congrats.

Jag har namnsdag idag! :)

take a nap


Jag MÅSTE ta en bloggpaus nu. Jag har för mycket att tänka på och jag behöver mer tid för mitt liv. Ciao

5 episodes later.

Ska nog sova nu... God natt!

don't tell anyone

Okej, bilden vart skit. Den är för pinsam för att läggas upp i bloggen och sova vart inte av heller. Jag är helt pigg och har lite ont i magen. Stackars Majed ska upp kvart i 5 så jag vill inte hålla honom vaken så nu sitter jag här och ska glo på lite simpsons. Jag har ju hela säsong 20 på datorn. Weei!

Ciao

be kind.

Hej hej, Majed kom hem från jobbet typ 3 och vi kollade lite film och åt senare gick jag hem till Aza. Vi bestämde oss för att gå och ta en fika. Vi hamnade på Wayne's Coffee. Jag tog en smothie och en broccolipaj. Dyrt som fan för att inte smaka ett skit. Dessutom så var pajkanten, som jag brukar gilla mest, så hård att man inte kunde tugga den. Lite tråkigt när man betalat så mycket för den...
Jag träffade en vän från bro när vi skulle köpa tuggummi efteråt. Sen träffade jag på Belly och Angelica när vi skulle promenera hemmåt. Dem satt på Wayne's Coffee. Fan vad brun Belly har blivit efter någon vecka i troppan. Jag kommer se ut som ett spöke brevid henne. Angelica fyllde föresten 18 år i söndags! Snart är det min tur...

Nu ska jag rita lite sen sova eller något. Ciao

it made me happy

 

Godmorgon, här har ni min 50-kronors klänning från Monki. Är den inte snygg? Det syns inte så bra men på axeln så är det volanger. Helt adoreable! Jag ska slänga i mig lite frukost nu och lägga mig framför tvn (läsa min elletidning också!). Jusste, Belly kom hem till Sverige igår kväll! Vi ska nog träffas idag.

Ciao

only one shoulder

Hej hej! Jag har kommit tillbaka, fast hos Majed då, och jag har hunnit sova några timmar också.

Det vart inte moisture surge extra utan det vart moisture on-line. Dem sa att den skulle passa min hy bättre. Jag får hoppas på fet eftersom dem här krämerna kostar 420 kr burken! Sen förutom den så köpte jag en klänning på Monki (bild kommer sen) för ynka 50 kronor, en elletidning, en tortelinimåltid, en brämhults halonjucie och en påse salmiak. När jag har handlat så ser min inköpslista oftast ut så. Mest en massa mat..

Nu ska jag och Majed ha myskväll och kolla film. Ciao!




on the run


Godmorgon läsare! Jag mår mycket mycket bättre nu, jag tror jag är helt frisk till och med. Så idag ska jag åka in till stan och lämna cv sen ska jag investera i en bra hudkräm. Jag tror det blir moisture surge extra från clinic för det är nog den bästa jag någonsin har testat. Tyvärr så är den svindyr men som sagt så är det en investering.

Måste springa  nu! Ciao

just wanna get there

Hej! Jag sitter uppe och ugglar framför tvn och försöker fixa min bloggdesign. Jag blir aldrig nöjd men nu har jag iallafall fixat lite knappar här ovanför.

Magen börjar redan bli mycket bättre men nu ska jag sova. God natt!

boboring

Jag har inte gjort ett skit idag! Inte rört ett finger. Jag har bara suttit här i soffan framför tvn och med datorn i knät. Jag är så uttråkad och hungrig är jag också. Min kropp har börjat låta mig behålla maten nu. Wohoo! Jag måste äta något. Det blir nog lite mackor, för dem sa att man skulle börja med vitt bröd som är milt för magen.

Eller jag kom på, jag har faktiskt gjort lite bra saker. Jag har kollat upp lite om kickboxning. Jag ska nog börja på det till hösten. Men det stod inga priser för höstterminen så jag mailade dem och frågade. Sen har jag "rustat upp" lite bilder. Jag ska få ha en vägg på en konsutställning i vinter och jag behöver 10-15 st tavlor då. Jag har väl typ 3-4 st nu...


buy this for me!

12 megapixlar! Jag vill ha nu!


pics.


