you wanna come with me?


Jag behöver en ny väska. Men vilken. Det är frågan! Btw vet jag att jag stavade fel på gina tricot men vem fan bryr sig hehe


maybe it was a bit much.




Yesterday! Party party helg. Idag var jag helt hyper på jobbet. Körde som fan. Sprang runt som en yr höna. Tiden gick snabbt som fan och när jag slutat kl 15 så åt jag min frukost. 9packchickennuggetsplusmenymedcheddardip


I'm a spender.

Jag gick ut igår med. Jag drog med Majed och hans kompisar. Först en krog där dem kollade fotboll och jag spelade lite black jack sen drog vi till den lokala klubben här s.k. MP. Där mötte vi Darja också. Det var kanske 1 år sedan jag var med henne. Fyfan vad kul vi hade. Jag och Darja sprang runt och köpte drinkar och dansade.

Så nu sitter jag här igen med svullna fötter men idag har jag blåmärken på knäna efter att vi dansade (jag vet inte varför men vi slog i våra knän i varann hela tiden) och en sån jävla ångest inför att kolla mitt konto.

Men kul hade vi!

NU väntar jobbet. Ciao

paint in black and white


Bild från igår. Jag och Azas bror Ibbe. Han är inte kort det är bara det att han böjer sig fram. Ciao


a fresh start.

Ny design! Tröttnade på min gamla. Den var så tråkig och blek.


you can never break me



Jag fundera på att tatuera mig i slutet av sommaren. Jag gjorde en skiss nu på vad jag ungefär vill ha. Dock är det här bara själva idén på hur den se ut sen kommer jag nog lämna in den till en tatuerare som kan göra den precis som jag vill ha den.
Så vad tycker ni?


whats wrong with you?


Den här köpte jag också i torsdags. Apskön och supersnygg till bara ett par jeans. Kommer använda den mycket i sommar. Ciao


feel the grass between my toes.

Tjena tjena! Uppe med tuppen.. Det var aldeles för varmt i Majeds rum. Det kändes som jag skulle smälta och försvinna för alltid så jag gick upp och tänkte dricka vatten men jag hittade en Cola istället! Mums..

Jag är fortfarande lite full från igår, jag har inte druckit sådär mycket på länge. Men helt ärligt det var roligaste utgången någonsin. Vi började hemma hos Aza. Det var jag, Aza, hennes kompis yessica, Azas bror och Yessicas pojkvän. Vi sminkade oss, lagade lite mat och fick panik i slutet för inga taxibolag hade en stor taxi ledig men det löste sig tillslut. Vi hade en limmo bokad kl 9 så vi åkte från Aza vid halv 9. Vi hoppade av vid stureplan och vart upplockade av limmo. Festa som fan i 1 och 1 halv timme.

Sen hoppade vi av vid Ambassadeur. Dirty South spelade där. Skitmycket folk och massor av dj's. Jag var jätte jättefull men jag drack typ 5 glas vatten där inne så jag mådde inte dåligt. Dem hade heliumballonger också. Hahaha. Jag lät som hon i reklamen som sitter i receptionen och suger in helium. Alla vi dansade hela natten lång. Mina fötter är helt svullna nu..

Bilder kommer senare!

never meant to make your daughter cry

Hej Anonym! Korsetten kommer från h&m i jakobsberg. Den kostar 199 kr. Den finns säkert på andra h&m också!

Ciao

I'll disconnect the cable and turn the lights out

Godmorgon alla mina underbara läsare! Idag hoppas jag på en riktigt härlig dag. Med pengar på banken ska jag åka och köpa present till min underbara vän Aza! För det är ingen vanlig dag idag, det är nämligen hennes 21 års dag! Wohoo!
Mitt hår vart asbra. Jag är blondare än blondast och det passar mig riktigt bra. Ni kommer få se bilder sen för just nu ser jag bara helt trashig ut efter en rätt dålig sömn.


