Purple header.

Bloggen gör mig galen. Försökte göra om min blogg. Göra den lite somrigare och fräschare, och så försvinner headerna. Jag har försökt med allt. Jag får inte tillbaka headern! Jag får knopa med det där sen. Nu ska jag hoppa in i duschen sen packa lite. Ska åka till Majed igen.

Ciao

Sommarränder.


Kilklackar h&m, Leggings ginatricot, Linne monki.

Lägger upp en dagens outfit för en gångs skull. Sen får ni en glimt av mitt stökiga rum. Jag städade det i fredags men nu är det lika stökigt som innan..

veckans inköp



Långt blått linne/tunika/klänning från Gina, Långt randigt linne med flätade band Monki, Kort blå magtröja Monki.

Förutom det har jag köpt brunpuder från IsaDora coh 3 baslinnen i vitt, grått och lila från h&m.

love the sun

Söndag 31 maj. Imorgon är det första sommardagen. Juni. Jag slutar skolan om11 dagar, helt underbart. Idag är det mors dag. Jag köpte 2 par trosor till min mamma för hon har gått ner så mycket i vikt så hennes gamla börjar bli för stora. Sen målade jag ett kort. Hon fick det idag när hon hämtade mig från Majed. Sen åkte vi ut till mormor och morfar på landet. Vi fikade och pratade lite.
Självklart har jag solat också. Jag vaknade precis i hängmattan. Jag blev så trött så jag slumrade till någon timme till rockklassiker.

hemma är bäst, du är bäst.

Nu är jag hemma. Eller jag kom hem för kanske 45 minuter sen men jag fick städmani så jag har städat mitt rum. Kvällen var så mysig. Jag hade iallafall skitkul. Vi satt och snackade en massa skit med småkillarna sen spelade vi ett spel och tiden gick fort som satan. 

Majed skulle komma hit sen. Han sover nästan alltid här på helger så han har nära till sina vänner dagen efter. Hoppas han kommer för jag vill mysa lite. Min pojkvän är så underbar. Jag skulle aldrig byta honom mot något. Jag har haft lite pms idag och som vanligt blir jag känslig och sur för inget så det ledde till tjafs. Vi bråkade men efter så var han så söt. Han är bäst helt enkelt. Det enda som är jobbigt ibland är att jag märker att han är 2 år äldre. Ibland känner jag mig som värsta barnet jämfört med honom. Jag kan vara riktigt barnslig ibland.. Det är jobbigt..

Men gud måste sova. ska upp om mindre än 6 timmar. Ciao

roling

Tjena tjena. jag är hos Belly just nu med Angelica. Belly är barnvakt till sin bror och hans kompis. Vi har ätit glass och snackat skit. Chill chill. Imorn blir det jobb men tyvörr ingen skärgård eftersom ingen kunde ta över mitt jobb och då missar jag sista båten dit... Lite tråkigt men det är ändå snart lov så då kan man åka när som helst. Jaja vi ska berätta spökhistorier för småpojkarna nu. 
Ciao

sad outside

Godmorgon, igår mådde jag inte så bra. Spydde ganska mycket så jag var bara hemma hos Majed. Idag är det mycket bättre. Jag har bara lite ont i magen.
Jag ska förbi agenturens kontor idag och ta nya snapsfoton till hemsidan sen ska jag ta mig till min praktik. Tråkigt bara att vädret vart så dåligt från ingenstans. Men till helgen skulle det bli bra så om jag får ta ledigt på lördagen ska jag med Liss till skärgården. Wei!

En läsarfråga. Jag hade en disskution med en vän till mig om homosexuallitet. Hon tycker homosexuallitet är en sjukdom eller ett fel som man kan "bota" eller bli av med om man bara går till en läkare eller liknande. Hon är ingen böghater eller så och har inget emot personerna själva men hon tror alltså att homosexuella lider av en sjukdom. Jag är helt emot det och tror det är något naturligt då det även finns bland djur och så också. Man föds som homosexuell och man är den man är.

