[no dance.]

Sicken dag. Försov mig som vanligt (drömde dock en härlig dröm där jag var en vampyr!], hade 2 lektioner, jobbade som värdinna för första gången, det var skit kul btw, sen hem och drog på en lokalfest som kunde ha varit skön men det kom alldeles för mycket folk, sen hem.
Imorn blir det gym sen club på kvällen troligen. Nu ska jag kolla på The Mask sen sleep time.


Jaja, det var min dag i kortformat. Ciao


[I belive in stars.]



Jag är en väldigt logisk person av mig och tror inte på spöken, andar, monster, gudar och andra saker. Jag respekterar såklart att andra gör det men jag själv personligen tror inte på sånt. Men det är en sak jag faktiskt tror på och det är Astrologi. Det är så jäkla kul och intressant och det stämmer till 99%, om du nu inte läser ett sånt där b-astro i metro eller liknande.

Den nya astrobloggen på Elles hemsida, där har vi en kunnig person. Hon gillar jag skarpt. Sen finns det en hemsida Astro.com. Den är också väldigt bra. Astrologi är ett utmärkt sätt att lära känna sig själv och andra personer. Så om du inte redan är fast så kan jag verkligen rekommendera det!

Ciao!

[f**king mashmallows.]

Skit! Fan vad sur jag är. Usch! Det är inte kul. Värsta dagen någonsin. Kanske är lite dram queen pga PMS. Men ändå. Fyfan vilken dag. Glad att mamma har fått en hel kasse full med nya Haribogodisar. Just nu dricker jag varmchoklad och har deras chokladdraperade mashmallows i som smälter och blir lagom mumsiga. Men sen måste jag städa. Wihooo....

[i will serve you.]

Jag är lite hjärndöd idag. Vet inte vad jag tänker riktigt men iallafall. Nu har jag valt mina inval inför 3an. Jag kommer gå servering och idrott b och naturkunskap b som inval. Sen ingår ju en massa andra ämnen. Men men. Nu måste jag gå på lektion.
Ciao

[black out.]

Åååh jag fick ångest när jag var i stan. Jag hade knappt några pengar men det är så mycket jag måste köpa och samtidigt måste jag spara pengar om jag ska till Thai i vinter. Det slutade iallafall med att jag köpte en kappa på H&M och presentkort till mamma.
Men jag har gjort något vettigt idag också! Jag gymmade med Angelica och Ida. Vi höll på i 2 timmar. Imorn kommer jag vara sådär härligt mör. Det blir mysigt. Well well. I have to slepp. Ciao.

[shop shop shop.]



Godmorgon! Jag har slukat en hel fruktsalad, duschat, sminkat och klätt på mig. Snart ska jag dra in till stan. Måste köpa en present till min mor som fyller 42 imorn. Men vad jag ska köpa har jag ingen aning om. Hittar väl något fint inne i stan. Jag ska också kolla lite saker till mig eftersom jag inte har hunnit köpa ett skit på rean. Grr. Nu ska jag väcka Majed och störa honom lite sen drar jag!

Ciao.

[dangerous]

Det är farligt att sova hos Majed. Jag tror jag går upp minst 1 kg för varje gång jag är här. Dem har alltid en massa supergoda sötsaker. Persiska bakelser, pannkakor, godis, glass m.m. Inte för att jag klagar men jag måste börja gymma också. Min rumpa har t.o.m. växt i omkrets.
Imorn ska jag börja på allvar! Jag och Ida ska dra till gymmet. Ska boka en personlig tränare också som kan hjälpa mig med vad jag ska göra.

Nu blir det mer mat och godis. Ciao

[stains on my monki.]


Som den klant jag är så har jag spillt ner hela mit monki linne med tacosås. Härligt! Förutom att förstöra mina kläder skissar jag lite och kollar på Lipstick Jungle. Har aldrig kollat på det men de verkar väl helt okej. Som alla andra Amerikanska serier. Men inget slår Simpsons eller 2½ Men.

Fick cravings på juice så ska gå och ta mig ett härligt glas nu.


[monday is here.]



Hellu. Jag är hemma idag. Mådde dåligt. Kändes som jag hade något fel i huvudet och skulle få spasmer. Jaja. Det är svårt att förklara.

Vi är med på förstasidan på tidningen Corren. Inte finaste bilden på mig men men.

Press Here

[saturday,the evening.]