Här har ni lite bilder från bröllopet.

half a battle

Hej hej, vi grillade en massa god mat och åt glass till efterrätt igår när jag var i Uppsala. Sen snackade vi en massa. Pappas fru är från Holland så man får försöka prata så mycket engelska som möjligt för att hon ska förstå. Vid 12 tiden ringde jag mamma och bad henne hämta mig. Det var igentligen tänkt att jag skulle sova över hos farmor men jag vart magsjuk igår så jag ville bara hem. I början var det inte så farligt. Mådde bara illa. Men påvägen hem var vi tvugna att stanna så jag kunde spy och nu mår jag bara skit. Det är helt hemskt. Jag kan inte behålla något av det jag äter så jag dricker bara en massa vatten och vätskeersättning. Majed kom hit inatt också men jag tvingade honom att sova i en annan säng så inte han också blir sjuk.

Jag håller på att ladda upp bilderna från bröllopet nu men jag måste vänta tills Majed har godkänt vilka bilder jag får publicera. Så det är påväg!

Ciao


of the rest of the life

Förutom bröllopet så slog några sönder våran bil igår natt men vi har lyckats sälja vårat hus nu! Nu måste jag åka och köpa presenter och sen ska jag till Uppsala och fira min pappa som är i Sverige nu.

Ciao

the beginning


Såhär såg jag ut igår men efter ceremonin så böt jag om till en lila klänning. Fler bilder kommer snart.


Tjena tjena. Jag hann verkligen inte skriva något igår för hela dagen gick åt till förberedleser för bröllopet. Jag gick upp kvart i 8 och var helt  klar med smink och allt vid klockan 12. Det var världens bästa Aza som fixade mitt hår och smink.


Nu tänkte jag berätta om bröllopet för er som orkar läsa!


Vid klockan 2 åkte jag och Majed till fotograferingen med Mona och hennes man Yones. Det var deras bröllop. Fotograferingen tog 3 timmar! Men jag och Majed var kanske med på 4 bilder så vi satt mest i bilen och lyssnade på musik och chillade.

När vi var klara så var klockan 6 och bröllopet skulle börja klockan 7. Alla vi 4 var svinhungriga så vi åkte förbi McDonalds i deras drive thrue. Det måste vara det roligaste dem har sett. Vi kommer 4 styckna i en bil. Alla är fixade och snygga. Mona sitter med tiara, slöja och brudklänning. Bilen är dekorerad med blommor så alla fattar verkligen att det är ett brudpar och så beställer vi 6 cheesburgare. Vi fick 2 extra också.

Vi åkte hem till Mona och Yones. Fixade sminket och håret och vilade lite sen bar det av till bröllopet. Vi kör upp till restaurangen och fotografteamet står redo hela tjocka släkten står och börjar jubla och fota. Vi kliver ut ur bilen. Först Yones som går och öppnar till Mona sen jag och Majed som kliver ut samtidigt. Mona och Yones går först upp för trappan och jag och Majed går efter. Sen inleddes det persiska bröllpet med alla desss traditioner.

Ceremonin var jättefin. Brudparet fick sitta i en vacker soffa medans vännerna håller upp en duk över som dem gnuggar socker i. Lite svårt att förklara men jag försöker iallafall. Sen är det en s.k. mulla som läser upp en massa saker på (igentligen ska det vara arabiska men Mona ville ha det på persiska) persiska. Han frågar svärföräldrarna om dem tillåter sitt barn att gifta sig och dem ska svara. Sen frågar han Mona 3 gånger om hon vill gifta sig med Yones. Första 2 gångerna ska hon inte säga nåt sen tredje gången ska hon svara ja.

Efter ceremonin var det en massa dans, persiska mat, Nadja en jättekänd magdansös uppträdde, dem skar upp tårtan, dem öppnade presenter, det var efterrättsbuffé och en massa annat. Det tog slut vid halv 3. Jag och Majed kom hem klockan 3 inatt och nu sitter jag här.

Ciao


soon it will be here

Regnet bara öser ner. Det är helt sjukt. Sommrarna i Sverige suger verkligen. Det är iallafall tur att det regnar nu på natten när man ska sova så det blir lite svalare. Men imorn hoppas jag på fint väder.

Nu ska jag sova. Imorn gäller det. Vi hörs!

Ciao


answer me.

Hej Magda, jag ska ju vara brudtärnan så det kommer vara lite svårt för mig att fota men dem kommer ha en professionell fotograd där dessutom har jag sagt till min mamma att fota så det kommer självklart komma upp bilder på bröllopet i bloggen sen.

