she's unavailable

Tjeena tjena, jag kom lite sent till skolan imorse för jag svimmade till en stund när jag duschade. Min kropp är så jäkla känslig för dåliga blodsockervärden. Om jag har ätit dåligt så får jag blodsockerfall och svimmar. Det har väl hänt kanske 5 gånger på typ 1 och halvt år. Det är inte så många gånger men det är för många gånger. I lördags åt jag inte så mycket, sen drack jag för mycket och igår så åt jag väl en skagenmacka och en liten bit pizza. Inte bästa kombon... Men men, efter några oboymackor (mackor med smör och oboy som man mickrar) så var jag på fötterna igen.

Imorn flyttar jag hörni! Jag är inte så värsta taggad men jag hoppas det blir bättre i det nya huset. Det vi har nu är så sjukt stort för 2 personer..

Nu har jag läxor att göra. Ciao

copycat

jag härmar Belly för jag har tråkigt.

Hur svarar du i hemtelefonen? Elin
Hur svarar du i mobiltelefonen? Det beror på vem som ringer, men vanligast är väl typ: aa hallå
Ringer det mycket till dig? Lagom
Ringer du mycket? När jag har pengar
Vem ringde du senast? Majed
Hur mycket pengar har du? Kortet är tomt men jag sparar ihop en massa på det andra
Senast kramat och när? Majed för några timmar sen
Antal timmar sömn inatt? 8
Sov du ensam? Nope
Vem sov du hos senast? Majed
Vem sov hos dig senast? Majed
Vem vet mest om dig? Ingen aning, dem närmsta
Vem vet du mest om? Samma
Vad ser du fram emot? Flytt på tisdag. Sova.
Vad vill du ha just nu? Massor av kläder, en ny mobil, en egen lägenhet, en chowchow.
Vem längtar du mest efter? Majed
Vem vill du helst slippa? jobbiga människor
Vem stör du dig på? Att vi inte har något godis hemma!
Vem vill du sova bredvid inatt? Majed såklart..
Vilken buss åker du oftast? 544 blir det varje dag, men ibland blir det lite 555 och 206
Vilken årstid är det nu? Igentligen sommar men jag ser det som höst
Anser du dig själv snygg? Ja klart, alla är snygga på något sätt!
Har du varit kär? Jaa 1 gång
Är du kär nu? Yes yes
Är du en bra partner? Nja, jag har väl mina dåliga sidor
Har någon varit otrogen mot dig? Yes
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nej
Har du varit otrogen? Nej
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jaa
Vad åt du senast? En pizza med oxfilé. Mums!
Är du polare med grannarna? Nää lite svårt när man aldrig är hemma.
Har du varit på ett party? Nej, asså jag går inte på partyn... ;)
Har du varit utomlands? Ja några få gånger. Måste åka till fler ställen
Var är dina syskon just nu? Min bror befinner sig uppe i Kalix där han bor.
Vilken tid gick du upp imorse? typ 12
Vad gjorde du kl 2 inatt? Var på en bar i kungsängen
Vad är det första du gör på morgonen? Kissar
Vad ska du göra efter det här? Kolla på tv igen.
Den som läst alla frågorna måste också göra dem! Ciao

just waiting

Tjaa, idag vart det en latsöndag med massor av mys med min älskling, tvn och soffan. Jag har precis ätit lite panpizza med oxfilé och jag sitter och kollar på discovery travel and living. Det är en skitbra kanal.

Igår var det skitkul. Det var kul att träffa det gamla tjejgänget igen. Nina, Denize, Jag, Ida och Angelica.
Jag och Angelica drog dock runt 11 tiden för vi skulle möta upp Belly som jobbade. Vi gick förbi hennes jobb och tog nåt glas öl, träffade lite folk sen kom Majed dit och han, hans vän och jag gick vidare till en annan bar. Kvällen igår vart riktigt bra men jag fick nog i mig lite för mycket dricka.

Ciao


what's up?



Tjeeena, jag och Majed har slappat hela dagen. Tillbaka till det gamla vanliga livet. Just nu är jag fixad och klar och väntar på att Angelica ska bli klar så vi kan åka till Nina någon gång. Jag har 5 bärs till ikväll. Får se om dem kommer räcka eftersom vi ska dit tidigt.

Jag köpte det här nya oversize-linnet igår på GinaTricot. 149 riksdaler. Sen en fin fin BH och 2 par trosor från H&M. Jag är så sjukt dålig på att köpa underkläder. Det är ju inget som syns så det känns onödigt att slösa sina pengar på.

