monki spring


I want something, I just don't know what.

Tjenamors! Plugg och tv hela dagen. Jag har typ 3 prov den här veckan. Samhälle, öl och starkspriter. Lätt som en plätt. Har ni sett programmet tough love som går på tv 3? Jag själv kollar knappt något på tv. Kanske simspons, 2 and 1/2 men och how i met your mother när jag har tråkigt. Idag såg jag iallafall tough love. De var rätt bra asså hehe.

Men ha en trevlig söndag. Ciao

new in my wardrob - pants



Bohem-ridbyx-leggings-mjukis. Thailand. 200.
LeopardJeans. Thailand 300.
Jeans. Thailand. 40.
Jeans. Thailand. 40.
Jeans Diesel. 1200.


protected mode.

Jävlaskitkväll. Usch jag hatar den här kvällen. Jag har inte varit så här sur och irriterad på år

Igår var det kul däremot. Jag var på Nype med Natta och Madde från jobbet. Jag kom lite efter dem och det var värsta kön sen såg jag en snubbe jag kände och han var tydligen värden för Nype så jag slapp stå i den jobbiga kön och frysa häcken av mig. Det kändes jäkligt bra, för en gångs skull.. Jag körde lite black jack inne på klubben också så jag vann ca 100 spänn. Nu kändes det mycket bättre.
En appeltini och några shots på det så kändes de prima. Hem till älsklingen tidigt sen. Imorse gick jag upp halv 10 och tog mig till Bro. Min barndomsväns son skulle döpas så jag har spenderat dagen i en kyrka och sjungit psalmer. Dopet var riktigt rolig. Jag gillar inte kyrkor och sånt så mycket men prästen var asbra!

Nu är jag hos Majed och han är ute med sina vänner. Så det blir film i ensamheten!

btw, så strular blogg.se så uppdateringen har varit dålig pga det. Ciao

do I need to tell you?

Jävlaskitnö! Fick ta mig igenom en hinderbana imorse för att komma till tåget. Fick hoppa över och klättra över massa snöhögar. Skottat och grejer har jag också fått göra. Väl vid tåget så är den 30 minuter sen.. Nej nu räcker det!

Idag fyller iallafall mamma år. 43. Grattis till henne! Nu kommer min mormor och morfar så vi hörs senare.

Ciao!

new in my wardrobe - dresses


Monki 150, Thailand 250. Thailand, Thailand


inspiration - fashiontoast


new in my wardrobe - shirts, jackets and blazers



Jag har så sjukt mycket nytt så jag får lixom lägga upp en sak i taget. Nu är det tröjor och sånt som sagt.

Börjar från vänster längst upp:
Grå med nitar. Lindex 199.
Grå med svarta linjer. Diesel 399.
Blå. H&M 199.
Vit med Kameror. Thailand 30. Har den i grått, och en svart med hörlurar.
Rödrutig. Thailand 75.
Grå blus. Thailand 25.
Blå stickad. Thailand 30.
Kavaj med nitar. Thailand 150.
Grå stickad. Zara Thailand 250. Har den i svart också.
Stickad med knappar. Thailand 40.
"Arméjacka" Skräddarsydd. Design by mig själv. Thailand 700.


be kind, rewind.

Titeln idag är en film jag såg för ett tag sen. Lite weird men jäkligt härlig ändå. Kolla på den!
Jag sitter här och betalar räkningar. Mina pengar bara försvinner känns det som. Men jag jobbade inget i december så jag har inte fått någon lön. Jag får leva på studiebidrag och underhåll den här månaden. Det får bli en snål månad. Däremot MÅSTE jag köpa ett gymkort. Jag hade tänkt på sats men jag kanske ska tänka om...

Jaja, ni får ha en trevlig torsdag. Ciao

one shoe, all alone.

först min mask jag hade på julafton i Thailand, mina målningar och mimmidocka, min snygga resväska från Thailand och den söta sparbössan Majed köpte till mig i Thailand

Hejjhej, jag är hemma nu hos min mami nu. Idag hade jag nada lektioner så det vart frukost i sängen och film med Majed. Jag åkte en sväng förbi stan för att köpa present till min väns son som fyllde 1 år idag!
Här hemma har jag städat mitt rum, rullat ut nya mattan och jag ska väl sova snart eller nåt. Imorgon är det praktik.
Ciao

Någon frågade helt oväntat om recptet:

Pasta med Räkor:
Koka pasta, helst tagiatelle.
Värm ca 2 dl mjölk med 200 g philadelphiaost på låg värme. (får ej koka,)
Fräs pressad vitlök, ansade delade färska champinjoner och skalade räkor i smör. (smaksätt ev med salt och peppar)
Lägg i riven ost i mjölken så den smälter. (smaksätt ev med salt och peppar)

Blanda såsen och pastan och lägg upp på en tallrik. Därefter på med räkorna och resten. Toppa med riven parmesan.