Kolla gärna in mina vänner alexsandra och sandras blogg: http://alexsandraslycka.blogg.se där ni kan läsa allt om hälsa. Fyllt med mumisga recept också! Ciao

i cant afford to not record



Nytt i garderoben: Korsett från h&m, kjol från h&m och 3 par trosor från lindex också. Varav 1 par var för små. Fan. Men men jag har fått ganska mycket för små slantar. Just nu sitter jag med hårfärg i håret. Blont då. Igen praktik idag... Jag får ta igen massor sen under och efter lovet. Nu ska jag tvätta ur blonderingen annars kommer det bli genomskinligt fan. Ciao


let's do somethin out of the ordinary


En perfekt start på morgonen. Knäckebröd med extra fibrer. Pålägg: Bonjour oliv och rökt kalkon. Fil och müsli. Osötad müsli med mycket fibrer från axa. Grönt te till det. Fairtrade också. NU får du i dig fibrer, långsamma kolhydrater, protein, antioxidanter, mineraler, fett och mycket mer. Tar man ett glas juice eller en mandarin till så har man c-vitaminerna där också.
Jag ska iväg och sola med Aza snart, sen ska jag möta upp mamma. Hon kommer med min puderrosa kavaj och klänningen jag hade på nyår. Det kanske blir snyggt? Eller inte.. Får se hur det blir. Ciao

I just wanna put in on.




Lite shopping igår innan praktiken. Jag hittade dock ingen klänning. Men det är alltid så. När man måste hitta något så hittar man inte det och när man inte letar efter något så hittar man hur mycket som helst.
Med mig hem hade jag då 3 nagellack från Mavala, alla är lite pastellfärgade och jordnära. Ja ni ser ju på bilden ovanför hur dem ser ut. Jag tyckte Sweet var finast. Har målat tummen i Sweetfärgen på översta bilden.
Jag köpte även en kajal och ett pastellrosa läppstift från IsaDora. Allt gick på 299 på kicks.


when you don't know what to do.

Hej hej! Det vart lite dåligt med bloggandet men jag har haft så fullt upp. Igår var det som sagt skola sen jobbade jag 16-21 och imellan så fönstershoppade jag lite. Jag letar efter något snyggt tills på fredag. Min vän fyller ju 21. Jag hittar fan inget alls och det var något larm som gick i hela Gallerian så vissa affärer stängde. Däribland Topshop som var den affären där jag hade störst hopp om att hitta något fint. Jag har tänkt mig en skir volangklänning  i någon neutral och ljus färg.

Idag ska jag kolla runt i Solnacentrum sen har jag praktik ikväll.

Ciao

just lay down and disapere.

god morgon! Jag hade fullt upp hela dagen igår så hann itne skriva något. Skola, leta saker till projektet, sola och sen gym. Jag hann inte med Yogan så det vart bara CorePulse men den kör verkligen slut på en så det gör inget. Däremot tror jag yogan är bra om man kör den minst en gång i veckan. Man kommer bort från alla bekymmer och fokuserar bara på sig själv, sin egna kropp och sin andning.

Idag kommer jag nog inte hinna skriva något heller för jag har skola först, sen ta bort mina ynkliga 2 stygn och efter det ska jag jobba.

Vi hörs när vi hörs!

take it easy.

Godmorgon! Jag är vaken, nyduschad, pigg och kry. Bussen går om 20 minuter så jag har tid kvar till att borsta tänderna och lägga lite maskara. Sen är allt klart. hehe.
Skola idag, sen ska jag träna. Emellan ska jag och cissi försöka hitta lite saker till vårat projekt och jag ska ta en tripp förbi solariet. Min vän Aza ska fira sin 21 års dag nu på fredag. Vi ska äta ute på fin restaurang, åka limmo och festa hela natten lång så jag måste hitta lite fina nya kläder också.

Svar till "J":
Jag började träna för 3 veckor sen och om man tränar och fortsätter att äta onyttigt så får man inge resultat. Jag vet att kroppen behöver socker men jag tar bara bort allt synligt socker och det som det är självklart att det är socker i som godsaker och sånt. Kroppen får i sig tillräckligt med socker genom vanlig mat så länge man äter en varierad kost. Eftersom jag går hotell och restaurang och gått klasser som : näringslära, idrott och hälsa och idrottsfördjupning plus att jag har en pappa som är träningsnörd och en mamma som älskar hälsosam mat så har jag faktiskt lite kunskaper om träning och kost. Och jag är definetivt inte en sån där som bantar och grejer. Du kan vara lugn jag klarar det här.

note to myself.