Hoppas ni får en trevlig lördag. Ciao

spend it up

Heej! Praktik igår med men jag slutade tidigare. Jag och Majeds systers man åkte och hämtade upp Majed på flygplatsen. Han är äntligen tillbaka. Lite brunare, lite tröttare, lite fattigare och förhoppningsvist lite lyckligare. Igår vart det filmkväll men Majed somnade redan vid halv 11 så jag låg och glodde på tv.
Idag tror jag att det blir hem till Nina. Men jag jobbar imorn klockan 11 och det är svårt att åka till Nina för det går inga bussar och man kan inte gå, så jag får se hur det blir.

Svar till anonym: Helt onödig kommentar. Vart jag sover och vad jag gör har väl inte du med att göra. Varför ska jag springa fram och tillbaka hos kompisar när jag får sova hos min pojkväns familj som är som ett andra hem för mig och där jag har egna saker. Det är ju inte som att jag aldrig sover hemma eller hos vänner och jag våldgästar inte direkt hans familj. Det var Majed och hans familj som sa att jag mer än gärna fick sova här när han var borta.

leaving the world for you

Tjaa, jag hade skitkul med Aza även om vi bara åt och snackade en massa skit. Här hos Majed blir det fullt hus ikväll så jag ska sova hemma hos hans syster istället. Hon bor bara några hus ifrån men jag måste gå nu för att hinna sova nåt. Ciao

it's a dull life



Tja, idag hade vi praktik. Eller dagen började med att jag nästan missade bussen. Det var "shit bussen går om 2 minuter måste kuta, aj träningsvärk!" men jag hann! Sen stannade tåget, så typiskt men när vi väl var framme mumsade vi i oss frukostbuffé. Det gick ovanligt bra. Eller nybörjar bra. Ni vet i början så tror man att det ska gå dåligt men det går så bra det kan. Enda var att jag inte riktigt fattade kaffemaskinen fast det stod tydliga knappar "kaffe" "cappucino" "cafe creme" m.m. Gick åt 3 koppar innan jag tillslut fick till 2 koppar cappucino.
Nu sitter jag i mit rum som blir tommare och tommare, jag smaskar i mig salmiakki och lyssnar på en massa bra musik. Men jag ska börja röra mig mot Aza nu. Ciao

see ya.


Nystädat? I rummet ser ni en massa klädesplagg, ett par skor, en trumpinne, filtar, dvder, min dator, en påse med hårgrejer, min mobil, en blomma, en full papperskorg, en back med någonting.


Jag måste sova nu för jag ska upp halv 7 imorn. Jag behöver 1,5 timmar på mig att fixa mig om jag ska duscha sen måste jag åka 1 timme innan jag ska vara framme för att komma i tid. Om ni är duktiga på att räkna så vet ni nu att jag börjar klockan 9. Smarta ni är! Vi har praktik imorn och igentligen börjar jag och Cissi tidigare men dem sa att om vi vill ha frukostbuffé skulle vi komma tidigare. Vem säger nej till det?

Iallafall så måste jag sova nu. Tyvärr är mitt rum inte så välkomnande nu, speciellt inte sängen. Det är för att vi håller på att packa och för att jag fick lite klädångest (man vet inte riktigt vad man ska ha på sig så man blir frustrerad och slånger på sig en massa saker och ångrar sig och byter, kan vara förödande för ett nystädat rum) imorse.

God natt. Ciao

look inside yourself.

 

Hahah jag var bara tvungen att skriva om Olsentvillingarna när jag hittade den här bilden. Snacka om förändring! När dem var små var dem mer fulsöta nu är dem sjukt snygga och största modeidolerna även om dem ibland är väldigt lika Ossy Osborne! Ciao

you heard me.


Åh vilken idrott! 2 och 1 halv timme. Vi sprang en halv mil, tränade med sån där stång och gymmade i typ 1 timme. Nu sitter jag och äter calzone och dricker ice tea. Jag har ansiktsmask också!

makes me feel like a mad man on the run.

Försov mig imorse. Eller först vaknade jag klockan 6 av att jag fick sms av Majed. Han skulle gå och lägga sig haha. Men jag kom försent till naturkunskapen. Min lärare blir skitsur för förra året missade jag skitmånga lektioner. Nu har jag iallafall 5 timmars rast. Härligt va..

Jag ska åka hem till Majed och fixa hans dator. Eller försöka iallafall. Ciao

the time is right.



Jag hälsade på Aza en släng sen åkte jag till Josefine. Vi kollade på film och åt mat. Jag är sjukt trött idag efter skolan. Jag tror jag måste börja använda glasögonen för jag har börjat kisa med ögonen igen och det ger mig huvudvärk.