Vad tycker/tror ni? Jag vill ha många svar!

Ciao

i'm not feeling so good.

Jag vet inte vad som har hänt, om det är något jag ätit eller något jag fått. Risig i kistan är jag iallafall. Hade kramp hela natten men jag tog mig till praktiken/jobbet idag ändå. Jag jobbade 8 timmar och nu är jag hemma, hos majed. Det var tänkt att jag och Aza skulle ta en promenad men hon svara inte på luren så det blir mysa med Majed istället. Det kan behövas lite kärlek mellan oss för det vart väldigt mycket tjafs igår när vi pluggade tillsammans på natten. 2 trötta och envisa personer = bråk!

Btw vart mitt hår superbra. Lite lite smågult men det är nog borta tills imorn. Ciao

blond och smart

Står det på min t-shirt nu. Jag köpte den på gotland för kanske 5 eller 6 år sen när jag var där med Ida. Sen snodde Majed den av mig när han skulle spela fotboll. Det är roligast när han har den på sig för han är inte blond...
Men men. Nu är det så att jag håller på att blondera mitt hår. Fast jag redan är blond. Nästan så blond man kan bli. Men när vintern kommer så blir håret som växer ut mörkare eftersom det inte bleks av solen så det ser ut som jag har utväxt. Därför måste jag blondera.

Annars har jag praktiserat och fått ett fint linne från Monki. Imorn kommer jag jobba på min praktikplats. 8 timmar. Det känns bra eftersom jag får betalt när jag igentligen ska praktisera. Men jag kanske har sagt det förr, det här är den bästa praktiken jag har haft.

Planer för veckan. Praktik varje dag. Ska förbi min agentur för att ta nya snapsfoton. Jobb på fredag sen får jag se!

Ciao

raindrops are falling down

Just nu sitter jag hemma, på toaletten, och fixar mina ögonbryn och sitter vid datorn. Det regnar och jag älskar det ljudet mot takfönster. Sen är det sådär mörkt ute som det blir när det regnar så det är jättemysigt här. Men jag vill vara med Majed just nu.

En rolig grej: Om ni går in på google och googlar på elin harryson och kollar bilderna. Då första bilden som kommer upp är på en gubbe klädd i vitt som gör tai chi. Sen står det fotograf elin harryson under bilden. Det är faktiskt jag. Jag tog den bilden när jag sommarjobbade som fotograf för upplands nyheter för 3 år sen. Den finns även med i senaste numret av uppsalatidningen (20 april - 7 maj 2009) i en reklam för Tai Chi. Om ni nu inte orkar googla så kan ni bara klicka här.

Ciao

western style.




Idag är jag trött, seg och öm i fötterna. Igår efter jobbet fick jag skynda hem och fixa om mig och klä ut mig. Jag och Angelica åkte på cowboyskiva i täby. Det var Natalie från mitt jobb som bjudit med mig. Riktigt skön skiva ute på landet. Det var tillochmed i en lada. Det var faktiskt riktigt kul och en upplevelse.

far away

Igår var det min sista skoldag kan man säga. Nu är det långhelg och sen blir det 2 veckors praktik och sen avslutning. Härligt härligt. Igår var jag med Angelica och Belly hela dagen. Vi åkte hem till Belly sen till Angelica sen hem till mig. Gjorde en massa roliga saker. Idag har bara segat med Majed. Har gjort lite ansiktsmask och ätit lite. Finns inte så mycket mer att skriva om just nu. Ska bara ta det lungt sen kanske jag ska träffa Aza.


Eller jusste jag glömde berätta om Majeds studentskiva. Jag var där till klockan halv 10. Då var jag tvungen att dra. Tråkigt nog. Dem var tydligen rätt stränga med 18års gränsen där. Så jag betalade 350 kronor för att få vara där i 2 och en halv timme, dricka ett glas sprite och äta en förrätt och sen en varmrätt. Maten var inte heller den bästa. Men jag drog hem till Aza istället. Snackade lite skit och sen gick jag hem till Majed och sov. Det var min första studentskiva...