Ciao

we are celebrating


Idag fick jag hem den här skivan som mamma beställde till mig. Kings of Leon Youth & Young Manhood

wanna be on top?


Så här söt blir man med härlig choklad i fejjan.


Hej bloggers, jag sitter och glor på tyra banks show. Just love it! Jag hade forbad också men jag såg precis att den läckte och hade läckt hela vägen till under tv bänken. Lite farligt...
Nu sitter jag bara med choklad mask i ansiktet. Den luktar härligt, det är synd att den inte är ätbar bara! Mamma är iväg och köper sytråd och lite blommor. Klänningen jag ska ha på bröllopet var lite felsydd vid ena bröstet så mamma ska fixa till det sen ska vi ha blommorna till mitt hår. Jag kommer bli ubersnygg imorn! Men nu måste jag kolla på tyra show sen ska jag packa ihop mina saker och dra hem till Majed.

Ciao

you are my life

Det vart inget jobbletande idag. Jag orkade inte men nu måste jag dra mig hemifrån. Visningen börjar om 1 timme. Ciao



under me and you

Jag gjorde något som är så typiskt mig. När jag skulle gå upp till min cykel här på stationen så ramlade jag i trappen med påsar och väskor. Jag gick först också så alla andra som gick bakom såg också. Det blir så pinsamt för jag var stressad och gick snabbt så ramlar man lixom. Jag slog i min tumme också..

Mina planer bli lite ändrade. Mamma har blivit sjuk så jag måste städa hela huset för vi ska ha visning på huset ikväll. Jag måste åka in till stan idag annars kommer jag bli galen! Jag är redan på så pass dåligt humör... Skit!

Ciao


you make me dizzy

Godmorgon läsare. Idag är jag uppe tidigt för jag måste åka hem för en gångs skull. Jag har varit här sen i lördags och haft samma kläder sen dess. Jag har iallafall haft byte av trosor hos Majed! Men idag ska jag hem hem hem. Jag ska göra ansiktsmask, hårinpackning sen träna under tiden som den verkar om jag orkar haha. Sen hade jag tänkt åka in till stan och söka jobb som jag igentligen skulle ha gjort för kanske 2 veckor sen nu!

Ciao

see the line

Medans jag väntar på att få igång simpsons så tänkte jag bara kolla mitt bmi och sånt. Inte för att jag bryr mig, utan bara för att sysselsätta mig med något. Jag hittade en sida här där du kan kolla ditt bmi, hur mycket kroppsfett du har och hur mycket du borde äta minst om dagen. Mina resultat blir alltid att jag är underviktig och det vet jag redan om. Jag har det i mina gener min mamma är lika smal som mig. Hon har kanske lite kvinnligare kropp eftersom hon faktiskt har fött 2 barn men hon är smalare än "normalt". Min mormor är också smal trots att hon har ätit hur mycket sötsaker som helst vilket till slut gav henne diabetes.

Så länge du äter hälsosamt och motionerar lagom så ska man inte bry sig om sånt. Och snälla. Sluta banta och grejer. Jag blir galen på folk som bantar och håller på med dieter eller äter lightmat. Du förstör din kropp! Ät rätt, motionera rätt istället.

Ciao

the simpsons



Nu har jag sträckkollat på gossip girl avsnitt 22, 23, 24 och 25. Majed orkade inte vänta på mig så han drog ut med sina vänner. Ska kolla på simpsons nu istället!

Ciao

did you hear the gossip?



Majed sitter och spelar tv spel med sin polare och jag satt här vid datorn och gjorde allt jag behövde göra sen hade jag inget mer att göra.. Då kom jag på! Jag har ju glömt att se alla avsnitten av gossip girl. Senaste jag såg var avsnitt 20 (såg nu att jag redan har sett avsnitt 20 hoppas jag inte sett 21, testar 22 nu! ) av säsong 2 och det har ju kommit ut många fler sen dess. Nu har jag massor att se och Majed kommer inte bli glad! Wohoo.

Ciao


me like.



Om det är något i den persiska matkulturen jag gillar så är det deras bakelser! Så jäkla goda. Jag vet inte dem heter men jag kallar dem runda för kärleksbollar.

Ciao

i'm sorry.