Okej, så här ligger det till. Eftersom jag lyckades få ett sår i handen i tisdags så fick jag inte "anstränga" den så att såret skulle åka upp eftersom infektionsrisken är stor när det gäller sår på händer. Ingen praktik och ingen träning där jag använder min hand. Det är typ ingen slags träning alls! Jag har tränat 2 gånger den här veckan som gått. Yoga i måndags och sen lallade jag runt lite i gymmer i  tisdags med Aza. Jag har inte tränat något alltså. Istället har jag proppat i mig allt ifrån godis och bakelser till pizza och hamburgare. Det har resulterat i 4 kg. Det är helt sjukt. Jag har aldrig gått upp i vikt överhuvudtaget och nu bara BOM! Så gick jag upp 4 kg på en vecka. Det är ju bra att jag gått upp i vikt men inte på så onyttigt sätt. Därför ska jag nu förbjuda mig själv mot socker. Den största boven i mitt liv.

Inge mer godis och film, inge mer oboy på morgonen, inge mer marabou efter skolan, inga bakelser, inge mera milkshakes på jobbet, inge mera cola, åh hur ska jag klara mig utan cola?, inge mera kakor.

Den här veckan lyckades jag äta: pannkakor med chokladsås och grädde: 2 dagar, 1 creme brulée, 2 semlor, en petit choue, 1 paket ballerina kladdkaka, 5 persiska bakelser, 1 påse bilar, ca 1 liter cola, 2 kexchoklad, en halv liter plockgodis, en mellan milkshake. Seriöst. Vad gör jag mot mig själv. Okej jag är inte sån som blir tjock men allt annat som kommer med sån här skit? Diabetes, magsår, karies, eksem, allergier, hormonrubbningar, huvudvärk, irritation m.m.

Nej nu är det skärpning Elin. Om jag ska träna så kanske jag ska äta rätt också.
Förlåt för min dåliga humor!


see thrue.

Heeej! 5 minuter sent. Nej. snarare 50. Kaos bland tågen som vanligt. Min buss kom inte så fick gå tll stationen. Jag möttes av min buss på vägen. Men den var helt folktom och låg i diket. Förklarar ju varför den inte kom hehe.
Jag har haft en riktigt jobbig dag. Trött som fan. Hann inte äta frukost. Jobbade över, frivilligt då för att få igen d jag kom sent. Ingen buss, tågen sena, tunnelbanorna sena, de 2 tjejerna brevid mig satt och råhånglade och frågade vad dem smakade. Jag hatar när folk hånglar i närheten. Okej om dem är fulla och okej om man kanske bara pussas. Men annars: nej tack!

Bläää! Ska plugga nu. Ta igen lite ni vet. Nästa vecka tar jag bort mina ynkliga 2 stygn i handen och de är sista veckan innan lovet.

Ciao

at the end.

Igår var alla hemma på grund av snöovädret. Ingen jag pratade med hade tänkt gå ut igår. Jag var här med Majed och hans familj. Vi åt massa snacks och pizza och kollade på tv. Jag försökte somna tidigt och ja jag somnade väl tidigare än jag brukar men inte direkt tidigt. Jag gick däremot upp tidigt. Jag hade tänkt ta bussen som gick för 15 minuter sen men den var inställd... Jag kommer iofs bara komma 5 minuter sent till jobbet, men det hade varit skönare om jag hade kommit 20-30 minuter innan så jag slipper stressa.

Vi hörs senare. Ciao


and here it comes.


Fyfaan! Jag hittade precis det här i skönhetsbloggen på elle.se. Om ni sett Homer Simpsons när han tänker på donats kan ni tänka er hur jag sitter just nu. När dem här lacken från Chanel kommer ut stod inte. Men dem ska iallafall komma till Sverige den här gången.
Bort med all snö! Fram med knoppar, torra gator och solsken som värmer. Fram med alla vårkläder. I vår blir det pastell, grått, beiget och jeans! Jag längtar..


we need color in our life.