Ciao


superhot

Idag är det Majeds skiva. Vi ska åka om bara någon timme. Jag och Majed är fixade från topp till tå. Jag är brun och har min fina nya lila klänning på mig. Jag har lite eyeliner och maskara på översta ögonfransarna, lite rouge och håret lite slarvigt uppsatt. Jag är mycket nöjd med outfiten idag. Majed är också fin. Han är nyklippt nyrakad och har skjorta, slips och byxor.

Jag har ingen kamera med mig men det blir säkert lite bilder. Ciao

do you have time?

Så nu har jag haft fullt upp hela helgen. Jobb, jobb, melodeifestivalen, plugg och mys. Jag måste bara säga att jag tycker det var helt rätt land som vann igår.  Skön låt, lite annorlunda, och sötaste killen som sjöng. Dem vann rätt överlägset också.. Grattis Norge! Ni förtjänade verkligen det.
Idag har jag åkt hem och hämtat mina saker inför Majeds studentskiva imorn, smörjt in mig med brun utan sol, duschat, varit förbi Aza och lånat lite smink (hon har allt man kan tänka sig i smink- och ansiktsvårds-väg), gjort 3 kapitel i franska och nu ska jag bara ta det lungt.

Ciao

color on my fingers

Tjena tjena. Igår så jobbade jag sen åkte jag hem till Aza. Vi chillade och låg och pratade en masa skit till klockan 1 på natten.
Idag har jag jobbat hela dagen nästan. Jag och 3 andra värdinnor från McDonalds satt i kungsträdgården och målade barn. Vi fick måla en massa tigrar och fjärilar. Skit kul var det. Jag fick skramla lite pengar till RonaldMcDonald huset och dela ut gratis Happy Meal som innehöll äppelbitar, leksaker och gratis McFlurry kupong.
Nu så är jag med Aza igen. VI är hemma hos Majed och kollar film men Majed har dragit till sin vän som bor något hus härifrån.
Nu ska jag tillbaka till tvn. Ciao

an eye for an eye


Jag tror en högre makt inte vill att jag ska åka till ungdomsmottagningen. Min förra tid jag hade missade jag p.g.a. att bussen till stationen inte kom. Igår så var bussen sen och så åkte den sakta som en snigel. Framme vid stationen så fick jag springa till tåget för att hinna och jag hann. Det var inte så konstigt då tåget stog på perongen i 10 minuter! Felsignal. Och det vart felsignal igen precis innan stationen jag skulle av. Jag kom 10 minuter sent men den här gången så missade jag inte hela.
Sen kollade jag på Hotel Rwanda igår. Den är alltid lika sorglig. Jag fäller en tår minst 10 gånger under filmen. Men den är sjukt bra.
Nu ska jag äta frukost, sen till skolan, sen shoppa lite med Majed sen jobb.

Ciao

Have to go now






Halsduk h&m, tröja Gina, Jeans fornarina MQ

Nu är det dags för mig att dra. Jag har satt på mig en stor halsduk som så jag inte blir sjukare. Dessutom bjuder jag på 2 skisser jag håller på med.

Ciao

2 weeks today!

Godmorgon. Idag är det min 2veckorsdag. Jag har varit sjuk i 2 veckor. Jag tänker att jag ska gå till skolan varje dag men när jag vaknar på morgonen inser jag att det är omöjligt. Idag måste jag viska för jag kan inte prata.
Men klockan 1 ska jag till ungdomsmottagningen så jag måste iväg ändå. Jag undrar hur mycket läxor jag har missat som jag kommer få ta igen..