Det där med att jag råkade få virus på Majeds dator ger mig ångest som fan. Majeds föräldrar kan ju inte heller använda den nu. Vad ska jag göra? Jag får nog sova på saken för jag måste upp tidigt.

Ciao

check this out.

Äntligen är skoldagen slut. Saknar min älskling mer och mer men på fredag kommer han hem. Tyvärr så har jag praktik antingen från 10-16 eller 16-22 och hans plan skulle landa runt 3 tiden så jag får fråga om jag kan rucka lite på tiderna. Nu ska jag förbi hans hus och hämta mina saker sen hemåt. Måste ringa jobbet också eftersom det krockar med praktiken det med.
Ciao

i got the flu.

Åh vet ni vad som hände igår? Jag fick ett meddelande från en vän på facebook. Jag öppnade och klickade på youtube länken. Pof så fungerade inte explorer längre. Jag fick virus på Majeds dator så nu kommer jag inte kunna blogga eller nåt när jag är hos honom.

Nu är jag i skolan och Cissi har precis gjort en skitsnygg inbakad fläta på mig. Men nu börjar naturkunskapen. Ciao

btw. så pratade jag med Majed igår i telen. Han hade skitkul i magaluf. Massor av party.

yesterday.

Hallå. Kom nyss hem från skolan. Igår var jag med Aza hela dagen och jag sov hos henne sen. Hon bor ett hyreshus ifrån min pojkvän vilket är helt perfekt. Då kan jag springa förbi där när som helst.

Som svar till anonyms fråga: Nej, han bor hemma hos sina föräldrar och ja, jag sover här när han är bortrest! Han har världens gulligaste familj och jag fick Majeds nycklar så jag kan komma hit utan problem. Vi har träffats i 3 år så jag känner hans familj väldigt bra och jag sover ju oftare här än hemma i vanliga fall och nu när vi dessutom håller på att packa ihop huset så är det skönare att vara hos Majed.

Ciao


second night.

























Jag har fått påsar under ögonen och mitt hår stinker elnette-hårspray. Det var skitkul på inspelningen av Mama Kins video igår iallafall. Det höll på från klockan 17 till klockan 1 men det bjöds på mat och dricka och i slutet spelade Mama kin live för oss. Det var kanske 50 pers där, stylister, frisörer, MUA, kamerafolk och Tyra var där en sväng också. Min roll i videon var highschooltjej a la MeanGirls. Vi var 3 tjejer som skulle komma gåendes genom publiken. Det ska vara en kille som ser oss som de snyggaste tjejerna. Först fick blev jag klädd i ett par korta shorts, tight linne, höga fotbollsstumpor och klackskor. Inte direkt festoutfiten! Efter det åt vi och långt efter det vart jag äntligen sminkad.

På hemvägen så hade jag tänkt ta sista tåget hem men självklart ska tunnelbanan stanna en kvart när det är 2 stationer kvar så jag missar sista tåget. Jag var tvungen att åka nattbuss själv, eller jag träffade på 2 av Majeds kompisar så jag fick sällis hela vägen. Men jag åkte hem till Majed för jag var ensam hemma. Inte så kul att ligga helt själv i mitt stora hus.

Majed hörde av sig igår också. Han hade fått sin mobil påfylld äntligen. Ciao

heartache on the dancefloor.

Aa jag måste rusa nu. Vi hörs sent ikväll. Det skulle vara klart vid 11 tiden. Ciao!

dance with me.





Gårdagens pizza, ice tea, osminkad Elin. Perfekt!

me like.

Skytten går en intressant höst till mötes när det gäller arbete. September och oktober blir ovanligt stressig och krävande. Men det arbete du lägger ned under de månaderna kommer du att ha igen längre fram. Tveka inte att testa din gränser. Du har en kreativ ådra som kan hjälpa dig att utvecklas i jobbet.

Från Astrobloggen på Elle.se


is anyone there.

Jag och min kärlek

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen idag. Jag vaknade för över en timme sen. Så jäkla varmt i mitt rum men jag har iallafall hunnit göra lite nytta. Jag har rensat ut massa saker i rummet och packat lite mer. Nu flyttar vi om ca en och en halv vecka. Det är inte mycket kvar nu. Woho
Jag mår mycket bättre idag än vad jag har gjort senaste dagarna men eftersom alla mina kompisar har blivit sjuka så är det kanske inte så konstigt att jag har fått ont i halsen nu. Jag kommer bli sjuk! Jag sveper i mig lite te i förebyggande syfte.

Nu ska jag vila och kolla vidare på L.A ink. Ciao

the first night.



