49 precent.


let it snow.

Heeeej! Det var ett rätt bra tag sen jag skrev i den här bloggen. Men jag ville inte slösa tid på att blogga när jag var i Thailand, men nu är jag hemma. Kom hem i måndags klockan 7 på kvällen. Det var den bästa resan jag gjort hitills och jag ska satsa på att åka dit igen nästa år.

Så vad har jag gjort i Thailand?

Jag har:
Ätit massa mat, bakelser och efterrätter.
Ridit på elefant.
Badat och solat.
Fått massage, ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr.
Fixat håret.
Druckit massa.
Bowlat, spelat biljard.
Sett tigrar.
Klappat världens sötaste lilla apa.
Sett krokodilwrestling live.
Sett elefanter spela fotboll.
Åkt runt i gondol på Thailands floating market.
Fått en rejäl förkylning.
Och sist: Shoppat sjukt mycket saker.

4 par jeans
2 bikinis
2 strandklänningar
1 par assnygga leggings
1 par lackleggings
1 par flipflop
1 par ballerina med nitar
1 par sandaler med nitar
1 par klackar med nitar
1 par skor från Zara
1 klänning till nyår
1 skräddarsydd militärjacka
nagellack
3 t-shirts
4 koftor
1 kavaj med nitar
1 rutig kofta
1 par shorts
1 resväska (för att få med allt hem)
1 väska från Jimmy Choo (fejk)
Hårinpackning
Massor av mat


Ska fixa upp lite bilder också. Ciao

Thai dag 4

Hellooo my dear friends. Jag är i Thailand nu för er som inte har koll. Vi bor hos Majeds mammas moster och hennes man, sen är majeds föräldrar här och hans kusin. Just nu pratas det svenska, norska och persiska i det här huset. Lite thai också.
Vi bor i en villa en liten bit utanför Bangkok. Det är runt 30 grader dygnet runt så det är måste med ac i varje rum. Maten är asgod. Dem har alltfrån thaimat till köttbullar, nudlar, pizza, KFC, korv, hamburgare, sushi. Allt i matvg ni kan tänka er. Sen är allt superbilligt.
Vi var 7 personer som åt buffé och påfyllning av dricka och det gick på 1400 baht vilket är 350 svenska kronor ungefär.

Klädväg nu då: Allt snack om att allt är fejk är not true. Det som säljs på marknaderna är ungefär i samma sstil och kvalitet som Gina Tricot. I köpcentrena är det mer typ H&M-stil till Topshop-stil men så mycket billigare.
Alla thailändare går runt med topshop-skor, spets, fransar, axelvaddar o.s.v. Dem har snygg stil som fan. Du kan köpa en riktigt  snygg klänning med axelvaddar för typ 50 kronor här!

Igår köpte jag 1 par remsandaler, en lån stickad tröja med knappar, en rutig skjorta, en klänning och en blus och allt gick på ca 500kronor.

Jag vill stanna här resten av livet.

close and lock the doors.

GOdmorgon! Jag är lite stressad. Måste fixa musiken till mobilen innan skolan annars kommer jag få lida med min gamla tråkiga musik. Men det är segt att överföra musik till mobilen och den räknas vara klar precis samma minut som min buss ska åka. Bra va? Eller inte. Sen sista dagen i skolan. Det stod i mitt horoskåp att jag skulle planera dagen bättre idag än tänk för annars skulle allt bli gjort baklänges eller nåt sånt. Men måste stressa vidare nu.

Ciao

is it a gift, for me?

Heeej! Eller god kväll mina läsare.. Dagen har varit mycket produktiv då jag har fått många av mina planerad saker gjorda. Mina tankeceller har varit på topp och mitt snille har varit på alerten hela dagen lång.

Jaja, helt ärligt har jag varit helt flumig hela dagen? Jag vettefan vad jag har packat. Slängde ner typ 3 par shorts, 3 linnen, 3 tishor, borste, medecin, piller, pluggar, pengar, sudoku, solglajjor, inpackning till håret och juste viktigast av allt. Bikini. Fan vad jag ska sola. Alla som känner mig vet att jag är typ blek året runt. Om jag inte blir brun efter 3 hela veckor i Thailand då kan jag skylla på att jag har fel på mina pigment. Som Michael Jackson, you know.

Nu sitter jag här, jag ska göra toast snart, gå på toa för jag har glömt att jag var kissnödig sen sova gott. Kanske glo på någon film.

Skola imorn! Ciao mina babes!

talk to me.

Hej Cecilia! Jag jobbar på McDonalds och har jobbat där i över ett år. Just nu står jag i kassan men förut var jag värdinna där.

Ciao bella

everything is art.

Tjena tjena mittbena. Huh jag mår piss. Känner mig lixom svimmfärdig. Jag håller på att packa nu. Imorn åker jag! 3 veckor i Thailand. Kan det blir bättre. Fyfan vad jag behöver det här. Hoppas bara att jag packar nåt vettigt nu när jag är lite borta. Jag har haft feber och yrsel. Snackade i sömnen med Majed. Jag drömde typ att vi åt kinamat sen hade jag ätit upp och han satt där och bara snackade massa skit och åt inte upp maten så jag vart sur på honom. Jag kunde ha ätit hans mat istället!

men men, vi hörs senare babes!

when did you call?

Vet ni något som är störande? När man väl är uppbokad eller ska göra något speciellt kommer det upp massa saker att göra. Agenturen ringde idag och frågade om jag ville göra ett katalogjobb, för något snowboard märke men det är väl lika kul? Jag ba, ja visst det låter bra. Agenturen ba, aa det kommer vara nu på onsdag och torsdag. Jag ba, nej tyvärr jag åker till thailand nu på måndag.