Förlåt förlåt för att jag inte har uppdaterat min blogg så mycket men jag har inte funnit tid för det dem senaste dagarna. Jag har åkt in till stan för att hjälpa Mona (majeds syster) med bordsplaceringen till brölloppet, och letat skor till mig sen har jag åkt med Majed in till stan för att hämta ut hans biljetter. Han ska åka till Magaluf nu i Augusti och kvällen igår gick åt att sitta och klippa ut korallfärgade kort och limma på rosetter och grejer för bordsnummerskyltarna och bordsplaceringskartan. Jaja men det har bara vart en massa grejer som gjort att jag varken haft tid för att umgås eller uppdatera min blogg men jag ska bättra mig.

Nu har jag iallafall hittat perfekta skor till min brudtärneklänning. Klänningen jag ska ha är jättefin i korallfärg. Skorna är inte direkt sånna jag skulle dra på om jag skulle på fest eller så men är dem inte perfekta bröllopsskor? 249 riksdaler fick jag betala för dem på Mixage som ligger på Drottninggatan 94. Jag är så nöjd för jag har verkligen sprungit runt överallt i varenda skoaffär för att hitta ett par fina vita skor som är bröllopsvänliga.




wanna hang out.


Bild från festen med jobbet igår.

Jag drog hemåt vid halv 12 tiden. Framme på stationen fick jag stanna en stund. Det vart ett bråk på tågetmellan en familj och ett par och polisen behövde min version av vad som hände. Men efter att fått vänta 1 timme så fick jag lämna person nr och telefonnummer. Sen drog jag hem till Majed.

Idag har jag fått frukost på sängen och sen har jag åkt in till stan med mamma. Vi åt sushi! Satt perfekt.

Ciao

I'm finally free.

Gomorron gomorron. Jag har solat i 2 timmar idag så jag har fått lite linjer! Men nu måste jag fixa mig för jag ska med Majed hem sen ska jag på grillfest med jobbet ikväll. Ha en härlig lördag! Puss

what do you think.



Jag sitter framför tvn och övar på att rita lite mer åt tatueringshållet. Drakar är nog roligast att rita för man kan använda så mycket av fantasin. Men man måste lära sig grunderna innan man kan börja lägga till en massa detaljer och grejjor. Majed kommer hit senare men jag ska nog lägga mig nu. Jag är så sjukt trött och imorn vill jag verkligen försöka gå ut och springa.

Ciao

somethings is about more then just money

Majed kom till mig igår men imorse sen när klockan ringde och jag tröck på snoozekknappen så ringde jobbet precis. Dem frågade om jag ville vara ledig. Jag sa ja! En hel fredagsdag med min älskling. Vi har cyklat runt. Ätit ute och myst. Kärlek är bäst. Ikväll har jag tänkt att vara hemma.

Ciao

work it


Jag höll på att glömma att jag ska jobba imorn men jag kom på det nu när jag tvättade av mig sminket. Nu är jag iallafall hemma och jag har precis tagit bort mitt nagellack. Man måste ha fina naglar när man jobbar som värdinna.. Usch. Orkar inte jobba. Jag vill ha ett riktigt jobb där jag kan få lite tider så man kan tjäna lite pengar för en gångs skull. Jag har iallafall haft en trevlig kväll.

day and night

Tjenare mina läsare. Jag är tillbaka hos Angelica nu. Hennes mamma fyller år idag så vi äter och dricker en massa gott. Nina är påväg hit och förhoppningsvist kommer vi ha en mysig tjejkväll. Kanske fest om det händer något kul ikväll.

Jag och Angelica har gått på samma dagis och i samma klass tills vi började gymnasiet så vi är riktiga barndomsvänner. Nina har också gått i samma klass som oss dessutom är hon kusin med min barndomsvän Ida. Bara lite info sådär.

Puss hej!

Vinn armband från Bracy.se

Jag är med i en tävling på moonzannas blogg där man kan vinna ett valfritt armband från bracys.se. Var med ni också. Lycka till!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

if I tell you


Vi drog hem till Angelica vid 1 tiden. Det vart nattmackor och filmen Taken. Nu är jag hemma och jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Hoppas det dyker upp något kul!