Ciao

they don't know


Bilderna på mig från OKEJ plåtningen


Jag var hos läkaren. Dem sa bara att det var någon långvarig förkylning. Jag ska käka hostmedicin och slemlösande (usch det lät lite disgusting) och jag måste ta hand om mig själv. Det har jag verkligen lyckats med idag. Jag köpte en stor påse godis och åt tills jag mådde illa sen har jag plockat mina ögonbryn. Det gör jag inte varje dag.. Nu måste jag bara städa mitt rum sen ska jag möta Majed vid fotbollsplanen sen ska vi hem till honom.

Ciao!


talk about it



Godmorgon. Jag gick upp halv 6 idag men insåg att det inte kommer bli någon skola för mig. Jag kunde knappt prata men idag ska jag till läkarn för att se vad det är jag har fått. Jag bjuder på en skön låt. Lite House. Det var rätt länge sen jag lyssnade på det..

Ciao

dream away

Yes, mamma kom och hämta mig och när jag kom hem hade jag fått ett stort kuvert från McDonalds. Det innehöll medarbetarkortet. Rabbater och erbjudanden!
Jag hade igentligen tänkt skriva min svenskauppgift idag men jag kunde inte. Jag var så trött så jag kunde inte tänka. Inte bra eftersom jag är den enda i klassen som inte gjort min presentation än. Sen måste jag bara säga att mitt ansikte ser hemskt ut nu. Vilka påfrestningar mitt face har råkat ut för. Först så somnade jag med smink på igår sen utslagen jag fick av persikan. Jösses! Men nu måste jag verkligen sova. Jag ska upp halv 6 imorn.

Ciao

i shouldn't


Jag åt min första persika på 10 år idag. Det skulle jag inte ha gjort. Nu har jag vackra utslag runt munnen. Ser ju förjävligt ut. Hoppas mamma kommer med medecin snart!
Jag bjuder på en bild jag ritade igår.. Lite spontan och nej det är ingen speciell.

Ciao

sick and happy


Klänning 498kr Bik Bok, Bh med avtagbart axelband 149kr, Trosor 49,50kr, Bikini överdel 129kr underdel 98kr, allt från h&m.

Jag är sjuk och hostig och mår rätt dåligt men ändå så är jag glad. Hur kommer det sig? Jo det är för jag har hittat perfekta bikinin, perfekta bhn och perfekta klänningen. Tyvärr så verkar det bli så att jag bara kommer kunna gå på Majeds studentmiddag och inte skivan efteråt. Men det gör inte så mycket. Han får komma på min nästa år.

Btw så har jag träningsvärk i magen idag. Ciao

what to do?

Usch, det är inte kul... Jag hostar fortfarande och min hals gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag lär ha magrutor när det här är över. Känner redan av allt hostande i magmusklerna! Hoppas det går över snart så jag kan göra något. Jag kan inte träna, gå till skolan, gå på praktik eller något.. USCH!

min hals går sönder...

Jag har fått nog! jag har hostat non stop hela dagen. Min hals bränner nu! Vad ska jag göra? Några tips? Jag har redan druckit ett par koppar te..

watching



Jag kunde inte sova. Det är tråkigt att sova. Man bara ligger där och tiden går. Man missar så mycket kul saker som händer i världen. Fast jag vet inte om the City och A double shot at love är så mycket bättre sätt att spendera sin tid. Underhållande var det iallafall. Jag klottrade lite på ett papper och det vart ett ansikte som alla mina andra klotter blir. Men nu ska jag kolla en massa Gossip Girl avsnitt som jag har missat (jag följer avsnitten som kommer ut i USA inte Sverige.)

Ciao

spend my money



Mm, den här ska jag ha i sommar!

ride the storm, life goes on


Min outfit idag

Hello. Idag har jag jobbat på 2 mcDonalds. Först regeringsgatan sen på hamngatan. Tiden gick snabbt och jag kom hem för någon timme sen. Jag är rätt trött så ska sova lite nu.

Ciao

frukost!

Godmorgon. Idag blir det jobb igen, men på en annan McDonalds, så nu sitter jag här helt yrvaken och nysig och äter frukost. Yoghurt, flingor och bananer. Lite te på det sen.. 