Servers med vitlöksbröd och man kan droppa lite citron över pastan.

mark and save.

Hej och hallå igen. Hehe. Uppdateringen går lite segt! Jag hade skola idag. Estet och barteknik. Jag fick göra ett prov på spritbaser i bartekniken. Det är om Vodka, Whisky, Rom, Tequila, Gin, Brandy och congac. Självklart fick jag ett Mvg..
Annars sitter jag här och suger på jätte salta. Dem där saltlakritskaramellerna i en genomskinlig påse med en stor grön jätte på. Jag har dille på salmiak/saltlakrits nu. Men innan det lagade jag och Majed mat tillsammans.

Pasta med räkor. Mumsigt som fan och enkelt! Skriv om ni vill ha receptet!

Vad var det mer jag tänkte berätta. Hum. Njae typ inget. Har köpt en ny bok. Moonwalk. Michael Jacksons självbiografi. Den är riktigt bra.

Nu ska jag glo på en film/tv/läsa en bok. Ciao Bella

buy happines.



Hhaah fulaste ihopklippet jag någonsin gjort. Men vad ska man göra när killen inte har några bildprogram alls på datorn. Inget picasa ´, inget photoshop... Men det här har jag köpt idag. Jag fick ju presentkort på diesel för jobbet jag gjorde i höstas så jag gick förbi idag efter jobbet och kom ut med ett par jeans, en t-shirt och en kofta till Majed. Jag köpte present till mamma också.

Jobbet var jobbigt idag. Kul med jobbigt. Jag hade kassa och tog hand om lobbyn. Alltså fick jag moppa upp all lera som blir nu på vintern och sen plocka brickor efter alla som är för lata för att gå och lämna dem själv. Det värsta jag vet är när det kommer in ungdomsgäng som beställer värsta menyerna, stökar ner som fan och lämnar allt kvar på bordet. Då får lilla klena jag plocka eran skit! INTE OKEJ....

Plugg plugg nu. Jag har 100 frågor i alkoholhantering. Ciao

don't leave me here all alone.

Bussen kom inte! Skitpiss. Nu kommer jag bli ca 30 minuter sen till jobbet. Igen. Det posetiva: Jag hinner kolla mail och sånt. Jag hinner packa ner allt jag ska ha. Negativa: Jag kommer sent, jag blir seg, jag får mindre lust att jobba.. För att jag ska komma iväg en morgon måste jag gå upp och bara köra. På med kläder, ner med frukost, borsta tänder och gå lixom. Nu sitter jag här och har tråkigt istället.. Mycket irriterande. Det känns som att den här veckan inte varit riktigt på min sida..

Men jag hinner förbi diesel idag iallafall! :D

Ciao


animal in the forest!

Vilken dag vilken dag. SuCk! Vill typ spy på mig själv... Dumma jag åker till stan och kommer fram precis när alla affärer stängt. Jag åkte hela vägen till stan i onödan! Jag är irriterad och deppig så nu ska jag göra mig en fet jävla grillmacka. Mozarella, tomat, bacon, majjo, pickles. You name it! Rakt ner i magen sen.

Ciao suckers.

working 9 to 5.

Vilken stressig kväll det vart igår. Vi var 3 styckna som serverade och det var full rulle ända till stägning. Jag fick springa mellan baren, konferensen och a la carten. EFter stägning satt vi oss ner och åt, tog en drink och sen var jag hemma hos majed runt 1 tiden. Helt röd i ögonen av trötthet. Vi satte igång en film och sen somnade jag.

Idag ska jag in till stan snart. Måste köpa en present till min mor som fyller år på torsdag.

Ciao

please come back!


why should I stay.