Så nu var jag i sthlm. Jag tog tåget hem och gick förbi Darja. Var där en stund sen gick jag hem. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och fixade mig och grejor. Sen åkte jag så snabbt jag kunde in till stan och mötte Liss och hennes boyfriend.
Sen hade vi skitkul hela kvällen trots vissa händelser. Vi gick till Laroy och Spy Bar sen hem till hennes boyfriend sen tog jag nattbuss hem. Träffade trevligt folk på bussen som jag tog några öl med. Sen tillslut var jag i Bro igen.
Jag lunka hem till Roza. Där alla sov. Åt popcorn och snackade lite skit med de få vakna personerna.

Resten är historia. Ciao

[cravings.]



Jag ät trött, och bakis. Nu skulle det sitta prima med feta pannkakor med en massa grädde och sylt. "MAMMAA!"

[saturday.]



Och nu till lördagen.

På morgon väktes vi av Micolle. De bjöd på frukost och sen var det bara att sätta igång med smink och hår. När alla modeller var klara gick vi iväg till konsthallen som dem skulle ha visningen i. Vi tränade lite extra på hur vi skulle gå. Böt om. Sen stod vi och väntade. Och väntade. Sen från ingenstans satte musiken som vi skulle gå till igång. Och där var Matilda iväg. Hon gick ut poserade och tillbaka. Sen var det Nathalié. Nästa var jag och det kändes som min mage skulle explodera av nervositet. Och där var jag iväg. Gick, poserade, gick, vände, poserade och sen ut. Det gick skitbra tycker jag. Men jag har ju inte sett inspelningen än så ska nog inte säga nåt! Haha. Efter mig var det Alma och sist ut var det Lisen.

När allt var över vart vi fotade och intervjuade. Sen drog vi och böt om, hämtade våran packning och begav oss till tåget.

[friday.]

I fedags tog jag tåget till Linköping. Såg nog ut som en förvirrad rumpnisse när jag gick runt där på stationen och inte fattar vilken vagn eller vilken plats eller något av dem där jäkla tågen/biljetterna. När jag hade kommit fram och mött Micolle och Emma plus de andra 3 modellerna så gick vi hem till micolle där det bjöds på mat samtidigt som vi testa vilke kläder vi skulle ha.
Efter maten så fick vi bege oss till en dansskola där vi skulle träna på gången och poser. Det gick prima och jag tycker alla var skitduktigt. Vi tränade någon timme sen hem till Micolle igen. Sen sleep time.

Det är det för mig nu också men jag skriver mer sen när jag har sovit. God natt!


[morning.]

God morgon. Jag har försovit mig. Typ 2 timmar. Nu kommer jag missa hela religionen. Hoppas jag hinner till svenskan iallafall. Bra början lixom.

Jag måste packa om min väska som jag packade igår för jag glömde en massa saker sen äta något, duscha, klä på mig och sen dra till skolan. Det kommer ju ta minst 1 och 1 en halv timme.

Jag får absolut inte glömma min kamera och matissas skor. Jaja. Ska dra mig upp från sängen nu och sätta igång kanske.

Ha en bra dag! Ciao

[i really should.]

Hej, jag är fortfarande vaken. Sitter och läser en massa skit. Skickar en massa mail. Snackar med massa folk. Hur kan man lämna det? It's so hard. Men jag borde få lite sömn. Åh jag måste lägga upp en bild från i somras. Den är tagen på mitt landställe. Först. Kolla mina ögon. Dem är nästan läskigt blåa på den här bilden. Sen min hy. Gud vad jag hatar vintern! Allt är dåligt då. Håret, hyn, humöret. Bajs! Sen sist men inte minst. Mitt hår. Gud vad jag saknar det. Jag hae riktigt långt innan jag började klippa i det. Nu är det typ page.. Längtar till sommaren. Den här sommaren ska bli bäst!


Sen kan man skymta ett gott hallon i min hand. Mums!

[cosy cosy]

Nu har jag varit hos Darja. Vi har kommit på lite idéer inför sommaren och kollat på film. Ätit lite och snackat. Tjejkväll som man brukar kalla det för. Well. Det var mysigt iallfall. Nu ska jag stretcha en massa så jag blir av med den jäkla träningsvärken till imorn sen sleep time!

Ciao!


[a bit late]

Provet gick bra! Även om jag kanske fuskade liiiite. Men jag kunde ändå det flesta frågorna. Imorn är det modevisning i Linköping som gäller så jag kommer inte kunna skriva så mycket. Men nu ska chilla vidare hos Majed.

Ciao!