Ciao 

spin around.


Tjena tjena. Idag har jag jobbat. Jag älskar mitt jobb. Kanske inte bästa pengarna men att gå runt och dela ut kaffe till vuxna och glass till oerhört tacksamma barn det är inte dumt. Jag delar ut ca 100 kaffe och 40 glassar per gång jag jobbar. Sen går mitt jobb ut på att mingla lite med gästerna och se till så att de har allt de behöver.
Efter jobbet gick jag och 2 andra som jobbar där till Bik bok för jag skulle hämta ut min klänning. Jag har köpt en lila volangkläning till Majeds studentskiva. Den är sjukt fin men kostade lite för mycket. Bild kommer troligen senare!

Jag är lite snurring i huvudet av hostmedecin så det här kanske inte blev bästa inlägget! Ciao

i'll be waiting

Myskväll! Jag följde nyss med Angelica en bit hem. Det är läskigt att vandra runt i den här orten på kvällen. Spciellt när man bor brevid en stor skog. Sen är det ganska dött vid den här tiden på dygnet. Jag kände rysningar längs hela ryggraden när jag gick förbi skogen. Jag har en sjuk fobi för björnar och även om jag vet att det inte finns några björnar här så är jag alltid beredd på att en ska komma utrusande mot mig så jag går extra snabbt och har verkligen öronen på spets.
Men nu ska skiten jag spacklat på i ansiktet av sen ska jag krypa ner i min stora säng och sova. Lite senare kommer jag få sällskap av min underbara Majed också.

Sov så gott. Ciao


sweets!


Ytterligare en bild från plåtningen!

Mmm. Jag har bara ätit massa gott idag. Först flingor med jordgubbar och mjölk, sen tårta, godis och bakelser, sen en hel låda med jordgubbar, sen bjöd Cissi på en McFlurry marängswizz, sen åt jag en Caesarsallad efter jobbet och nu när jag kom hem har jag ätit majskolvar, toast med aioli och rabarbermarängpaj som mamma bakat. Gott va?

Ikväll då, vad händer då? Ja du. De flesta ska antingen ut på klubb eller sitta hemma och kolla film. Jag som inte är 18 än har tyvärr bara 1 alternativ att välja på.. Det blir filmkväll med mamma och Angelica. Ska kolla in filmen Juno. Jag har inte hunnit se den än. Någon som sett den?

Ciao

So high

Hög på socker. VI har haft fest i skolan med tårta, godis och bakelser. Mums!

tasteful strawberries

God morgon! Jag har precis ätit en tallrik med flingor mjölk och färska jordgubbar så nu killar det för fullt i mina öron. Jag är igentligen allergisk mot jordgubbar men vem kan stå emot? Men men, jag försov mig lite så nu har jag 30 minuter på mig att duscha och klä på mig.

Måste kila. Ciao

this is the time


Voila, här är resultatet av OKEJplåtningen. Ursäkta för dålig bildkvalitetdå jag inte har världens bästa kamera... På sida 40 kan ni hitta mig och Lisa. Blev det inte snyggt? Nu ska jag sussa. Har en tid att passa i sumpan imorn. God natt!

Fotograf: Emma
Stylist: Karoline
Mua: Izabel
Modeller: Jag och Lisa

shimmering gold


Godmorgon. Solen skiner och jag är hemma från skolan. Halsen ger sig inte! Men det kommer inte stoppa mig från att gå ut idag. Maj numret av Okej har kommit ut och jag och Lisa är modeller för deras festivalmode! Man måste ju kolla in hur det blev även om jag fick bilderna för länga sen.
Nu. Fortsätta pimpla te. Ciao

dancing in the moonlight





Äntligen fick jag dem! Bilder från plåtningen. Nu ska jag sussa. God natt

i need to do something!