Tråkigt när jag skulle få vara med i en katalog.. Buhu. Men jag glödjer mig med Bloggkommentatorerna. Dem hade jag glömt bort. Riktigt roliga och där får man reda på senaste skvallret i bloggvärlden.

Ciao

one of these days.

Tjaaa! Jag har ont som satan i armen! Känns som värsta träningsvärken. Annars sitter jag och kollar runt på lite villor och hotell i thailand som man kan bo på. Vi ska åka runt lite när vi är där.. Jag åker om 3 dagar nu. Det är helt sjukt. Längtar som fan. Haha. Här sitter jag klockan 11 på en fredag helt ofräsch och sliten. Vad har ni för er. Dem flesta festar väl eller tar det lugnt med pojkvännerna? Jag ska chilla lite med min ikväll. Ciao

i want sonia rykiel.



Vid det här laget vet alla att sonia rykiel ska släppa sin underklädeskollektion för h&m imorn. Det har varit svårt att missa med all reklam överallt och alla som bloggat om det. Sjalv tycker jag mycket om den! Haha. Jag valde ut mina favoriter men jag kommer inte kunna köpa nåt. Måste ju spara mina pengar till Thailand. Allt det randiga säger jag nej tack till. Och det ljusrosa klär inte mig så bra. Jag har rätt blek hy så det smälter lixom in lite. Men resten älskar jag. Ciao


you make me sick.

Jag har varit seg hela jäkla veckan. Sen drog jag till spy bar med Majed och hans polare i onsdags. Fyfan vad kul det var men det var nog inte så smart. Torsdagen var jag ännu segare och då hade jag praktik. Vi hade 150 bankmän som hade julfest. 3 rätters, dj, disco, magdansare och eldslukare. Idag mådde jag ännu sämre och jag har precis vaccinerat mig mot svinis!

bags bags bags.

1. Blå kuvertväska från French connection/Frenchconnection.com, 440 kr.

2. Svartvit kuvertväska från French connection/Frenchconnection.com, 550 kr.

3. Kuvertväska med tidningstryck från Asos/Asos.com, 500 kr.

4. Röd kuvertväska i reptilimitation från Forever21/Forever21.com, 105 kr.

5. Guldväska från Topshop/Topshop.com, 660 kr.

6. Lila kuvertväska i mockaimitation från H&M/Hm.com, 299 kr.

7. Paljettväska från Topshop/Topshop.com, 500 kr.

8. Kuvertväska med leopardmönster från Topshop/Topshop.com, 275 kr.

9. Svart kuvertväska från Topshop/Topshop.com, 550 kr.

10. Flerfärgad kuvertväska från Asos/Asos.com, 500 kr.

11. Rosa box-väska från Jimmy Choo för H&M/Hm.com, 499 kr.

12. Metallicfärgad väska från Asos/Asos.com, 70 kr.

13. Kuvertväska med kuverttryck från Modcloth/Modcloth.com, 270 kr.

14. Fjäderväska från Asos/Asos.com, 275 kr.

15. Flerfärgad kuvertväska från French connection/Frenchconnection.com, 550 kr.

16. Randig kuvertväska från Topshop/Topshop.com, 310 kr.

17. Ljuslila kuvertväska från Reiss/Asos.com, 870 kr.

18. Pyramidformad kuvertväska från Topshop/Topshop.com, 880 kr.

19. Flerfärgad väska från Haléns/Halens.se, 199 kr.

20. Hundtandsmönstrad kuvertväska från Monsoon/Monsoon.co.uk, 275 kr.

21. Flerfärgad kuvertväska från Asos/Asos.com, 860 kr.

22. Guldrandig kuvertväska från Monsoon/Monsoon.co.uk, 275 kr.

23. Pyramidformad kuvertväska från Gina tricot/Ginatricot.se, 199 kr.

24. Svart box-väska från Urban outfitters/Urbanoutfitters.com, 310 kr.


Direkt taget från glamour.se men jag tyckte det var så bra så jag kunde inte låta bli att sprida det vidare lite. Ciao


make a change?



Jag har gjort ett arbete om Öl idag. 2 och en halv sida i strl 12. Jag är rätt stolt över mig själv! Sen har jag kollar på 2 program om plastikkirurgi. Först det svenska programmet plastikkirugerna där bl.a. lulu carter var med sen var det en brittisk dokumentär. Kalifornien under kniven hette det. Det sistnämnda var helt klart bäst för där blir det mer ifrågasatt och killen som leder programmet ställer helt ärliga frågor och i slutet så gjorde han en fettsugning också. Han kände själv att han vart glad av ett snabbt resultat men att det kändes fel för han kunde ha gjort det naturligt genom att träna och äta rätt.

Jag är lite kluven till frågan om det är rätt eller fel med plastikkirurgi. Det är nog upp till var och en men fan vad vissa överdriver. Det blir inte fint. Det ser bara äckligt ut. En tjej i sista programmet gjorde om hela sig efter att hon och hennes pojkvän gjort slut. Hon opererade om sig så hon såg ut som en bimbo sen vart hon så glad att hon började gråta när pojkvännen tyckte att hon blivit mycket snyggare och ville ta tillbaka henne.

Hur ytligt får det vara lixom? Snacka om att göra det för någon annans skull. Usch. Okej om du har råkat ut för någon olycka eller haft cancer och så och vill återställa något men att ändra på minsta lilla skavank??

Vad tycker ni?


tell me about me.

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du en hel del olika bitar i ditt liv som du måste fundera över. Det verkar röra både ditt boende, din privata situation och ditt arbete. Kanske funderar du på att flytta ganska långt bort.