Ciao

it's a pefect time



Jag ska på poolparty med Angelica. Inte för att jag har någon tanke på att varken ha bikini eller bada. Sånt händer bara utomlands! Nej jag ska bara komma iväg lite efter att inte ha gjort något kul på länge. Men hoppas ni får en trevlig Onsdagskväll. Puss puss

leaving you

Mamma slänger ut oss från huset inatt så jag blir tvungen att sova i mormor och morfars hus inatt. Vi ska ha visning på huset igen imorn och som den pedant mamma är så ska alt vara perfekt och klart NU. Sen får vi inte röra något. Vi får äta middagen ute. Jag tror jag ska äta PASTA! Mums.

Klick klick klick för en sjukt bra låt Majed skickade till mig.

Ciao

i'm sorry

Jag sitter fortfarande i min säng och skiter ut en massa blogginlägg. Men vad ska jag göra lixom? Jag tänkte visa upp lite bilder på mig genom tiderna.


no means no.

Det här suger! Jag bara ligger här i sängen och får som kväljningar. Så fort jag ställer mig upp måste jag spy och det är jobbigt att köket ligger så långt bort det bara kan i vårt stora hus. Jag måste ju få i mig något åtminstone. Har bara fått i mig ett glas proviva hitills.

not nice

Usch jag mår så dåligt! Wöö fast jag mår lite bättre nu. Vadfan kan de vara. Undrar om det är Burger King maten jag åt igår, den nya Provivan eller kanske man ska kolla så man inte har gått och blivit gravid eller nåt. Nej risken för det sistnämnda är inte speciellt stor men ska nog kolla för säkerhetens skull. Jag tänker inte bli en ung mamma bloggare, no offence!

Tur att jag sov hemma idag iallafall! :)

they see it

Fyfan, mamma väckte mig klockan 8 genom telefonterror bara för att hon hade glömt att ställe ut soptunnan sen kunde jag inte somna om. Nu ligger jag här och mår piss. Det känns som jag ska spy när som helst! Helt ärligt så finns det ingen värre känsla än när man ska spy. Jag vill bara få det gjort så jag kan må bra igen. Blä!

how do i know what i'm feeling

Fan vad trött jag blir av att vara uppe sent men jag har fått saker gjort iallafall. Jag har skrivit klart mitt cv så ska in till stan imorn och lämna. Sen har jag hjälpt Emma med sin bloggdesign. Jag är en riktig amatördesignare men jag kan iallafall trixa lite med html-koderna. Vart den fin? För att kolla in Emmas blogg så klicka på bilden. Nu ska jag sussa. Jag ska försöka komma ut och springa imorn. Puss hej.


take off


Jag har bokat en weekend till Holland nu. Min pappa bor ju där så ska på grillfest hos han och hans fru. 14e augusti åker jag!

king of burgers

Tjena tjena, jag har umgåtts lite med Emma idag och så mötte jag upp Majeds syster och mamma köpta en klänning till mig som jag ska ha på bröllopet. Den är coralfärgad och mycket fin.
Jag åkte förbi burger king och köpte mat till mig och Majed. Vi har frossat i skräpmat nu. Han åt sexpacket och jag åt en Angus med ost och bacon. Den var ingetspeciellt och Majed säger att han trodde sexpacket skulle vara saftigare och godare. Så lite besvikna vart vi men burger king är fortfarande min favorit av hamburgarkedjorna.
Det var lite update från mig.

Ciao

i wish...



Om det är nåt ni ska införskaffa till hösten är det såna här pjucks ni kan se på Elin på den här bilden. Dem är sjukt snygga och kan användas till byxor, leggings, klänning, kjol m.m. Dem här kommer komma till scorett snart. Det finns liknande på topshop och det kommer säkert komma till dem flesta affärerna till hösten.
Själv är jag mer intresserad av tröjan hon bär. Den kommer från h&m trend men priset är fruktansvärt! 499 riksdaler! Helt sjukt. Jag blir så irriterad att h&m har börjat med sånna överpriser. Då kan man lika gärna köpa något snyggt från ett bättre märke.
Nej jag behöver nog en kalldusch nu. Vart lite upprörd. Men tröjan var så fiiin. Me want!

the day after the storm

Godmorgon mina läsare. Jag befinner mig i yrvaket tillstånd hemma hos min älskling. Jag tror jag har fått något som gör så jag inte kan vakna senare än halv 10 även om jag somnar klockan 2. Usch! Idag har jag lite planer iallafall. Det är såhär att Majeds syster ska gifta sig den 24e och igår sa dem att dem ville ha mig och Majed som brudtärna respektive bestman eller vad det heter. Så nu ska jag och Majeds mamma åka och köpa en klänning till mig. Majeds mamma hade tydligen redan hittat en till mig så vi ska åka så jag kan testa den. Jag är så glad! Hihi. Sen ska jag träffa en kompis syster. Emma heter hon. En riktigt söt tjej. Hon ville ta en fika.