Au natural

Livet blir inte roligare än vad man gör det till. Om man då sitter hemma och är sjuk och är helt ensam, eller jag var helt ensam just då, då finns det inte så mycket att göra. Lite egopics fördrev tiden något men jag tror jag ska spela lite Xbox nu. Fast jag har tröttnat på dem spelen som finns.
Jag tror jag blir galen. Det kliar i mitt öra! Jag måste gå och pilla med en tops eller något..
Ciao

Har ni några tips på vad man kan göra när man är hemma och sjuk?

i've got a sore throat.


Foto: Flickr.com

Godmorgon! Det blir ingen skola för mig idag. Jag kan knappt prata och har svårt att andas för jag är torr och svullen i halsen så jag sitter här och pimplar varmt honoungsvatten. Snacka om att jag kommer få springa på toan sen.. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Ciao

not so boring!



Gud vad tråkigt det är att plugga.. Men jag har fått ihop en sisodär 300 ord än så länge. Måste bara skriva ett manus sen också.. Men nu ska jag göra lite roligare saker. Speciellt för dig. Om du är en trogen läsare så vet du att jag var på en plåtning för en agentur för ca 2 veckor sen. Om du är en ny läsare så fick du precis reda på det. Här har jag iallafall 2 "backstage" bilder. Riktiga bilderna skulle jag få snarast så stay tuned! Nu ska jag ta mig en kiwi och plugga vidare.

Ciao

boring stuff.

Nej nej, sluta klaga. Nu måste jag ju plugga! Jag har svenskaläxa tills imorn kom jag på. Skynda skynda!

By the way så sitter jag och dricker varmt te med lime och honung sen äter jag färska jordgubbar. Mums!

i'm so bored!

Jag har suttit inomhus i 3 dagar nu. Har inte gjort något mer än kollat på tv och suttit vid datorn och ätit. Min feber är helt borta men min hals är helt igensväld. 
   Jag är så uttråkad så jag spyr. Majed är upptagen med sina saker så han är inte rolig han heller. Blä! 
   Ikväll ska han iväg på studentskiva. Igen. Vad ska jag göra? Sitta hemma och plugga. Nu blir jag deppig igen. Jag måste ta och läsa lite andra bloggar så jag blir lite inspirerad.
   Kläder. Mode. Skönhet. Skvaller. Mmm, I need! Now!

Ciao

For a good cause

" Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. "




DU kan nu hjälpa till att bidra Vattenfalls pengar till Childhoods verksamhet. Det finns ingen anledning för dig att inte skriva ett inlägg i din blogg du med. Gå in på uppdragbarn.se eller klicka på bannern för att läsa mer om hur du gör.

Gör det nu. Gör det för en god sak. Gör det för dem.

sleep tight


Dags för mig att lägga mig i sängen, kolla lite tv och sen sova. Jag är lite lätt irriterad just nu så får se om jag kommer lyckas somna.. Jag bjuder på ytterligare en bild från Valborg. Fotografen är Angelica.

Sov gott. Ciao

Inspiration!


Jag hamnade på hanna och johns blogg på pause.se för någon dag sen och jag är fast. Snacka om att få inspiration! Jag älskar hennes haremsbyxor i kostymvariant som hon har på den här bilden. Me want!

Ciao

be creative.


Pennor, urban outfitters ca 70 kr | Långärmad oversizetröja gina tricot 149kr | T-shirt gina tricot 129kr

Majed ligger och sover (jag åkte hem till honom istället). Min feber har gått ner och jag är uttråkad. Om jag hade haft pengar hade jag åkt in till stan och köpt det här. Perfekt om man är trött på att alla har likadana kläder.

Ciao

make it yourself.


Slipp artificiella tillsatser till frukost - gör den själv.


Hallonyoghurt:
4 msk frysta hallon
1,5 dl turkisk yoghurt
ca 1 tsk flytande honung (beror på hur söt du vill ha din yoghurt)

Snabb müsli:
3 tsk skalade solrosfrön
1 msk linfrön
1 msk vetegroddar

Gör såhär: Tina hallonen i mikron. Du kan självklart använda färska hallon också men då behövs det lite mera. Blanda med honungen och yoghurten. Klart.
Ta fram en stekpanna. Häll i alla ingridenser till müslin i stekpannan. När vetegroddarna har fått en gyllene färg är det klart.
Häll upp yoghurten i en djup tallrik och toppa med din egna müsli. Skiva banan över för lite mera smak. Klart!