Hellu! Lite dött här i bloggen va? 2 dagar sen jag skrev nåt. Usch jag var tvungen att skita i den.. Varför ska man sitta och skriva massa onödig skit bara för att. Jag kunde iofs lagt upp en bild jag målat. Men jag hittade inte kameran. Får göra det sen. Just nu är jag iallafall hos Majed. Hans föräldrar lagar falafel. Mums! Deras mat är underbar!

Kvällspraktik idag. Ciao


your such a smiling sweetheart

Godmorgon gott folk! Jag och majed hann kolla på ytterligare än film. Paul Blart: Mall cop. Den var helt okej. Men den vart ointressant och överdiven, lite barnfilmsstuk så tillslut gav jag upp och kände att jag hellre sov än kolla klart på den. Snacka om att jag var trött igårkväll. När jag skulle borsta tänderna gjorde jag en riktig tabbe. Helt atomatiskt lade jag tvål på  borsten istället för tandkräm! Jag märkte det iallafall innan jag hann borsta!

Ciao

make a change?


Angelina Jolie

Ashlee Simpsons

Fergie

Heidi Klum

Holly Madison (hugh heffners före detta fru)

Megan Fox

Jennifer Garner/Affleck

Lindsay Lohan

Det finns mycket att säga runt plastikopperationer, jag är nog varken för eller emot. Upp till var och en men man ska inte gå över gränsen? Vad tycker ni?


Ghosts Of Girlfriends Past



Movietime är slut nu.. Jag såg 2 filmer. borta bra hemma värst och flickvänner från förr. Den försnämnda var faktiskt riktigt bra. Jag trodde båda skulle vara sånna där romantiska komedier med en enkel handling men fyfan vad kul den var! Flickvänner från förr var där emot riktigt rutten.

Bilden är från Idas blogg, jag drog ut på en nära bar här i lördagskväll. På bilden hade Ida precis vält hela mitt vattenglas över mig. Jag försökte vara lite duktig och svepa i mig ett vattenglas men ida hade andra tankar. . .

Ciao


the joy of repitation really is in you

Tjaa tja. Jag är bänkad hos Majje, sjuk sjuk sjuk. Snörvel och headache.. Medans han är och spelar fotboll med sina polare ska jag kolla alla sånna där meningslösa romantiska komedier som han inte vill se, dem meningsfulla vill jag helst kolla tillsammans med honom. Yes. Lite te på det och en skön dusch innan så är allt perfekt..

Svar till Anonym: Ledsen om jag gör dig besviken men allt jag kan säga om hur mycket jag tjänat är att det är tillräckligt. I don't like to talk about money! Om det inte är chokladpengar. Mums!

Ciao

are you alive?

Tjaa! Jag är hos Ida-lii. Vi har precis ätit tacos. Det var sjukt länge sen jag åt det så var tvungen att berätta hehe. Let's dance är på tv vilket btw är rätt tråkigt. Förstår inte denna dille på let's dance som infinner sig i allas hus. Nu blir det snacks och movietime! Ciao

the name is Jacobs, Marc Jacobs.



Snart vår och sommar och Marc Jacobs inspirerar mig!


i wanna be you!



Jag är sjuk och jag är hemma hos Majed, nerbäddad under hans nya stora fluffiga täcke, jag har blivit serverad pannkakor och vi har kollat på en filmklassiker, stad by me. Asbra!

Uppdateringen, klar. Nu till vad jag ville säga. Ser ni skorna här ovanför? Svårt att missa kanske. Snygga? Ja helt okej.. Omskrivna? Skojja inte! Alla modebloggare har dille på dem. Usch jag har blivit så trött. Alla modebloggare blir hyllade för sina kläder. Men varför? Det är inte deras egna stil. Dem följer ju bara modet slaviskt. Jag trodde kläder handlade om att uttrycka sig själv. Visa vem man är och hur man mår. Köpa något som verkligen är något man själv vill ha. Inte vad som står i Elle, eller Vouge.

Jag älskar att kolla kläder och läsa modetidningar och jag brukar kolla modebloggar. Men inte för att kopiera och vilja se ut som dem utan för att få inspiration. Och helt ärligt. Hur kul skulle det vara att köpa dem här skorna? Alla andra har ju dem redan... Booring!

Våga mer! Be yourself! Ciao

yes you have.



Hej, lite uppdatering hehe. Praktik idag. Sen åkte jag förbi agenturen och hämtade min betalning från Diesel. Äntligen! Ciao


take some time.