[morning.]

Gomorron. Jag sitter och dricker en snabb hallonsmoothie. Mumsigt. Min rumpa värker efter gårdagens idrott och rumpövningar. Men det är bara bra. Betyder att jag får resultat. Ska bara komma ihåg att göra dem ofta.
Om 2 och en halv timme börjar mitt prov. Ska plugga lite nu sen får jag hoppas att jag klarar det!

Nu ska jag packa min väska och byta om. Önska mig lycka till på provet och ha en bra dag. Ciao!

[let's shape it.]

Nej nu ger jag upp. Ska sova. Men först tvätta ansiktet sen lite rumpövningar. Eller ganska många. Måste ju tänka på beach 09. Blabla bla. Nu ska jag sluta babbla. God natt!

[I wanna sleep!]

Photo: flickr.com



Huh, jag är så galet trött! Somnade sent och gick upp 7. Drog till skolan som börja 8. Efter första lektionen hade vi idrott som leddes av Jonna och Cecilia i klassen och dem körde hårdpass. Mina ben vek sig i slutet. Sen tråkig Svenska. Vem blir inte trött av en sån här dag?!
Nu är det plugg plugg plugg som gäller. 14 kapitel i prov till imorn. Jag somnade tom när jag pluggade.

Well well. Ska chilla lite. Ciao.


[you lose.]



Jag sitter här framför datorn. Har Love Lockdown med  Kanye West igång (klicka här). Jag älskar den låten. Jag tänker som i en film när jag hör den. Typ ett par som kommer innanför dörren och börjar kyssa varandra våldsamt och börjar slita av varandra kläderna och killen trycker upp tjejen mot en vägg och kysser henne över hela halsen. Dem är otrogna mot någon i denna sekund och man hör bara låten. Eller. Så ser man någon (helst en kille) stå ute i regnet och kolla ledsamt mot en tjej som går därifrån. Hon lämnar honom. Hon kom på honom. You lose. Allt i svartvitt såklart.

[good evening.]

Praktik. Kök hela dagen. Hackat en massa grönsaker och stekt lite grejor och så. Nice praktik. Trevliga personer. Bara bra. Lite chill sådär.
Orkar inte skriva mer. Ciao

[good evening.]

Praktik. Kök hela dagen. Hackat en massa grönsaker och stek lite grejor och så. Nice praktik. Trevliga personer. Bara bra. Lite chill sådär.
Orkar inte skriva mer. Ciao

[forgot my shoes.]

Jag har solat lite. Inte så stor skillnad men jag måste bygga upp brännan för att det ska synas något på mig överhuvudtaget. Skulle gymma efteråt men glömde mina skor så jag sket i det. Istället fönstershoppade jag lite i outlet i barkarby. Hittade en massa godbitar inne på Acne. Har dock inga pengar fören på fredag.
Nu är jag hemma hos Ida. Det var inte igår det men nu ska jag ta vara på tiden. Ha det mys.

Puss och ciao.

[look what i found.]

Hittade en Franska modetidning. Tycker den är väldigt svensk av sig men den helt klart inspirerande. Check it out!

dirrtyglam.com

[got the day off.]

Idag är jag ledig. Är inte det lite typiskt. Nu när jag väl är frisk, fixar mig och allt och åker till min praktikplats så säger dem att jag får ta ledigt. Inte för att jag har något emot det.. Verkligen inte. Mer tid till mig själv och det gillar vi. Ska gymma och sen sola. Ja så får det bli.
Sen ska jag spana runt efter en mockajacka. Vill ha en nu till våren. Det skulle vara ursnyggt. Vet dock inte vilken färg jag ska ta än. Får antingen bli en jordnära eller en knallig färg. Hum. Svårt att bestämma mig!

Jaja. Now I'm gonna hit the gym. Ciao!

[je ne comprends pas.]

Söndag. Vad kan man säga? Det är söndag. Har väl gjort som de flesta andra gör på en söndag. Sovit länge. Ätit sent. Sen chillat lite. Packade ytterligare en väska som jag tog med till Majed. Jag gör honom galen. Kommer med väskor hela tiden. Snart bor jag väl här! Jaja, sen har jag bara pluggat. Franska. Fattar nada. Men men. Det måste göras så jag ska väl fortsätta med det nu.

Ciao

[over my trimmed body.]