Ja, det var lite planer. Vad ska ni göra en tisdag som denna? Ciao!

Mm

Mmmm pannkakor !

hey now.

Åh vad skönt att sova! Mina ögon var så trötta så dem började svida men det är över nu. Nu är jag bara skithungrig. Skulle göra vad som helst för något riktigt gott att äta. Kan inte någon superkock komma hit och laga en 3-rätters till mig? Asså jag är så sjukt uttråkad! Förlåt om jag bara skriver en massa blahablaha men jag har verkligen inget att göra förutom alla måsten och det gör mig så sjukt rastlös. Jag tror att nästan varenda kotte jag känner har lämnat stockholm förutom jag.. Det suger rätt rejält. Skit!

dry your eyes


kofta h&m herr, shorts levi's secondhand, linne h&m, väska lindex, halsband gammelfarmors gamla, armband punktshop och marmaris.

Godmorgon. Nu är jag tillbaka igen. Gick upp klockan 7 imorse och åkte till Jakobsberg. Men jag kom en halvtimme för tidigt så jag sov en stund med Majed sen skulle jag ta bussen ner men som vanligt så kom den inte. Nu är jag iallafal hemma och jag funderar på om jag ska sova en stund. Det känns som jag skulle behöva det..

Ciao

there is nothing I need.

Jag har fått 2 beställningar på tatueringar. En liten flagga med text och en lite större drake. Jag skissar på flaggan just nu och den är nästan klar. Ska bara ge den lite mer tid så den blir perfekt sen blir det en drake. Jag älskar att rita tjejer och drakar typ, även om ni bara få se tjejbilder haha. Men nu måste jag slagga. Jag har tid på ungdomsmottagningen imorn kl halv 9. Sov sött! Ciao

cross the line



Jag sitter här hemma och målar på. Kanske jag kommer på en bra idé till en utställning i vinter?

bloglovin

i was feelin' sad



Jag har målat en ny bild. Massa rosa och svart som jag gillar. Ciao!

look out


Model: Klara Wester. Agent.: Mikas


Godmorgon bloggen. Det vart en hemmakväll med Majed igår också men idag ska jag åka in mot stan och möta Majed på jobbet sen ska jag umgås med Aza.
Jag måste börja kolla efter en klänning jag kan ha på Majeds systers bröllop. Det är lite mindre än 2 veckor kvar nu. Jag har bara varit på 1 bröllop i hela mitt liv och då var jag kanske 10 år så jag vet inte riktigt vad man ska ha för kläder.
Har ni några tips?

Ciao

this is your chance



Godmorgon söta läsare. Majed väckte mig vid halv 6 när han ville ha en puss och Belly ringde och väckte mig vid 9tiden. Så här är jag. Vaken och redo för dagens händelser. Men jag har ju inte direkt några planer. Jag tar dagen som den kommer.. Jag har iallafall beställt en prenumeration på Elle. 7 nummer för 149 kr. Inte illa pinkat.
Nu ska jag gå och rota lite i Majeds kylskåp efter något gott att äta sen blir det the Truman Show.
Ciao

the break

Idag jobbade jag mina 4 timmar jag har varje vecka. Känns jäkligt onödigt men jag ska jobba där tills jag får något bättre. Nu är jag hos Majed och vi ska kolla film. Jag är så sjukt trött, jag vet inte varför men jag orkar iallafall inte göra något idag.
Jag ska troligen göra en ny plåtning snart men bara till min portfölj tror jag. Ciao

sit here all day

Jag har varit hemma hela hela dagen. Kollat film, spelat lite sims och kort. Sen cyklade jag och Majed iväg och hyrde film, mirrors, och köpte chips och dippa. Vi lagar mat nu. Pastasallad. Jaja, en regnig hemmadag. Imorn blir det jobb.
Ciao

grey is the color of nothing



Vet ni hur mysigt jag och Majed hade igår eller? Det var sjukt mysigt. Regnet öste ner. Vi låg i sängen och pratade en massa sen spelade vi kort. Jag hade sån jäkla tur. Har ni spelat black jack någon gång? De går iallafall ut på att man ska komma så nära 21 som möjligt men kommer man över 21 så är man bränd. Jag fick prick 21 5 gånger i rad och vann med 10-4. Vi gjorde inget speciellt igentligen men det är väl då man har som mysigast.