Tjaaa! skola som vanligt hehe. Sen åkte jag förbi Majed min sötnos och hämtade mina praktikkläder. Nu är jag hos Ida och jag kommer slagga här ikväll. Jag tror jag kommer vara lite ifrån bloggen ett tag. behöver lite tid för mig själv hehe. Ciao

only god knows.

Hej. Inga inlägg idag. Sry. Orkar inte skriva nåt speciellt. Skola hela dagen. En elletidning i brevlådan när jag kom hem sen typ inget mer. Jag vill ha sommar och sol nu! Trött på vinterrusk. Usch!

take it all or leave it alone.



Heej! En ny termin i skolan, sista terminen i skolan. Började som sagt med att jag kom försent men slutade med ett MVG på öluppgiften jag lämnade in innan lovet och så fick jag ett busskort från skolan så nu slipper jag ha ångest över att jag måste slösa pengar på busskort. Tyvärr var det första jag såg när jag kom hem en räkning. Huh! Den ska vara betald senast den 24e. Hur smart är det lixom att lägga så den ska vara betald dagen innan löning? Inte smart! Eller kanske för dem. Man får betala ränta om pengarna inte kommer in i tid..

Jag sitter och käkar äckliga nudlar. Man kan tro att jag flyttat hemifrån men icke. Mamma åt rester och jag orkar inte och har inte fantasi till att laga mat.


I will posses your heart.

Gormorgon! Fan ågest. Skola idag för det första. Jag skulle sitta på tåget nu för det andra..

Jag la mig på soffan inatt. Jag älskar att somna där. Sen vaknade jag klockan 3. Det var sjukt varmt! Jag höll på att dö så jag gick och la mig i sängen istället. Men nu var jag ju vaken så jag låg där och tänkte en massa saker. I hate it. Men jag ska skynda nu så jag hinner med nästa tåg. Ciao


the very same thing that makes you bitter

Det här har varit en av de tråkigaste dagarna i mitt liv. Jag önska jag hade en bil och körkort och oändligt med pengar så jag kunde göra precis vad jag kände för, gå på bio, checka in på ett flott hotell och få mat på sänge, hyra en film eller kanske resa utomlands. Bara för en dag typ. Innan skolan börjar lixom. Aja nu ska jag ite sitta och skriva massa skit bloggen. Tvn och somna på soffan låter bättre i sånna fall. Ciao


get to know me

Kan du bevare en hemlighet?
Njae sådär, det beror på vems hemligheten är!

Favoritvara på systemet?
Smaksatta vodkor och Sourz så man kan göra goda drinkar

Favorituttryck just nu?
Såhär (uttals "säär"), jag ba skojja, fan, skit och jag säger "fett" lite mer än jag borde.

Din senaste insikt?
Jag måste ta mig i kragen och ta lite ansvar hehe.

Hur flirtar du?
Har jag aldrig tänkt på, jag flirtar typ aldrig trots att många tror det. Herregud man kan inte prata med en kille utan att dem tror att man flirtar.

Vilken är din favorit tv-serie?
Jag gillar simpsons. 4-ever.

Vem i den serien identifierar du dig mest med?
Groundskeeper Willie, Självklarhet ju.

Hur många kuddar sover du med?
Just nu har jag 3 runt huvudet och en som jag kramar, men jag skulle itne säga nej till 2-3 till.

När skäms du?
när jag är obekväm och när jag kollar tillbaka på något jag varit stolt över och sen inser att det var hur töntigt/dumt som helst.

Dessa bloggar vågar jag inte erkänna att jag läser:
Kissies.. hehe oups!

Vad är du mest nöjd med på din kropp?
Jag är inte perfekt men jag är nöjd med det mesta.

Vem fick dig att gråta senast?
En golvlist, jag slog i tån så det kom en tår...

Vem gav din en komplimang senast?
Per på jobbet. "vad du jobbar bra" Tyvärr med lite ironi men det ignorerar vi!

Älsklingsljud.
Riktigt jävla bra musik som passar precis det humöret man är på.

Vad är sexigt?
Självsäkerhet, äkta självsäkerhet, man vågar vara sig själv. Kunna visa sin svaga sida och humor.

Älsklingsdoft.
Varm skog, som skogen luktar en varm sommardag och Lukten av fuktig luft när man stiger av ett plan i ett varmt land.