Photo. Jag

Har ätit hela dagen känns det som. Min mage kommer sprängas!
Nu kollar jag på Mr.Bean med mamma. Vi ska hyra en film via tvn sen. Någon komedi. Blir trevligt trevligt. Bara jag slipper äta mer!
Imorn blir det deffinetivt gym. Har inte vart där på några veckor och den här veckan måste jag köra hårt. På lördag nästa vecka ska jag gå modevisning och då vill jag ju se lite fräsch ut. Tror jag behöver en detoxvecka också. Blivit för mycket donkenmat och öl sista tiden.

Men ha en trevlig kväll! Ciao

[print it.]

Jag jobbade över till kl 22.00 igår. Åkte hemåt men hoppade av i jakan. Mötte Majed och hans vän sen drog vi och mötte Darja med kompani. Vi satt på en krog och chillade någon timme sen åkte vi hemåt.
Idag har vi softat. Legat här i soffan och ätit mammas nybakade bullar. Kollat MTv Cribs och Miami Inc. Nice nice. Får se vad som händer idag.
Ciao

[time for my ego.]



Sitter här i Majeds rum och tar egopics. Har på mig t-shirt från gina, halsband topshop, armband topshop, byxor bikbok.
Det vart ingen skola b.t.w. Men jobba ska jag. Ska ta bussen om typ 30minuter. Ciao.

[screaming]

Godmorgon. Jag dricker oboy och äter macka. Men min hals är fuckad. Kan knappt prata. Härligt härligt. Men måste till skolan och till jobbet sen. Ska hoppa in i duschen nu. Ciao.


[easterbunny.]

Hej hopp. Sitter här framför datorn. Läser lite om påsköarna och grejor. Hjälper Majed med ett prov han har imorn. Det är skitintressant. Hade ingen aning om Påsköns historia. Chà chà. Då har man lärt sig något nytt. Imorn blir det skola iallafall. Sen jobb tills kl 21:00. Inte roligaste fredagen men man måste ju ha pengar för att överleva...
Jag ska tigga till mig en bananasplit av Majed nu.

Ciao

[paint is my meditation]



Hittade ett block och en penna.

[spring at topshop]

Glamour.se har en artikel om Topshops vårkollektion. Kolla in den här.

[at the top]

Godmorgon. Jag är fortfarande sjuk. Snorar, hostar och nyser. Jag har spelat lite Ninja Gaiden men sen stog det GAME OVER över hela skärmen. Jag testa igen. Det vart GAME OVER igen! Jag gav upp. Jag hämtade datorn och har kollat igenom alla sidor jag brukar kolla. Sen var jag tvungen att blogga lite.
Snart kommer Majed hem. Well...

...Ciao

[chicks dig it.]

Alarmet på mobilen ringde. Jag vaknade. Kunde knappt andas. Var trött. Jag däckade. Får nog gå till skolan imorn istället.


[fun for fotonördar]







Är ni photoshopnördar som jag? Ja? Nej? Spelar ingen roll kolla ändå in den här sidan worth1000.com nu.  Här ovan är bara några få urval. Men klicka på photoshop sen contest. Sen är det bara att klicka runt lite på sidan. Riktigt underhållande om ni har tråkigt eller inte kan sova och ska upp om 3 timmar..

[look behind you.]

Skit. Kan inte sova. Jag tror det är för det där zombie-spelet Majed körde hela kvällen. Left4Dead heter det... Jag ska upp om 4 timmar nu iallafall. Härligt va?
Majed spelar GTA nu. Jag sitter och lägger mig i som vanligt, och han mobbar mig för min torra humor som vanligt. Den är inte torr. Det är bara att vi inte har samma humor. Okej? Hum. Börjar nog bli sugen på att äta något. Skulle sitta fint med en Banana Split. B.t.w. Idag så lagade vi godaste maten. Pasta med köttbullar, tomatsås och vitlöksbröd. Majed var sås-meister och jag värmde på allt som skulle värmas. Det vart iallafall Superb!



Hittade den här på Zombiepics.net så nu kan jag sova säkert!

[me like.]

Hemmadag idag med. Men jag är bara lite snorig.. Ska till skolan imorn. Börjar kl 8. Slut på mina sovmornar som var på onsdagar. Fäller en tår.
Har inte gjort ett skit idag förutom hjälpt Majed med att möblera om hans rum. Det vart stort och fint. Känns bara lite märkligt. Som man har flyttat till ett nytt hus. Aja ska nog sova nu. Ska upp om 6 timmar.

Slepp tight. Ciao.


[I'm a nerd.]