Jag har klippt mig! Fan vad hon slet i mitt hår. Det är kortare än vad jag hade önskar men de vart bra. Ni får se bild någon gång i framtiden. Under tiden får ni lyssna på Alicia Keyes underbara röst. Jag älskar den här låten. Tjejen har sån power i rösten. Helt otroligt! Jag gillar hennes kroppsmålning på ryggen. I slutet av sommaren har jag tänkt att tatuera mig på ryggen. Något liknande. Jaja. Ha de bra. Ciao


your inner light makes me smile.

Godmorgon godmorgon! Jag har ätit en mumsig frulle, tänt vedspisen här hos farmor och så har vi planterat om lite pelargoner. Min farmor älskar blommor. Hon har hela huset fullt och hela tomten är fylld med  blommor, träd och grönsaker. Hon har ett jordgubbsland också som jag brukar plundra på sommaren.. Nu ska jag hemmåt. Ciao


Jag har ingen kamera så jag íllustrerar lite på paint istället!


give me something!

Jag och farmor var på bio. Vi såg filmen Precious. Superbra film. Själva storyn var hemsk men den var gjord på ett bra sätt. Jag var beredd på att gråta floder för jag hade hört vad den handlar om, den var verkligen hemsk men man skrattade mer än man grät just för dem hade gjort filmen på ett bra sätt. Men jag fick tårar i ögonen vid flera ögonblick. Helt klart sevärd!!


who is well known for keeping the public entertained.

Godmorgon! Jag tog mitt pick och pack och tog mig hem till Majed igårkväll. Somnade nästan direkt! Farmor ska komma och hämta mig strax efter 12 sen bär de av till Uppsala. Jag ska försöka gå förbi frisören först för jag måste verkligen klippa mig. Senast jag fick håret klippt var i november en vecka innan min födelsedag.. Sen har jag varit i Thailand, badat i klor och saltvatten och solat massor, plattat håret, lockat håret, fönar håret nästan varje dag. Ja ni kan ju tänka er hur det ser ut!
Först ska jag äta frukost (viktigaste målet på dagen, glöm aldrig det) sen ska jag jobba lite på projektet.

Ciao


annoying as hell.

Via on salefliken här uppe så kommer man till en annan blogg där jag lägger ut lite kläder jag säljer. Jag har precis fått min pälsjacka såld! Äntligen hahah.. Nu glömde jag helt bort vad jag tänkte skriva. Det var något intressant.. Aja skitsamma. Däremot måste jag visa dem här underbara skorna som snart kommer komma till dinsko.



improve your health.

Mina vänner Sandra och Alexsandra har en egen liten hälsoblogg. Full med härliga tips om allt från smarriga smoothierecept till tips om hur du slutar röka. ->Check it out! <-


i'm a psyko.

Kul med massa räkningar! Wohooo!


thank you so much!

Hej hej! Jag är hos mami nu. Hon bjöd på en semla, eller inte en riktig. Jag kör på blåbärssylt istället för mandelmassa. Så mycket godare och jag slipper en kliandet i halsen..
Igår gymade jag lite med min vän Aza. Jag vart lagom irriterad på min hand. Kunde ju inte göra ett piss. Jag får inte använda den.. Vart mest lite spring på löpbanden och lite framsida och baksida lår.

Vi drog hem till Aza, åt korv med bröd och kollade på stand up med Özz Nüjen. Han är riktigt skön. Hand driver om fördommar på bästa sätt.

Imorgon åker jag till farmor! Ciao

Foki har en tävling.

Där du kan vinna en dator.

Varför ska jag vinna den:

När jag behöver en datorn som mest är den upptagen av min pojkvän. Det står mellan tjat och gnat eller åka hela vägen hem för att kunna plugga, kolla in alla underbara bloggar (som din foki) och kunna snacka med vänner. En egen dator skulle göra allt så mycket lättare och jag skulle kunna blogga mer och göra mer skolarbete.
Det skulle göra allt så mycket lättare!


just a few stitches.