Vad gör dig rörd.
Äldre par som fortfarande visar sin kärlek och är omtänksamma mot varann. Folk som visar vänlighet och omtanke.

Gör dig avtänd.
Egoism och snobbar, och folk som tror dem är bättre än alla andra.

När fick du senast en ny kompis?
Det här året har jag fått många nya vänner!

När känner du dig obekväm?
Sånna där dagar man känner sig riktigt ful, fult hår, fula kläder o.s.v.

Vad skulle du vilja ändra på i ditt beteende?
Att jag sluta glömma allt hela tiden, och sluta vara en sån tidsoptimist.

Vilken typ av spel gillar du?
Åh gruppspel är kul typ charader, eller roliga drickspel, dock inte typ som "jag har aldrig".

Vad vill du lära dig 2010?
Köra bil, göra drinkar, spara pengar.


I wont be there.

Heej! Jag vart 30 minuter sen imorse. Men det är lagom segt på våran mcdonalds på söndagar så det gör inget alls. Vi är som högst 3 i kassan. Så mycket folk är det hehe. Nu sitter jag vid tvn med mamman. Segar som fan. Kan erkänna att jag är lite uttråkad. Speciellt eftersom det är sista lovdagen. Tillbaka till skolan imorn!

Svar till anonym, Hej hej. Min tvättkorg är inköpt på Ica Maxi faktiskt. Men den är köpt för något år sen så jag tror inte den finns kvar. Annars har dem supersnygga tvättkorgar i rotting på IKEA.

Ciao

please don't haunt my dreams.

Godmorgon! Jag har försovit mig. Inte för att jag var trött utan för jag var så dumm så jag satte larmet på den tiden jag måste gå till tåget och inte en timme tidigare som jag skulle ha gjort. Jag får alltså skit i att tvätta håret idag men det ser inte allt för hemskt ut så jag klarar det nog. 

Nu rullar jag till jobbet så ha en tevlig söndag,. Ciao

breaking it up.


Filmen är slut och jag ska sussa nu. Klockan ringer om mindre än 9 timmar så jag hoppas jag kan somna snabbt! Godnatt gott folk. Ciao


I'm not going to think of you or I'll get the blues.


Mitt rum är fixat och klart, jag och mamma har ätit god mat och nu kollar vi på en film på tv4. Tyvärr har dem sina jäkla nyheter mitt i filmen och skit. Under tiden bjuder jag på en bild från igår. Sammetsklänningen är köpt på Monki. Fick den för 150 riksdaler.

Ciao

my baby, don't you go.


so i weep (x 4)

in weakest moments i weep
'cause i like the way tears fit my cheek
in darkest moments i cry
oh, how i love the way tears soothe my face

i like it soft, i like it wet
i like my make up in a mess
so i cry hard, let it fall
and i won't stop until my tears are all shed

so i weep (x 6)
and i won't stop until my tears are all shed

let it fall (x 4)
enjoy this moment
cuz it feels so good when i let my water flow
drip-drop till i cannot stop
can't stop
and i sit low
drip-drop till i cannot stop, can't stop
i cry for you, cry for you
i cry because i cannot help it
so it runs and it falls
and ain't no stoppin' at all

i like it soft, i like it wet
i like my make up in a mess
so i cry hard, let it fall
and i won't stop until my tears are all shed

so i weep (x 6)
and i won't stop until my tears are all shed
let it fall (x 6)
so i weep (x 3)
and i won't stop until my tears are all shed
let it fall (x 9)

Jag är för trött för att göra nåt men jag har tråkigt.. Det blir en massa Lykke Li. Min nya dille. Hennes musik är som kopp varm choklad i vinterkylan!


you made me to who I am.



Jag försökte sova lite men det gick ej.. Jag ska fixa mitt rum istället. Har köpt nya sängben så jag får plats med en sänglåda under. Jag måste rensa rummet och sen har mamma ställt in massa onödiga kartonger i mitt rum eftersom jag aldrig är hemma.

Ciao


there's a new girl in town.


Jag och Liss på laroy. Bild: stureplan.se

Tjena tjena!
Vi skulle till Spybar igår men det var elproblem där så dem släppte inte in några då. Vi gick till Laroy istället (gillar inte laroy så mycket). Självklart får dem också elproblem så vi ber om pengarna tillbaka så går vi till grodan istället. Grodan är riktigt skönt ställe om man är med roliga vänner. Vi dansade hela kvällen. Jag kom hem till majed kvart över 6 imorse. Lyckad kväll trots allt som hände.