Min feber har gått ner. Jag kan göra saker. Woho. Ingen skola dock. Jag och Ida hade planerat att gymma också men dt blev inte heller av. Nope. Jag har suttit och nördat mig framför Prince of Persia hela dagen och nu när jag inte orkar spela mer måste jag för helt plötsligt går det inte att spara. Så frågan är, sumpa allt jag gjort idag eller spela klart spelet? Hum, svårt... Chá chá. Måste äta något nu. Min mage säger att jag är hungrig.

Ciao

[error.]

Måste jobba, måste skriva. Orkar inte. Har blivit sjuk. Troligen någon influensa eller något sånt. Slutade tidigare idag och nu är jag hos Majed och ligger och fryser. Ska bränna film och däcka. Ciao..


[so fresh and so clean]



Jag lyfte mitt arsel och hoppade på bussen. Klev på tåget och åkte hit. Till Darja. Dasha-natasha. Men hon står i duschen och sjunger. Sitter här och väntar på henne. Vad ska vi göra ikväll då? Ingen aning. Ta är bärs kanske? Ja perhaps.

Ni får ha en trevlig kväll.

Ciao!

[I don't make the rules.]



Jag har precis ätit en räkmacka och nu sitter jag och mumsar på min första semla för i år! Det är igentligen mot mina principer eftersom fettisdagen är om en månad men vafan. Vem säger nej till en stor fet semla? Godast är om man serverar den i en djup tallrik med varm mjölk i så den blir så där härligt sliskig.  

Den är såå stor, får grädde i hela fejjan. Kan låta det sitta kvar så blir det som en ansiktsmask?..

Ciao!

[laughing all the time]

Hellu. Igår vart det snacks och tv med Ida sen drog jag hem till Majed. Annars har jag bara spelat Prince of Persia.
Nu har Majeds familj en gäst så jag sitter här i hans rum och chillar. Ska kolla om det finns något kul på tv annars blir det väl xbox igen...

Ciao

[it's too late.]

Jag har ändrat min blogg lite. Tyckte det kändes bättre så.

Idag var första skoldagen och jag invigde skolan med att komma 30 minuter försent. Det var rätt trist ändå. Men jag ska sköta mig iår, I promise! Jag var ju inte i skolan sista veckan så jag missade att man skulle ta hem sina grejor så dem knipsade upp mitt skåp och la sakerna i en påse så det såg ut som jag hade en soppsäck med mig.

Nu sitter Majed och spelat Prince of Persia. Jag spelade första utgåvan av det när jag var liten på min farmors data men kan erkänna att det verkar mycket roligare nu. Det var lixom i 2D när jag var liten...

Well well. Nu ska jag spela lite. Ciao!

[smells good]

Min mage värker. En blandning mellan ångest och misskött kosthållning. Ångest för imorgon. Skolan börjar. Ohno. Förut hade jag inget emot skolan men nu för tiden är det bara jobbigt. Jag ska ändå inte plugga vidare eller så. Däremot vill jag ha betyg från gymnasiet. Annars kommer man ingenstans och jag vill kunna göra vad som helst.

Idag investerade Majed i en xbox. Jag investerade i en HDMI sladd till honom. Visst är jag generös? Nu ska jag gå och spela. Ciao!

[too much color]

Jag är mätt. Övermätt. Min mage är fylld till sin gräns. Min mor kom till McDonalds när jag slutade och bjöd mig på middag. Jag åt massor av mat. På Jensens böfhus. Dem har väldigt god mat och det är inte första gången jag åt där..

Nu är jag hos Majed, ska vara lite social nu. Ciao


[the spoiled one]



Hej hej, godmorgon. Jag är nyvaken med hvudvärk och hungrig mage. Min mamma väkte mig! Hon är nämligen på plaza hotell och blir bortskämd med massage och spabehandlingar och kommer inte förens i morgon eftermiddag..  Är jag avundsjuk? Självklart! Här ligger jag och förfryser, all alone, in my own house.

Cháchá. Ska sätta upp håret och klä på mig sen dra in till stan. Förhoppningsvist kommer Majed hit med ett nytt Xbox.

Ciao!

[disturbed]

Angelica, Darja och Bzar har vart här. Vi har ätit mat och spelat spel. Det var iallafall något bra den här dagen.
Måste bara säga en sak till. Bajs! Det var allt.

God natt.