Hej hej! Jag tog sällis med Ida-lii och Vendela till skolan imors. Det var en rolig dag idag. Estet och barteknik var några saker som stod på schemat. I esteten målar jag en tavla av michael jackson just nu. Jag svor nästan hela lektionen för den ville inte riktigt som jag ville. På baren skulle vi göra drinkar.. Ja, de gick väl bra till en början. Innan jag fick in halva shakerna i handen. "boston-shaker" som de heter består av 2 delar. Ett glas och en metall del. Du häller i allt i glasdelen, på med metalldelen och shakea drinken. Sen blir det ett vakuum så du blir tvungen att slå loss glaset från metalldelen. Där gick de snett. Glaset ville inte lossna trots att jag slog några gånger. Jag kollade om den satt löst äns men det gjorde den ej.
Slog lite till sen vart den lös, men då hade glaset gått av och ena delen åkt in i handen. Som tur är ligger vårdcentralken i samma byggnad.

Nu sitter jag här med en bedövd hand och 2 stygn...

Ska röra mig till en sportbar med Majed. Milan VS Man Utd. Ciao

the coulor is perfect!

Nämen tja! Jag har plugg ångest. Har massor av rester och prov att göra. Blir myclet på en gång men jag har väl dragit på mig det själv och får nu ta konsekvenserna.
Jag och Ida ska röra oss mot sats. Ska möta upp Majed också. Jag och Ida ska gå på Yoga. Jag vill testa några gånger och se om de blir roligare när man lärt sig lite mer och kan fokusera mer på sig själv än på vad tränaren säger.

Ciao

when you fall, you will feel fine.

Godmorgon! Jag är lite sen. Borde ha tagit bussen för 15 minuter sen men kommer inte kunna ta bussen fören om 15 minuter.. Jag somnade så sent igår så jag mådde dåligt när jag skulle upp imorse. Men nu sitter jag här. Som en zombie.

Juste, måste bara säga att Avatar var bästa filmen på riktigt riktigt länge. Även om vi inte kollade 3d så kändes de verkligen som det var på riktigt. Först lät 2 timmar och 40 minuter jävligt långt. Men efteråt förstod man varför den behövde all den tiden.

Nu skola, ikväll yoga. Ciao

save my dream in your box.

Heej! Jag och Majed är hemma nu. Jag hade en perfekt allahjärtansdag. Kunde inte bli bättre. Mat, bio, mys och skoj. Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorn!

Btw så blev det o'learys och Avatar. Lite ändrade planer i sista minuten..

Ciao

share your love.

Glad alla hjärtans dag då! Jag själv ska på bio och restaurang med älsklingen. Vi ska se farsan och troligtvist blir det italiensk mat.

Hur ska ni fira alla hjärtans dag?

if you need more energy.


bild: elle.se
I'm in love! Fan vad snygga. Fatta vad glad man skulle bli med dem här på fötterna. Små rosa moln på fötterna. 900 riksdaler för dem här då. Värt det? Aa kanske om man har lite pengar över. Jag har redan ett par extremt sköna skor så dem här får jag drömma om.


it's to late now, i wont come back.




http://dirrtyglam.com/


eat bitch, eat!

Heej! De var en liten stund sen de vart något inlägg i bloggen. I fredags morse om jag ska vara exakt. Förutom de jag precis publicerade här innan men de var bara lite av min vårlängtan. Tänk om solen och våren kunde komma med butikernas vårkläder... På praktiken fick vi en baristakurs (kaffe-kurs). Jag har jobbat på café så kan redan lite grunder men de skulle vara kul att bli riktigt bra på de. Efter praktiken var jag och Ida-liiSatsCore Pulse. Benen vek sig i slutet av klassen. Så hårt går det hehe.

Idag har jag gymmat med Vendela. Men jag tränar inte bara ska ni veta. Jag äter också! Haha. Jag har läst 100tals bloggar med tjejer som gör allt för att banta och bli smala genom att träna massor och äta så lite som möjligt. De funkar.. ..om ni vill dö. Men annars är de= äta, träna, äta som gäller lixom. Man måste äta massor innan träningen för att orka träna och äta massor efter träningen för att få tillbaka energi som gick åt. 

Ciaoo!

along came the sun.