Hej hej,
jag sjukskrev mig från jobbet idag. Det hände en mycket personlig sak i förrgår som har fått mig må dåligt både fysiskt och psykist. Det är inte så farligt men jag mår ju inte direkt som bäst. Som tur är har jag en mycket fin pojkvän vid min sida som stöttar mig. Fast han har ju i och för sig åkt nu till maggan/magaluf med sina killpolare. Det ända jobbiga är att man saknar honom och jag är orolig att det ska hända honom något. Det har varit 2 små bomber i det området dem är i och det är inte direkt lugnande men han är ju trots allt vuxen så allt kommer säkert gå fin fint.

Imorn iallafall så är det inspelningen av musikvideon till rockbandet Mama kin (klicka här för att se en annan musikvideo av dem). Jag hoppas att jag mår super imorn så jag kan prestera mitt bästa! Jag ska försöka få med min kamera så jag kan ta lite backstagebilder hihi. Men nu ska jag sova min första natt utan Majed på en vecka. Sover i hans t-shirt bara för att vara extra töntig.

God natt!

last time with you.

Nu ska jag åka och möta min älskling. Det känns som han ska vara borta en månad men det kommer nog gå snabbt. Jag kommer spela in musikvideon (som Natalie från jobbet också ska vara med i!), en massa med nya skolan, jag kommer börja rita på Majeds födelsedagspresent, han vet redan vad det är men jag berättar senare, sen kommer jag säkert blogga mer nu när jag inte ligger och myser med älsklingen.

Ciao

motion pictures.

Tjena tjena. Idag har jag och Cissi hälsat på praktikplatsen. Det verkar vara en riktigt bra praktikplats. Sen åt vi skräpmat som vanligt fast både hon och jag har lovat oss själva att vi ska vara nyttiga. Just nu sitter jag och kollar på nåt naturprogram. Det är faktiskt kul att kolla på men jag hade föredragit typ simpsons eller nåt men jag vette fan vart kontrollen har tagit vägen!

Idag är sista natten med Majed på en vecka. Buhuu. Vi ska mysa som fan annars kommer jag dö känns det som. Det är sjukt hur man kan bli så fast vid en person. Det har gått 3 hela år nu sen vi började träffas men jag får bara starkare och starkare känslor för honom. Hoppas hans fotbollsträning är slut snart!

Ciao

what do you mean.

Åh idag är jag ledig. Imorgon med! Så skönt. Men imorgon åker Majed iväg med sina killpolare till Magaluf. En hel vecka. Jag kommer verkligen sakna honom men det är ju ändå bra att han får ha kul med sina kompisar och sen är det alltid bra att man får vara på egen hand ibland, speciellt när man har varit tillsammans i nästan 3 år.

Idag ska jag och Cissi förbi våran praktik igen. Vi var där igår men då var restaurangchefen i Milano. Nu ska jag käka lite frukost och fixa mig. Jag somnade med sminket på igår så jag känner mig riktigt ofräsch.

Ciao

if you rather not..

Halloj! Jag sitter hemma i soffan och ugglar och tuggar i mig salmiakki. Mumsigt värre. Jag hade bara en lektion idag. Naturkunskap B. Sen skulle jag ha hål mellan klockan 10 och klockan 14 bara för att få reda på min praktikplats. Aldrig att jag väntar 4 timmar bara för det. Jag, Cissi och Jonna gick och hämtade våra kuvert med praktikplatserna direkt istället. Jag och Cissi fick på samma ställe. Ett hotel i Solna. Det kommer gå superbra tillsammans tror jag!

Men nog om min helt tråkiga dag. Nu ska läsa min nästa bok. Jag har fått läsmani och har redan läst klart pappas flickor så nu ska jag läsa en Marian Keyes bok igen. Den här gången blir det Sushi för nybörjare.

Ciao

a few hours.





Angelica som fyllde 18 år hade ett litet kalas förra helgen och här är 2 bilder från just det kalaset. Men nu måste jag springa och stänga igen fönstrena. Det bara började ösregna från ingenstans. Det som var så fint väder för bara någon timme sen!

we love the next one

Idag fick vi schema och skriva på papper och grejer sen åt vi supergoda wraps med kycklingfyllning och så fick vi sånna där små juicepaket med sugrör till. Efter det spelade vi brännboll. Det var våran klass, 3A, mot 3B. Vi förlora.. ..Men alla fick en stor maraboukaka!

