Förebygg celluliterna!

Mer än 80% av alla kvinnor över 20 år har celluliter. Det har med gener och levnadssätt att göra. Celluiterna är fett som har blivit ojämt fördelat och man kan få de vart som helst men vanligast är nog på lår, bröst, höfter och rumpa. 

Det här ska du sluta med eller minska för att undvika groparna:

  • Röka!

  • Alkohol!

  • Osund mat!


Det här kan du börja med för att förebygga uppkomsten:

  • Träna! Om du tränar så bränner du fett och dessutom blir musklerna större vilket jämnar ut huden. Du behöver inte bli muskelknutte eller skaffa privat tränare för 500kr/pass. För att motionen ska bli rolig måste du hitta en träningsform som passar dig. En början kan vara att Ta trapporna eller kanske Använda cykel eller istället för buss.

  • Rena kroppen. Detoxa eller så börjar du bara dricka tillräckligt med vatten. Försök åtminstone dricka 2 liter om dagen. Låter det mycket? Tänk att du går upp klockan 8 och lägger dig klockan 10. Då är du vaken i 14 timmar. 2 liter är 20 deciliter så om du delar upp det på 14 timmar blir ungefär 1,5 deciliter per timme!

  • Massera! Om du masserar områdena där det har börjat uppstå celluliter så ökar det blodcirkulationen vilket hjälper kroppen att transportera bort gifter och överflödigt fett. Knåda huden och massera i cirkelrörelser.

  • Torrborsta! Innan du hoppar in i duschen så borsta huden. Du ska inte göra så hårt att det gör ont, det kan ha motsatt effekt utan du ska göra löst bara för att få igång blodcirkulationen.

Små meddelanden
Skrivet av: Amanda

Tack så mycket ! :D

2010-04-12 @ 23:51:49
Blogg: http://amandadahlbeerg.blogg.se/
Skrivet av: ECVADOR

detoxa ska jag nog göra :D blir nästa månad

2010-04-13 @ 00:04:28
Blogg: http://ecvador.blogg.se/

Lämna lite kärlek här:

Ge mig ditt namn:
Vill du bli ihågkommen?

Din mail: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0