Beige, vitt, grått, svart, pastell, ljusblå, rosa, blommor, melerat, mönstrat, zebra, prickar, mjukt, skira material, bohem, old school, mixat, stilrent, puffigt, siluett, ballerina, street, klumpigt, jeans, jeans, jeans och åter jeans, kahki, safari, afrikanskt, japanskt, trä, läder, clogs, kavaj, jeanskjorta, bohembyxor, ridbyxor, mönstrade strumpbyxor, hög midja, avslappnat, stora halsband, många ringar, diadem, feta armband, vardagligt, ljust, skönt och bekvämt.


R.I.P. Alxander McQueen.




Alexander McQueen Har hittats död i sin lägenhet. 40 år och tog livet av sig efter sin mammas död. Den brilljante designern var verkligen en av mina ABSOLUTA favoriter och de var hans kläder man såg mest fram emot varje säsong.. Han kommer garanterat bli riktigt saknad av nära och i modevärlden.


he walked a long way, just because.


Killen till vänster är en riktig snygging. Ian somerhalden heter han. Jag skrev om han i min förra blogg hehe!

Hej hej! Allt bra med er? Själv är jag astrött. Jag har haft lite huvudvärk idag. Jag läntar tills nästa lön och bidrag så jag kan köpa glasögon! Idag ialalfall så praktiserade jag. Efter praktiken mötte jag upp Ida och drog till sats. Men idag har jag inte tränat. Vi fixade medlemskap åt Ida-lii. Jag fick en väska också för att jag värvade en medlem. Jag ville verkligen ha en Sats-väska. Dem är snygga och praktiska och man orkar inte lägga ut pengar på en väska just nu.
Jag följde med Majed och träffade hans vänner men jag bänkade mig framför tvn istället för att hänga med dem. Det var simpsons sen family guy och efter de var de vampire diaries. Den sistnämnda var faktiskt riktigt bra. Det var ju premiär. Man fastnade direkt men jag tycker den är lite väl lik Twilight...

Nu ska jag kolla film och sova. Ciao


nowhere to go.

Tjenamors. Jag är helt slut. Ska sova snart hehe. Jag har gymmat idag och så har jag umgåtts lite med Ida-lii. Jag hade tydligen natur B idag men jag läste de precis..

Praktik imorn. Godnatt!

how low can you go?

Tjeenare! Vilken dag. Hade sovmorgon imorse. Kom till skolan och hade estet. Vi ritade med kol. Hur kul som helst. hehe. Efter skolan gick jag, Vendela och Alex till sats. Vi gymmade en halvtimme sen gick vi och åt och sen gick på en timmes pass med BodyPump. Nu är jag hemma och imorgon är jag ledig. Men nu ska jag dra. Så vi hörs. Ciao.

shape an 8.



Jag skulle ha skrivit det här inlägget igår men det vart ju aldrig publicerat. Jag kom inte ens ihåg vad jag skrev. Igår köpte jag iallafall nya träningsbyxor. Från Håléns. Svarta med lila rand på sidan för 299 riksdaler. Sen gick jag på Yoga klass. Det var svårt att fokusera annars var de helt okej. Idag blir det boxning efter skolan, tror jag.

Jag lyckades göra en riktig Elintabbe imorse. Jag gjorde värsta frukosten. Äggmackor, havregrynsgröt, te och smoothie. Jag åt allt och tog med tet till rummet och lyckades välta ut hela koppen över datorn. 

Tangenbordet tog emot det mesta så den ligger hemma i badkaret och droppar. 

Ciao 

I hate you!

Blogg.se krånglar som fan. Alla inlägg bara försvinner när jag publicerar dem!

it's all done in a sec.


pics. elle.se
Schnyggt från podiet! Synd att jag inte äns kan fläta mitt eget hår. Tänk om man hade en frisör som fixade håret varje morgon. Vilken dröm...


what's that supose to mean?



Riktigt snygg stil för killar! Inte så överstylat så det blir lite funderingar om han kanske har en pojkvän som väntar hemma, men inte lika tråkigt som alla andra..

Ciao


don't mess with me.