Idag blir det hemmadag. Ska laga mat snart, spela lite the sims och måla. Det vart inget av det igår eller jo föresten så började jag rita på en bild som verkar bli rätt bra. Kan lägga upp en preview sen.

Ciao

klick klick klick

Rösta på mig i supermodel 400 här!


extra liquid

Tjena tjena, jag kom precis hem från stan efter en fika med min kära vän Caroline. Hon är en tjej på 16 år som banne mig skulle kunna vara 20. Hon är riktigt skön och mogen för sin ålder och bara så söt. Hon kommer bli framtidens kändis make-up artist. Jag känner det bara på mig. Nu hade jag tänkt att antingen spela lite the Sims 3 eller sätta mig ner och rita. Men det lutar mer åt the sims hållet nu.

Ciao


new pic.



Jag klottrade ihop en bild när jag var hos Belly. Lite dåligt fotad bara..

chocolate sauce






Mina nya ringar a 30 kr. Jag och belly gjorde ansiktsmask. Vi kollade på barbie i 3D men den sög både storyn och kvaliten. Fick huvudvärk av dem jäkla brillorna.

Godmorgon, jag fick mitt slutbetyg i franska igår och jag fick MVG! Vet ni hur skönt det är eller? Kanske inte.. Jaja igår så åkte jag och Belly och tog en sista fika på hennes älskade Café Alberts. Och tro mig hon tjatar jämt om att vi ska gå dit. Men nu kommer hon åka iväg 1 månad så nu kommer jag inte kunna träffa henne på ett tag..

Ciao

I want to say good bye too



Jag blir så jäkla ledsen när jag tänker tillbaka på hur hans liv vart. Jag var ett stort fan och har flera album och dvdr av honom men jag var kanske inte hans största fan och jag kände inte honom på något sätt överhuvudtaget men när jag hörde att han var död och när jag tänker att han verkligen är död och inte kommer komma tillbaka känns världen tom. Michael Jackson var en så sjukt stor människa. Förutom hans underbara musik som är bra när man är glad, ledsen, kär, arg, irriterad, på festhumör, när man jobbar ja till allt(!), var han en stor människa med ett ännu större hjärta. Nu känner jag inte honom och jag vill inte att ni ska tro att jag är naiv och tror att han var ett helgon som aldrig gjorde något fel eller ont. Men ändå tänk själva. Minsta felsteg hamnade i pressen. Media var på honom hela tiden för att kunna skriva något intressant och tjäna pengar. Dem har säkert hittat på mer än 90 % av allt som sagts om honom.
Jag har själv kännt på hur det känns när dem spred ett rykte om mig där jag bor som absolut inte var sant. Det fick mig att må så dåligt att folk äns kunde tro sånt om mig och jag kan inte äns tänka mig hur jag skulle klara av att ha så mycket om mig som Michael Jackson hade. Hur kan alla som skrev skit om honom i pressen och dem som gottade sig i att läsa det sova på nätterna? Hur kan folk ena dagen betala för tidningarna där det stod en massa skit om honom och andra dagen säga att dem älskade honom och saknar honom. Det är lite hyckleri tycker jag. Trots hur han dagligen vart förföljd och förlöljligad i press och media så var han en sann hjälte. Han hjälpte våran värld mer än ni någonsin skulle kunna orka. Han offrade så mycket för att kunna hjälpa andra och han tänkte alltid på vänner och familj. Trots att han talade med en mycket låg och ljus röst som knappt kan höras så fick han alla att lyssna och jag tror att det inte finns en enda låt där man skiter i textens mening och bara lyssnar på beatet som man kan göra i dagens musik. Han var inte bara King of Pop. Han var en förebild på alla håll, för alla åldrar och nationaliteter. Varför hedrar man alltid folk i efterhand och inte när dem är vid liv? Han hjälpte våran värld när han såg att den mådde dåligt, vart var alla när han mådde dåligt? 