[the cute one]

Jag väktes imorse av Emma som ringde. Jag skulle med dem och shoppa. Slängde på mig kläder på ca 5 minuter sen kom dem och hämtade mig och Majed. Jag fyndade ett par skitsnygga gympadojjor för 24 kr. 24 riksdaler! Sjukt billigt.

Well well, jag kom hem, sen kom Darja hit. Vi har babblat en massa skit sen kom hennes syrra som hade med sig världens gulligaste chihuahua. Ludde heter han. Såå söt. Han somnade i min famn... Jag vill ha en hund!

Darja och Angelica kommer troligen hit. Vi ska försöka hitta på något kul ikväll.

Ciao


[oh la la.]



Min mage är fylld med los tacos! Alla äter fan tacos. Darja har ätit. Alla som bloggar äter tacos. Tacos är vintermat verkar det som. Men ändå kommer det från typ Mexico som är ett s.k. varmt land.. Cha cha. Bajs på allt. Nu ska jag umgås med Dasha-Natasha. Ciao

[the real get away.]

...Jag vill inte vara här! Jag vill vara i Paris eller New York. NU!

Jag vill vara 18 år dessutom. Så jag kan festa hur mycket jag vill och göra vad jag vill utan min målsmans tillstånd.

Jag vill ha en egen helt underbar lägenhet med bröstpaneler, putsade väggar marocanskt kakel i badrummet, en ateljé som man kan måla, sy, allt man vill och ett gorgeous kök med alla nödvändigheter.

Men helst av allt vill jag ändå åka till Paris... Eller New York, men helst Paris.

[get away]

Skitblogg som aldrig fungerar, bajs.

[a small word called 'yes'.]

Efter sista inlägget där så bästemde jag mig förr att dra med Darja på en "fest". Hon sa till migg att inte klä upp mig alls för det var typ ingen "fest". Jag klädde ner mig som aldrig gjort förut. Vanlig vit tröja, jeans och en kort halsduk/poncho sen hoppade jag på bussne och åkte med Darja, Sofia och Jannika till "festen". Jag skulle inte ha klätt ner mig men jag var ändå bekväm. Folket vi träffade på tåg/buss skulle också till festen.

Jag hade skitkul ikväll. Den var sjuk. Önska bara att Majed hade varit här i min säng med mig istället för Uppsala så skulle hela kvällen varit mer än perfekt. Men vanfan. Kan träffa han hur mycket jag vill. NU är jag galet dfragen och ska sova.

Säg Ja!

Ciao!

[edit. Majed kom till mig 1 och en halv timme senare]


[the new years pics.]





Lite bilder.

[i'm home.]





 


Photo: the sartorialist

Min mamma kom och hämtade mig hos Majed sen åkte jag, min bror och mor till Kista. Jag skulle hjälpa min brorsa att köpa lite kläder men det vart lite till mig med.
Köpte ett par kostymbyxor. Det andra paret den här månaden! Men det är så galet snyggt med lite slappa kostymbyxor med stuprör, sen kan man vika upp dem lite längst ner så blir de extra snygga. Till kan man ha en paljett top om man ska på fest och ett vanligt vitt linne till vardags. Man kan ju variera hur mycket som helst.
Sen köpte jag en halsduk och en kofta från lindex och en tröja från gina. Men igentligen ville jag ha en sån där ful tröja från Bik Bok. Jag är så kär i den. Den är svart-vit-små-randig med en stor glittrig papegoja mitt på magen. Är inte det helt underbart?

Nu är jag iallafall hemma. Väntar på att få min kamera som Darja har.. När jag har fått den blir det en massa nyårsbilder. Nu ska jag iallafall dricka min stora varma kopp choklad.

Ciao!

[the night]

Nyår var bara bra. Kunde ha vart bättre kunde ha vart sämre. Tyvärr så var det flera saker som gjorde att mitt nyår inte vart riktigt som jag hade tänkt men försökte hålla humöret och ha kul ändå. Och jag hade rätt kul.

Jag, Majed och Darja började hemma hos mig. Fortsatte hem till en gemensam vän som hade fest. Sen efter 12 slaget tog alla sig in till stan och drog på olika fester. Jag och Majed tog sen nattbuss hem tillsammans med några av dem andra. Hela bussen stank parmesan-spya och mina skinkor domnade bort efter att ha suttit i Majeds knä halva vägen. Det var knökfullt i hela bussen och jag fattar inte hur fan dem kan låta så många gå på!

Jag och Majed var hemma vid 5. Det var kvällen i sin korthet. Så snart jag har min kamera ska jag ladda upp lite bilder och dela med mig av.