Jag vet inte om jag berättade förut men jag fick ett mail från Elin Kling och hennes assisten Emma Elvin angående expressen FREDAG, för typ 1 månad sen (om inte mer), där dem ville ha med en av mina outfitsbilder från minoutfit.se. Självklart sa jag javisst men sen fick jag inget svar tillbaka, och jag mailade igen om hur det vart om jag var med i tdningen men inget svar. Sen idag i skolan så berättade en klasskompis till mig, Sara, att hon hade sett mig 2 gånger i Expressen FREDAG. Det var ju skitkul att höra men tråkigt att man inte har fått se det själv..

Nu ska jag läsa mer i min bok. Den är superbra! Ciao

grey everday.

Godmorgon! Jag är duschad och klar och vädret är tråkigt som vanligt. Igår hade jag tillochmed min nya skinnjacka på mig. Idag tar jag dock bara en kofta på. Det är ju trots allt bara 18e augusti.. Jag är jättesugen på typ yoghurt eller fruktsallad så jag får snappa upp lite mat på vägen till skolan. Blir väl pressbyrån vid stationen eller något.

Ciao

with some cousy pillows.


Tjeena läsare!
Idag var det min första skoldag (som innebar indelning i nya klasser och utdelning av busskort). Jag började sista året på gymnasiet. woohoo. Det kommer gå supersnabbt så iår måste jag verkligen försöka sköta mig. Jag, Cissi, Max och Jonna drog in till stan efter skolan. Jag åt bara på max och köpte med lite mat till Majed sen drog jag hem.
Här i min lilla by har vi faktiskt lite affärer också och en av dem, "leffes", har halva priset på allt eftersom han ska sälja sin videobutik så jag och Majed kilade dit och köpte 30st dvd-rw skivor för 129 spänn! Dvd-rw är skivor som man kan bränna filmer på och sen kan bränna nya och nya och nya på samma skiva. Smart va? Nu ska jag hem till Majed och imorn börjar skolan halv 11. Dela ut scheman och spela brännboll.

Ciao

pitcure it Dutch







 



Lite bilder från Holland, Utrecht, mina shoppingpåsar, mitt cykeldäck som exploderade och en coffeshop (ni vet där man kan köpa haschbrownies och röka på)

Jag kan berätta en lite kul grej. Eller jag tycker det är rätt stört iallafall. Ni vet att dem inför rökförbud inomhus i typ hela Europa, även på coffeshops i Holland. Kruxet med det är att när dem ska röka på så blandar man alltid hascischen/majjan/brajjan/gräset med tobak från en cigg men eftersom du inte får röka cigg inomhus måste dem antingen röka rent eller gå ut.

Nu ska jag läsa min nya bok Pappas flickor av Tasmina Perry och imorn börjar skolan så jag måste väl sussa snart också. Ciao

fly away.

Godmorgon. Nu är jag vaken och färdigpackad. Igår kom det hit folk och vi grillade och sånt som man gör på barbeques. Det vart mycket öl igår också, lite xbox sen försökte dem lära mig holländska och jag fick försöka lära dem svenska. Det var iallafall trevligt och kul. Idag åker jag hemåt. Klockn 14.40 går mitt plan mot Sverige. Jag ska kolla efter en present till Majed på flygplatsen eftersom jag inte har hittat något till honom än.

Ciao

now i'm happy

Åh vilken shoppingdag. Vi gick runt i Utricht hela dagen, åt på donken och jag sprang runt och letade som en galning efter halsdukar och mössor till mig och Majed men det ända dem hade var sjalar, sjalar och sjalar. Men som vanligt så hittade jag en massa kap. En jacka och tunika för 14.95 euro, det är typ 150 kr, och ett par stövlar i äkta läder som rån början kostade 149.90 euro, ca 1500 kronor men det var rea på reapriset så jag köpte dem för 44.90, ca 450 kronor. När vi vandrade runt där på stan kom det fram ett tvteam med kamera och mikrofon. En av tjejerna började prata med mig på holländska och jag ba: I don't speak dutch. Sen förklarade hon för mig att hon hade ett uppdrag att springa runt på stan idag och casta (hitta) modeller sen när dagen var slut skulle hon välja ut en som dem skulle styla och ha en photoshot med och hon ville ha med mig. Tyvärr så kunde jag inte! Fotningen skulle ta hela dagen och jag och pappa var tvugna att åka hem eftersom vi ska ha grillfest här ikväll.

Nu måste jag vara social eftersom gästerna har börjat komma. Ciao

my head is acheing.