Han hade ett barns stora hjärta. R.I.P. Michael Jackson

le matin

Faan! klockan ringde klockan 8.30 imorse. Jag hade provsamtal i franska idag men eftersom Belly vägrade vakna som hon lovat mig så ville jag sova lite mer. Iallafall. Nu är jag klar med franska steg 1 men jag börjar steg 2 nästa termin. Men det tycker jag att vi glömmer nu. Eftersom jag är en död fisk nu av trötthet så är jag bara seg i huvudet. Och Belly, som jag b.t.w. väckte genom att slå en kudde i hennes huvud, tjatar om att vi ska åka till Café Alberts. Det är hennes favoritcafé men jag gillar det inte. Jag ska välja en film nu. Sega lite sen måste jag hem. 

Bilder kommer sen. Ciao

Ekar efter Belly

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ok ha det kul puss

2.
 Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej gumman. Har du köpt pressent? Jag köper nu om du vill dela

3.
 Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Okej inte jag 

4.
 Vilket sms blev du mest berörd av?
Data själv då?

5.
 Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
A jag var hos Roland vad gör du ?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nej vill inte se den heller

7. Vad vill du höra mest av allt?
Precis och går av vid grantoppsgränd puss
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
VA skojar du ska majed 

9.
 Din romantiska replik?
Tråkigt...

10.
 Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jag står och fryser typ 100 meter från gymmet fatta ironin HAHA


Have you seen a movie?













Godmorgon. Det verkar som att ni inte gillar film eftersom det bara var en som gav tips. Det är ju lite tråkigt eftersom film är ju så himla mysigt! Men trots att jag bara fick en kommentar så fick han med en massa av mina favoritfilmer, t.ex. se7en, donnie darko m.fl.
Just nu är det plugg för mig som gäller sen in i duschen och sedan ska jag möta upp Belly och åka in till stan.
Här kommer lite bilder från Cecilias födelsedag. Hon är också med på stockholmstreetstyle. Kolla här! 
Här har ni min outfit: Rosa klänning Gina tricot 149 kr, Vit kavaj Monki 400 kr, Väska Lindex 149 kr, Skor H&M 249kr


i like candy

Det blir en massa filmer ikväll med Majed. Perfekt när man har varit uppe hela natten, sovit hela dagen och är sådär mör i kroppen. Om ni vill rekommendera filmer så var så god!

Ciao

not an ordinary day!

För idag är det ingen vanlig dag, nej det är Cissis födelsedag Hurra Hurra Hurra! Äntligen 18 år va? Grattis gumman.
Vi hade världens trevligaste kväll med mycket god mat och dricka. Trevligt folk och härlig stämning. Jag som då var den ända under 18 åkte lite tidigare för att åka till en chillfest medans resterande åkte in till stan och festa. Jag vill inte lägga upp några bilder fören jag har fått tillåtelse av födelsedagsbarnet.

Ciao

feel it



Jag kollade igenom fashiontale magazine och hittade en massa sköna bilder. Jag älskar modebilder för dem är så störda och fyllda med så mycket känsla och det gör dem så sjukt fina. Modebilder är ju en konst. Den finaste som finns. Nu är det dags för mig att sova. Ciao

black and white



Hemma nu. Vi har cyklat genom hela stan nästan sen dog vi hemma hos Belly. Här har ni iallafall bilden. Tänk på att jag fortfarande tränar. Ska måla minst en bild om dagen. Ciao

going to the beach



Godmorgon, jag åkte hem från Belly runt 10 tiden. Majed låg och sov så jag passade på att måla lite i vatten färg. Svartvitt den här gången. Ni får se en prewiev men den är fotat med mobilkameran så bättre bild får ni se ikväll. Nu ska jag slänga på mig min nya klänning från Gina och dra till stranden med Belly och maybe några andra.

Ciao

movie time

Tjenare tjenare. Jag ska nog mest bara måla och lägga upp bilder på målningar från och med nu. Jag måste träna på att måla och ska använda bloggen mer till att se min utveckling när jag målar. Men lite personligt blir det ju också. Jag kan t.ex. säga att jag är hos belly nu och ska kolla film och sova här. Vi har ätit tårta och spelat spel, promenerat lite. Jaja nu är filmen igång. 

Ciao!

don't you know?



Jag gjorde en målning i morse för jag ville inte väcka Majed. Det ska vara Kenza men det vart inte specielt likt. Men men övning ger färdighet!



Fotade min nya klänning och när jag ändå höll på så fotade jag lite av mina målade orkidèer.