Lätt som en plätt


Delicious, right?

Godmorgon. Idag stannar jag hemma från praktiken. Det är inte så smart att stå i kök och laga mat när man är sjuk. Majed är ledig från skolan idag så förhoppningsvist kommer han hit och gör mig sällskap. Pizza och film!

Nu blir det  yoghurt, bär och te! Ciao

pics.






Lite bilder från Valborg!

sleepyhead.


Jag vaknade för typ 20 minuter sen. Min kropp är kokhet och min hals är öm. Kan jag vara påväg att bli sjuk? Fan jag får inte bli sjuk. Jag kan ju inte praktisera när jag är sjuk. Men jag och mamma sitter nerslagna framför tvn och blir inspirerade till matlagning av Paolo Roberto och Per Moberg så vi tog fram pizzalistan och beställde hemkörning. Det är ju perfekt! Inom en timme sa dem och snart har den fan gått en halvtimme. Jag är såå hungrig. Jag har bara ätit knäckebröd när jag vaknade imorse. Hoppas Majed kommer snart också. Känner för lite mys ikväll.

Ciao. BTW nu kom pizzan!

my head aches.


Bjuder på en bild på mig och angelica från igår.

God morgon. Igår vart det väldigt spontant. Jag tänkte dra till Majed för jag hade inget att göra. Men sen kunde jag inte kan komma för hans släktingar var där och det betyder att det blir rätt fullt. Så jag vänder hem sen hör Angelica tillslut av sig.
Vi drog till en bar här i närheten och lyssnade på musik, umgicks med lite vänner och drack en och annan öl. Jag känner mig rätt dum nu i efterhand eftersom senast jag åt igår var vid lunch. En caesarsallad på jobbet. Hur smart är det att dricka på tom mage? Inte särskilt... Nu ligger jag här med huvudvärk och öm i kroppen men jag tror att hälften är lite baksmälla och hälften att jag börjar bli sjuk.

Jag hade iallafall kul igår. Men nu känner jag att jag behöver sova lite till. Ciao

chickensalad.



Hello. Tillbaka från jobbet. Sitter och pillar mig i naveln. Känns som man måste jobba dygnet runt för att kunna få ihop några pengar. Det gör mig lite lätt frustrerad. Men skitsamma. Jag har ett kul jobb iallafall. Jag köpte en vit kavaj på monki förra året. men jag vette fan om jag har något som passar till.. Kör nog på strumpebyxor och en lång t-shirt. Det får bli bra. Men nu ska jag dra mig härifrån.

Ciao


in another world


Café Alberts, Angelica, Belly och jag.

God kväll! Hoppas du hade en trevlig Valborg. Jag hade den bästa jag varit med om hitills. Jag, Angelica och Belly åkte in till djurgårn och satte oss där och grillade, drack och spelade brännboll. Under tiden joinade en random personer oss och Liss kom dit med sin syster och deras vänner. Som mest var vi kanske 30 pers.

Tiden drog iväg och det vart allt mörkare och kallare så vi rörde oss vidare. Liss och hennes syster skulle till ett café och vi tyckte det lät som en bra idé. Påvägen dit så drogs vi åt olika håll så jag, Angelica och Belly satte oss tillslut på café Alberts. Vi drack lite varmchoklad och latte. Samlade oss lite sen drog vi vidare till stationen. Jag mötte upp Cissi och hennes vän Jessica, och Angelica och Belly drog hemåt.

Jag, Cissi och Jessica åkte till brommaplan till en fest. Jag kom hem till Majed klockan halv 7 imorse och däckade brevid honom.

Helt perfekt kväll med nära och kära!