Godmorgon, godmorgon. Fan vad trött jag är. Jag vaknade först klockan 6. Jag fattar inte varför men jag har vaknat typ samma tid varje dag i 1 vecka nu. Haha. Lite skumt. Föresten så kanske det är för att jag gick upp klockan 6 när jag skulle åka till skärgården! Nu fattar jag.. haha
Idag ska jag och pappa cykla (som alla gör här i Holland) till tågstationen sen åka till Utrich. Jag vet inte exakt hur det stavas men det är en grannsta, lite större men en massa affärer. Det betyder shopping hela dagen! Wohoo.

Ciao

I can hear that.








Jag är nu i Holland hos min pappa. Flygningen gick bra. Som vanligt hamnar jag brevid en gammal tant som bjuder på godis och är hur snäll om helst för att hon ser att jag är flygrädd även om hon inte kunde ett ord engelska eller Svenska.
 Jag, pappa, och hans fru (Andrea) och min farfar har varit ute och ätit på ett mysigt ställe i staden som dem bor i. Sen började "Latinafestivalen". Massor av latina musik och massor av folk. Det var riktigt kul!
Det som är lite sjukt med Holland är att det är 16 års gräns alkohol och tobak och man köper allt i vanliga mataffärer. Sen blir man lite förvånad när en gubbe sitter och meckar en joint mitt i en restaurang.

Holland är riktigt mysigt och härligt men jag saknar lite min älskling Majed. Nu ska jag sova efter en massa glas öl. Ciao

Som svar till Anonym så är det gratisbiljett til kryssningen som jag fick av Majeds sjukt snälla familj.

hit the beat

Nu drar jag till Holland. Jag flyger själv och jag kan bli lite flygrädd ibland så jag hoppas allt går bra! Ha en bra helg så hörs vi kanske i Holland eller på söndag när jag kommer hem. Ciao!

so sweet, you make my mouth water.



Taxfree betyder i mina ögon en massa X-large förpackningar med godis och smink och hudvård för superpriser. Den här gången blev det Maltesers, M&Ms, Mini Daims och Salmiakki. Jag tänkte ge bort Daimen till Majeds föräldrar som tack för biljetten sen något till Majed om han vill ha. Ciao

how much.


Innhandlat de senaste 3 veckorna. Jag lever på budget just nu eftersom jag måste spara till thailand i vinter, men vilka kap man kan hitta!

1. Cerise långkofta från Monki. 75 kr
2. Flätat skärp från H&M. 79.90 kr
3. Chockrosa nagellack från Depend. 25 kr
4. Super bra concealer från Clinique. 155 kr
5. Imiterad ormskinnsväska från Gina trcot. 49.90 kr
6. Imiterad skinnjacka från H&M. 399 kr
Sen min svarta klänning från Monki. 50 kr

friends don't fake.

Tja! Jag är tillbaka från stan och kryssningen. Mötet med Elite kan jag inte säga så mycket om. Fylla i papper, bli fotad sen den vanliga frasen "vi hör av oss inom en vecka". Men det är skönt med dem för dem hör av sig vare sig dem vill eller inte vill ha dig. Kryssningen finns inte heller så mycket att berätta om. Vi gjorde av med massvis med pengar på smink och mamma köpte en massa dricka. Sen åt vi för minst en månad. Buffé både till middag och frukost. Dem hade bara ett dansgolv med världens sämsta dj. Men nu är jag hemma iallafall!

Jag ska sätta igång och packa för imorn ska jag iväg igen. Men den här gången blir det Holland. Det blir bara över helgen en snabbis men det är iallafall något.

Ciao

tell me what you saw.



Godmoron läsare! Jag är nu helt påkläd och klar för att dra in till stan. Jag har inte bästa hydagen känns det som men håret blev väl okej. Åh jag blir så stressad när jag ska till agenturer.. Varför ska man bli det igentligen. Det är ju helt vanliga människor som sitter där. Jag hoppas hoppas verkligen jag kommer in! Men nu måste jag dra om jag ska hinna med tåget. Ciao

take our hands out of control.



Nu ska jag sova. Godnatt och önska mig lycka till imorn! Ciao.
Btw så sprang jag lite. Men det känns i benen och jag tror jag kommer känna det ännu mer imorn!

to do.

Imorgon ska jag fixa leg, lösa in pengarna, förbi EliteModel sen på kryssning.

På fredag drar jag till Holland och hälsar på min far och kommer hem sen på söndag.

På måndag börjar jag skolan igen.

På fredag den 21a åker Majed till Magaluf och under den helgen ska jag vara med i en musikvideo för ett rockband.

Lite händelser som kommer ske dem här 2 veckorna.

Ciao

it can be worn.


Jag tror fan jag ska gå ut och springa en runda. Jag kan behöva det efter att ha legat och solat och latat mig och samtidigt slängt i mig en massa gott. Godis, bakelser, skräpmat, mackor m.m. Ciao

it's been his favorite.