Jag och mamma har tagit en sväng förbi IKEA också. Lite jobbigt i högklackat och när man sovit 2 timmar men nu har jag iallafall en sänglåda!


like the end of days.



Det var länge sen jag målade nåt. Jag skissade lite igårkväll och jag fyllde i dem med lite vattenfärg idag och det här vart resultatet.


sittin in my car.





Jag har fixat till min "garderob" lite. Sen har jag en hel byrå till full med kläder... ...trots att jag har rensat ut 2 soppsäckar med kläder.

Ciao


i give up.

Jag har städat, lagat mat, spelat lite sims.. .. de vart tråkigt haha, sen har jag kollat på the break up med mamma. Jag skulle ta ett glas baileys. Kollade datumet och såg att den gick ut för 10 år sedan. Aja, då vet man att äns föräldrar inte är alkoholister iallafall. Eller så kanske dem bara aldrig gillat baileys. Men jag ska lägga mig i sängen och läsa lite nu. Imorn ska jag ha kul.

Ciao


Statistiken går uppåt. Kul!


what about 09.

Sammanfattning av mitt 2009!



Jag gick min första modevisning.



Där träffade jag Liss



Vi började umgås.



Jag skötte inte skolan så bra men franskan flöt på. Fick ett MVG i slutbetyget.



Jag började rita och måla. En bild på Majed.



Jag och Aza umgicks massor. Vi åkte till hennes släktingar utanför sthlm.

 

Jag blev bestatt av den här jackan.



Jag var med älsklingen hela tiden. Vi hade nu varit tillsammans i över 2 år.

Ida-lii blev 18 och Aza blev 20!



Jag och Aza njöt av våren på djurgården.


Jag träffade Belly. Vi firade Valborg tillsammans med Angelica. Jag drog vidare och hann träffa både Liss och Cissi den kvällen.



Jag blev plåtad för agenturen.



Jag blev stylad av Fashionflash och plåtad av Emma för Okej-tidningen



Jag gick på cowboyfest med Nathalie och Angelica.



Blev medlem i minoutfit.se och kom med i aftonbladets FREDAG-bilaga 2 gånger.


Kreativiteten flödade.


Sommaren kom och jag såg ut ungefär såhär då.


Jobb jobb jobb. Jag fick byta från kassa till Värdinnejobb på donken.



Cissi blev 18!



Fest med jobbet!
Angelica blev 18!
Majeds syster Mona gifte sig. Jag fick vara brudtärna.



Jag var med i en musikvideo.



Jag och Mamma flyttade från Bro.

Majed fyllde 20!



Jag jobbade för Gant och Dieasel,



Kim Hagelind och...


... Natsha Sthlm



Jag blev 18!



Jag åkte till Thailand med älsklingen och hans familj.

Slut!

Hoppas 2010 blir lika bra!


it’s over, it’s over, just as I came near.


Jag hittade en inredningsblogg. Asbra. Mycket tips på fina saker och vem gillar inte fina saker. Tryck på bilden och spana in den. Btw så ska jag sätta upp mina målningar och illustrationer som på översta bilden. Ciao


day comes and i spin round and my thoughts saw.

Hej hej! Godmorgon. Jag sitter med en mugg te och 3 ost och skinkmackor. Idag ska jag nog bara vara hema och lata mig. Fixa och dona lite för mig själv. Det var år och dar sen jag gjorde det.
Igår lyckades jag hitta drivrutinerna till ljudet på datorn som jag råkade avinstallera när jag rensade datorn. Äntligen har jag ljud på datorn. Vet ni hur störande det är att inte ha ljud? Det är grymt störande iallafall.

Jag ska nörda mig lite med the sims 2 nu. Vi hörs. Ciao

look at me.



Jag har hittat en ny blogg jag gillar. Fridas blogg "fyndigt" på veckorevyns hemsida. Den här tjejen har stil.
Klicka på bilden för att komma dit. Ni hittar länk bland mina länkar längst ner i bloggen sen. Ciao


show me the way.