Hahaha roligaste dagen hittills. Kan man möta så mycket hinder på en och samma dag?! Igentligen har jag inte så stor lust att skriva men jag kör på som jag fått göra hela dagen.

Jag hade planerat att ta bussen som gick 8.26 imorse. Jag går så jag är vid hållplatsen 22 och står och väntar och väntar. Ingen buss kommer så jag får springa hela vägen till tåget för att inte missa.
Jag hade feber också kan jag säga!
På jobbet tog jag lite frukost och så böt om. Men vilket kaos det blev! 2 av dem som jobbar i köket var sjuka. Ingen som jobbar i lobbyn på söndagar så vi kassan får städa och ta kassa samtidigt och på mitt jobb är det så sjukt lite folk så de är nemas problemas i vanliga fall. Men idag! Fyfan vad mycket folk. Tog aldrig slut! Det bara vällde in. Självklart tar då Coka Colan slut mitt i allt också..

Jag hade en boxningsklass inbokad kl 16 och jag slutade 15 så fick stressa till Sats. Jag ringde Majed och frågade om han kunde komma ner med ett hänglås, för jag hade glömt mitt, men han var upptagen.

Boxningen var suverän. Riktigt kul men jag ska nog ta med mig någon att träna med på dem klasserna. Ända negativa var att mittsarna (kuddarna som man kan ha på händerna som den med handskar ska slå emot) var av så hårt läder så jag sitter här med skavsår och blåsor på knogarna.

I bålsta då påväg hem så är skärmarna för bussen ur funktion, jag väntar tills klockan blir hel men ingen buss kommer så jag tänker att de kommer väl en halv då så jag väntar. Sen kommer en buss. Jag kliver på och frågar om den går åt mitt hål. Nej de gjorde den INTE. Han kollade när någon buss skulle gå åt mitt håll. Jag skulle få vänta 1 timme! Jag får hem. Fick använda hårfönen på mina tår för dem isbitar när jag kom hem..

Nu: Blåsningen, egengjord laxsallad och slapp i soffan. Ciao

I'll tell you, it's a bad idea.



Räkor med mamma. Det var mums. Skulle tagit bild på skalhögen på tallriken efter jag ätit klart.. Hehe.
Jag har iallafall duschat ur inpackningen. Värsta dunderkuren för håret. Mitt hår är silkeslent, ser nyklippt och och jag fick värsta hollywoodlockarna efter bara ha fönat håret! Så innan ni klipper er. Testa Elins ny dunderkur! Nej men seriöst. Jag fick mjukt och glansigt hår så den funkade. Ciao


theres an odd look.





Nya elle låg på mitt skrivbord när jag kom hem. Plus flera skattepapper.. Jag har skummat igenom nya numret av elle och de var ett av dem bästa hittills. Mycket vackert vårmode. OCH sen medföljde vårens trendbibel! Wohoo.

Jag har en hårinpackning i nu. Hittade ett intressant recept som lät enkelt och bra och mitt hår har blivit så torrt och risigt så jag kör på.

I håret har jag :
Lite egen inpackning (köpt en stor burk från Thailand) blandat med
Aloe Vera gel
&
Honung

Värm i mikron och blanda i lite vatten för att kunna fördela de lättare i hårbottnen.

Massera in de i hårbottnen. Lägg lite i topparna och vira in i en handduk.
Ha det i i minst 20 min!

Ciao


how you stuck thrue the hard times.

Heej! Igår började jag dagen med ett Core Pulse pass på sats. Fyfan vad kul det var. Timmen bara flög och sen var det slut. Jag åkte hem till majed och duschade och åt sen åkte jag till praktiken. Det var lugnaste fredagen på länge. Nästan inga bokningar alls på restaurangen så jag stod mycket i baren. Jag älskar att stå i baren och man blir bättre och bättre för varje gång. 

Efter praktiken tog vi några glas vin och så men jag mötte upp Majed senare istället för att hänga med resten. Jag gick till en klubb som heter fasching. Rappare som Petter och Labyrint uppträdde där.

Idag är jag sjuk. Har blivit magsjuk/kräksjuk eller nåt. Det är inte kul!

Ciao

play the song backwards.