Hej hej! Tvn funkar fortfarande inte så jag kollar på Nemo nu. Men usch vad tråkigt det blir. Den har man ju sett 50 gånger minst.. Jag har ansiktsmask och mamma har köpt hårinpackning till mig. Jag vill se så bra ut jag kan imorn för jag ska förbi Elite models kontor. Jag hoppas dem vill ha mig i deras agentur för dem är jäkligt bra.

Efter det ska jag och mamma på kryssning så det blir en fullspäckad dag.. Ciao

blame it on the wrong crowd.



Jag kollade ut genom fönstret och såg direkt att det skulle bli åskväder. Jag älskar när det åskar och regnar på sommaren. Majed trodde väl jag var knäpp eller nåt men det är sjukt mysigt. Man ska sitta med sina kära och kolla på en film.

Majed skulle gå till sin träning och precis när han hade gått började det som sagt regna. 2 minuter senare blixtrade det till och sen kom värsta smällen. Hela huset typ skakade och både tvn och datorn la av.

Jag ringde Majed typ 3 gånger men han svarade inte. Jag var helt säker på att han var död! Sen ringde jag igen då svarade han. Phiuu.. Han hade bara haft på ljudlöst. Men men, här låg jag i 1 timme utan varken tv eller internet, vadfan ska man göra då om man är helt ensam hemma?

Jag gick ut för att kolla brevlådan. Ett brev till mig. Woho. Det stod något om betalning i adressrutan. Det första jag tänkte var "vad är det för räkning nu då" men när jag öppnade så fick jag värsta chocken. Skatteåterbäring. 3300 direkt i handen! Jag hade inte äns förväntat mig att få tillbaka på skatten eftersom jag kanske bara jobbade 2 månader på fastighetsägarna förra året. Sen jobbade jag på en kaffeteria som blåste mig. Det var inte vitt jobb någonstans där även om dem drog 30% skatt på min lön.

Massor att läsa nu men jag vart bara så glad. Det kanske blir en thailandresa i vinter trots allt! Ciao


we wore his love like a hand in a glove

Är ni sånna som brukar typ sova middag efter skolan? Eller är ni mer som mig som inte klarar av att sova under dagen för att man mår pyton efter? Jag mår lixom illa som fan när jag vaknar. Men jag kan erkänna att jag mår bättre än vad jag gjorde innan jag tog min lilla eftermiddags-nap. Jag är inte lika snurrig och jag har skummat igenom min Elle tidning och medföljande trendbibel. Me love!


nothing was the same again





Baksmällan var bra men inte så rolig som jag hade förväntat mig. Tyvärr så var det några längst bak i biosalongen som förstörde stämningen genom att asgarva för minsta lilla. Dem kunde typ säga "hej" i filmen så satte dem igång och asgarva. Det vart så överdrivet och fejk så man vart irriterad. Men annars var filmen riktigt bra sen hade vi massor med gott att äta.

Idag är jag segare än någonsin. Helt yr i huvudet. Men jag har lyckats packa en halv flyttkartong av mitt rum. Tänk att det bara är ca 3 veckor kvar tills jag flyttar. Jag längtar! Jag fick nya Elle i brevlådan idag också! Men jag måste sova nu annars kommer jag däcka.

Ciao

we're gonna hunt to kill.

Åh jag har legat i hängmattan på baksidan hela dagen och läst i min bok. Jag har läst ut den nu. Det vart verkligen när sista meningen tog slut "nej jag vill läsa meer, det får inte vara slut!" Men hon har ju fler böcker. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag på bio med Majed. Vi ska kolla på baksmällan. Jag har hört att det ska vara jäkligt rolig.

Ciao

I see you there



Godkväll/gomorgon/godnatt alla mina läsare. Jag satte precis min mobil på laddning för det var väl typ 2 % kvar på batteriet. Som sagt tidigare så drog jag till stranden. Jag fick med mig Cissi som var den enda vakna vid den tiden. Jag förstår inte hur man kan sova bort våra enda svenska fina sommardagar. Det var verkligen en perfekt dag idag. Jag och Cissi låg och stekte, åt massa gott och badade! Sen åkte jag hem, hoppade in i duschen och åkte hem till Angelica. Vi skulle ju fira hennes födelsedag i efterskott. När jag kom till hennes var hela tjocka släkten där, plus hennes pojkvän och hennes mammas vänner. Vi drack och jag åt en massa mer gott sen drog vi till en krog här i Kungsängen. Trots lite tjafs så tycker jag att det blev en jäkligt lyckad dag. Helt underbar lördag precis som det ska vara förutom att jag inta har fått träffa min älskling Majed. Men idag ska vi på bio och äta ute.