Godmorgon! Igentligen är jag trött och vill sova vidare men jag måste försöka vakna tidigt annars kommer jag inte kunna sköta skolan och det är ju faktiskt sista terminen nu så nu ska jag fan sköta den. Bättre sent än aldrig. Det är bara mornarna jag har problem med.

Jag sitter i Ida-liis soffa i vardagsrummet nu. Ida, hennes pojkvän och hennes bror sover för fullt så jag och hennes söta hund disa ligger här i soffan och underhåller oss med datorn. Disa har sovit brevid mig hela natten. Hon är som en busig liten nallebjörn.

Jag ska kolla runt lite på internet så, Ciao

and ended in disaster.

Som thåström sjunger. Fan fan fan! Jag hade planerat allt jag behövde idag. Jag åkte till centrumet och skulle kolla hur mycket jag hade på kortet. Jag hade räknat med ca 1200 eller nåt. Jag hade inte knappt 300 spänn kvar. Helt sjukt! Jag har gjort av med 3000 på en vecka.
Jag åkte tillbaka till Majed och efter den nyheten och att 2 bussar åkt iväg från mig var jag sjukt deppig. Jag ville ju ha gymkort!

Nu är jag hemma. Lite nere. Men jag ska packa lite saker och åka hem till Ida-lii. Ciao

it started with a plan.

Efter middag och film hos Josefine hamnade jag hos Aza igår och efter nutellamackor och snack hemma hos Aza hamnade jag hos Majed. Det ända jag gjorde igår var att äta.

Planerna för idag är kolla hur mycket pengar jag har. Köpa gymkort på, köpa träningsbyxor och köpa sängben och sänglåda på IKEA. Jag funderar på att gå förbi solariet men pengarna får avgöra haha. Det är lite jobbigt att höra efter 3 veckor i Thailand " men har ite du varit i Thailand?" "Jo" "men du är ju inte brun". Hahah.

Ciao!

aftermatch.





Bilder från nyår såklart.


getting a dog to talk.

Hej igen! Ni är säkert inte vakna än... Jag är hemma och min farmor är här. Vi har ätit frukost tillsammans och vi ska snart åka och äta mat.
Värmepumpen har fryst här hemma så vi har en massa ljus tända. Mysigt!

Senare ska jag till Josefine och äta mat och sånt. Vi hörs! Ciao

old friends.


Bilden är ifrån lördags. Jag och Ida-lii. Ända bilden jag hittat haha. Lagom fin på mig med Ida-lii vart assnygg.

Jag och Ida-lii har känt varann sen vi började förskolan. Vi har gått samma klass tills 9an. Nu ligger våra skolor brevid varann. Vi har varit på gotland tillsammans. Vi jobbar på samma jobb. Vi har varit tillsammans med våra pojkvänner lika länge och dem är lika gamla. Vi har sovit hos varann tusentals gånger. Vi har varit fjortisar tillsammans även om Ida inte gick lika långt som oss andra haha. Vi äter alltid massor. Jag tror det och shopping är våra favoritsysslor. Vi har bråkat tusentals gånger. Vi är som systrar. Friends forever? Hope so.

Här hittar ni hennes blogg


Gott Nytt År!

Hej bloggen. Jag är vaken för jag har vänt på dygnet sen Thailand. På morgonen går jag upp runt kl 6-8. Men det ska jag inte träna bort. Jag missade en hel del av skolan eftersom jag inte kunde gå upp på morgonen.
Lite saker jag har gjort senaste tiden: Firat nyår. Först åt jag och Majed middag hos hans syster. På kvällen var jag med Belly på nyår. Hon fyllde 20 vid 12 slaget. Det var kul men klubben sög. Jag fick i mig lite mycket alkohol så jag drog hem vid 2 snåret. Hem till Majed haha.

Sen var jag med Majed i 2 dagar. Film, pan-pizza, cola och mys.

På lördagskvällen åkte jag med Ida-lii och gänget till en klubb, sen drg vi till nästa sen drog jag till en sista där jag mötte upp med Majed.

Söndag så sov jag 3 timmar sen åkte jag till jobbet. Åt massor sen åkte jag hem. Tåget stannade i typ 1 kvart. Det vart svinkallt och sen var jag tvungen att vandra 25 minuter i snö och kyla för att komma hem.

Hej Anonym! Nej jag har inte slutat. Jag har bara varit upptagen med mitt liv och umgås och jobb. Men jag ska börja skriva lite mer. I promise.

Ciao