Tjena! Fullt upp på praktiken så nu är jag trött. Innan praktiken letade jag runt i solnacentrum efter träningsbyxor. De ända jag hittat hittills är ett par från Nike som dem säljer i Team Sportia. Dem har varit snyggast och skönast hittills. De kostar 349 riksdaler. Är det värt det? Jag tror jag köper dem imorn om jag fått in mina pengar på kontot. Det roliga är att jag köpte dem sen lämnade jag tillbaka dem för att ha pengar om jag skulle hitta ett annat par men nu har jag insett att dem är bäst.. Jag ska försöka hitta en bra sport-bh också.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det Core(=rygg och mage) Pulse klass på sats. Ciao!


Dagmar a/w 2010.


Massor av sammet, dova och naturnära färger. Fortfarande lite goth i stilen men det börjar övergå till mer formell stil.


trapped and whyred.


samtliga bilder tagna från http://caroline.feber.se/

Whyred, acne, cheap monady  och dagmar har haft snyggast kläder hitills. Men jag börjar tröttna lite på den här looken. Ge oss något nytt fashiondesigners! Ciao


I bet he never had a social life anyway.

Nike i outlet har INTE billigare prylar. Snarare tvärtom. Vart skitsur. Dem sa "det är billigare än de rekomenderade priset" Kostade ju minst lika mycket som nikebyxorna jag såg i Stadium, intersport och team sportia. Men jag har inte hittat några bra byxor än. Jag vill ha bekväma och dem ska ja sitta snyggt så man blir mer motiverad att träna. Ska jag lägga ner 400-600 på ett par byxor som jag känner mig obekväm i?! Aja, jag hoppas jag hittar några snart..

Jag har jobbat några timmar idag också. Och ätit. Jag såg gravid ut när jag vandrade till centralen.

Ciao

Maybe I can show you how you can win his love again

Godmorgon söta läsare! Jag sitter och bokar klasser på sats nu. Jag ska gå på Bodypump idag. (hinner inte, ska leta gymkläder och jobba istället) Det är en klass i min stil. Man kör hårt med vikter och hävstång. Däremot har jag lite ångest för jag köpte ett par träningsbyxor igår men jag kom på att jag bor ju preci vid factoryoutlet i barkarby så varför gick jag inte förbi Nike för? Det är 30-60% där och på affären jag var på fanns de bara 2-3 par som dög. Inga jag verkligen kände sådär waow för.

Outlet öppnar 11 och klassen börjar 11.30. Hinner man?!

when you feel that heat .



Wohoo, jag kom bara 10 min sent imorse! Jag körde 2 prov på raken som gick super sen segade vi runt i skolan. Jag får huvudvärk för jag har glasögon men jag använder dem ej men jag var duktig idag och gick förbi specsavers och kollade upp hur mycket mina nya kommer kosta. Jag har redan valt bågar så bågar + behandling av glasen + synundersökning blir ca 1400. Det är lite för glasögon men mycket för en fattig Elin.

Jag hade tråkigt så jag kollade runt i jakobsberg centrum. Gick in i lite affärer och såg att mq hade rea på jeans och jeans är alltid bra. 99 och 149 riksdaler är ju ingenting så jag plockade på mig några och gick och testa. När jag väl drog på mig dem såg jag min rumpa i spegeln så jag tog av mig jeansen och gick till Sats.

Nu har jag gymkort!

Ciao

put the flowers on the table.

Tjena tjena! Just nu är det stressfukost. Lade chokladsås på rostade mackor för jag visste inte vad jag ville ha.. :(

Hoppas tågen går som de ska idag. Ciao

här skulle det vara ett gästinlägg av alex.

Men det försvann... Jag ska försöka fixa det sen. Imorse iallafal kom jag typ 1 och en halv timme sent p.g.a. tågen. Dem var helt knäppa imorse. Tåget som skulle komma 13 över kom 38. Sen stannade det en bit efter spånga och började backa tillbaka till stationen. I spånga fick vi hoppa av tåget och ta buss mot rissne och sen ta tunnelbanan till sumpan. Det är tråkigt att det är samma visa varje år.

Nu blir det plugg.. Ciao