Nu ska jag äta min nattmacka och läsa lite i min bok. Jag läser "är det någon där" av Marian Keyes. Den är jävligt bra precis som hennes andra böcker. Helt klart läsvärd. Jag började läsa den i måndags och har snart läst klart den.

Jaja, godnatt. Ciao


my love



God morgon! Jag vaknade klockan 4 imorse för det blir så sjukt varmt i Majeds rum på morgonen men jag lyckades somna om som tur är. Men nu är jag vaken igen och vill åka till stranden. Problemet är att alla andra ligger och sover förutom Majed som är på jobbet! Ikväll ska vi fira Angelicas 18årsdag i efterskott. Jag tror det kommer bli mycket lyckat. Nu ska jag försöka väcka lite folk så jag kan få sola och slippa vara så blek!

Ciao

tell me a story


Här var vi på skärgårdsbåten som tog 3,5 timmar. Vi mumsade i oss mackor med parma på och snackade en massa skit. Kallt var det också i blåsten men så fort båten stannade till så dog man av värmen. Det satt en gallskrikande unge längst bak som jag tror dem flesta på båten bara ville slänga i vattnet. Jag vet jag låter brutal, jag älskar barn igentligen men den här ungen skrek som att någon försökte döda henne eller nåt.


Efter vi hade ätit lunch drog vi till några klippor. Där solade vi och vissa av oss försökte på att vindsurfa. Jag fick upp seglet på andra försöket men jag kom fan ingenstans. Här har dessutom mina bikinitrosor åkt ner lite så jag har fått en s.k. blöjrumpa... Det var perfekt väder och jag brände mig som vanligt. På öronen och lite på näsan.


Tillbaka från badet så lagade killarna mat medans vi tittade på (för en gångs skull). Maten var skitgod. Grillat fläskkotlett, en grande sallad med allting i, pasta med basilika, grillsås, grillad baguett och grillad haloumi.


Efter maten satt vi igång att supa och fåna oss. Sjukt kul. Godast var Cissis egna tuskisk peppar shots där hon hade krossat turkiskpeppar och blandat med vodka. Alla hade varit uppe sen klockan 6-7 så dem flesta var redo att sova vid halv 1. Men dagen hade varit full med aktiviteter så det spelade ingen större roll.


Dagen efter städade vi allt sen åt vi korv med bröd till frukost (jag fick i mig 6 st). Efter det lade vi oss på klipporna igen vid vattnet. Jag bombade mig med solkräm den här gången. Vi solade i typ 2 timmar sen drog vi till stugan, packade och sen åkte vi hem.

Det var skärgården i korthet. Ciao

dance with me

Jobb jobb jobb. Jag har inte jobbat på typ 1 månad men idag ska jag jobba och ikväll ska jag ta det lungt. Bilderna kommer troligen då också för nu har jag varit förbi hemma och hämtat laddaren.

Ciao

check it out

Hej hej! Nu är jag tillbaka från skärgården. Jag hann inte skriva innan jag skulle dra. Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder just nu för jag är hemma hos Majed och min kamera är död.. Men dem kommer soon. I promise.

Det var iallafall sjukt kul och trevligt. Jag skriver mer om vad vi gjorde sen när jag har laddat upp bilderna för annars blir det bara en massa tråkig text..

Ciao

try to tell me

Tjena tjena, jag har varit hemma hos Josefine hela dagen sen senare mot kvällen drog vi iväg på ett gympa pass med friskis och svettis. Seg i huvudet som jag var så fattade jag typ inget av stegen. Kände mig som en stel zombie. Nu är jag hemma i soffan och segar. Igentligen så måste jag packa för imorgon ska jag åka till Maxs (från skolan) landställe i skärgården med Cissi och hennes tjejkompisar. Båten går kvart i 9 så jag måste upp klockan 6!

Nu blir det tv och chill. Ciao


hey you


Jag bjuder på lite halvfula bilder från krogen!

Hej hej! Nu är jag tillbaka. Jag har varit lite deppig för att jag har haft en massa att göra och knappt hunnit göra något kul så därför behövde jag all tid jag hade till att ha lite kul. Så dem här dagarna har jag varit inne i stan med Cissi, shoppat en massa nya kläder (inget har kostat mer än 80 kr), haft myskväll med Belly och Angelica, umgåtts med Aza, myst med Majed, vart på krogen med Angelica och igår hade jag och Angelica filmkväll hos henne. Nu ska jag träffa Josefine.

Ciao