colors in the water


Kladdade ihop en bild på cirkus 40 minuter.

take a break.


Nu tar jag en liten Bloggpaus. Men jag är snart tillbaka igen! Ciao

home again.


Jag gick runt i timmar och kollade kläder. Hittade inte mycket som var värt priset. Men tillslut hittade jag en billig sommarklänning från gina för 149. Svart då såklart.. Sen hittade jag på weekdays secondhand avdelning ett par levi's shorts jag betalde 200 kronor för dem men det var det värt för dem sitter som en smäck och jag har gått och letat efter just sånna i en månad tror jag. Nu är jag iallafall hemma igen och jag är tillbaka till städandet av huset. Vi har visning nu på söndag.

Vill ni kolla in vårat hus? klicka här! Mitt rum är det med tavlorna som jag precis har visat i bloggen.

Ciao

run for it


Nu är jag duschad och påklädd och ska springa iväg till bussen mot uppsala centrum. Shoppa shoppa! Ha en fin dag. Ciao

feel the heat


Min farmors tomt och min lilla lekstuga som min gammelmorfar byggde till mig när jag var liten.

Jag sprang typ 40 minuter och det kändes som jag skulle dö. Det är så sjukt varmt. Fick slita av mig alla kläder och slänga mig på sängen när jag kom in för annars skulle jag nog svimmat. Nu sitter jag iallafall i skuggan på farmors tomt. Jag klarar inte av att sola i den här värmen. Om det skulle ha blåst lite så skulle det nog varit behagligt men nu känns det som att man kokar innombords så fort man kommer i solen.

what you say





Godmorgon! Jag orkade inte gå upp klockan 8 så jag snoozade fram till kvart över 9. Nu är jag dressad i mina löparkläder och sitter och äter lite müsli. Min farmor är på jobbet men trots det så kan hon inte sluta skämma bort mig. När jag kom ner från min våning så såg jag det som ni kan se på bilden ligga på bordet. Busskort, busstidtabell, husnyckeln och en femhundring. Jag ska nog kolla in om Uppsalas reor är något... Men först ut och springa. Ciao

welcome to dreamland

Filmen vi såg hette children of men och den var faktiskt bra. Lite äcklig och kanske lite för mycket dödande bara om man är en crybaby som jag. Nu ska jag sova och försöka gå upp tidigt imorn och springa (har satt larm på kl 8). Jag hoppas jag drömmer om min Majed för jag saknar honom lite...

Sov gott. Ciao

picture it



Här har ni då min eftermiddag i bilder. Jag och farmor har druckit Brämhults jucie hela dagen. Ni vet väl att det är den juice som är närmaste färskpressat ni kan komma utan att pressa juicen själv. De andra juicerna är igentligen inte färskpressade då dem har värmebehandlats efteråt. Lite info bara...
Sen målade jag min gammelmormors naglar i lila och jag tyckte det var en sån fin färg så jag målade mina också. Jag tror hon vart riktigt glad. Farmor och jag dukade sen fram maten och vi åt lax, potatis, sås och till efterätt åt vi jordgubbar med grädde.
Jag hade tänk springa idag eller något vi kom på¨att vi kunde cykla tillsammans. Jag behövde bara låna cykel av min farmors bror. Men när jag kom dit frågade dem om jag kunde gå ut med en av deras hundar, Bamse, och det är klart jag inte säger nej. Det vart en 1-timmes promenad med Bamse.. Inget cyklande överhuvudtaget.

Nu ska jag och farmor kolla film. Ciao

I need to slow down




Tjenare, jag har stekt på farmors tomt som är helt gigantisk. Jag har vattnat lite på min gammelmorfars grav också sen har jag hjälpt farmor att rensa döda blommor i hennes gigantiska trädgård. Och ja jusste! Jag glömde berätta. Igår kväll när jag kom hem efter jag hade fikat med Belly och tryckt i mig 3 äppelpajer, en McFlurry, en chokladmuffins, en mellanpommes och en cheeseburgare så fick jag igång min gamla mobil som jag tappade i toan (jag tvättade den förståss). Så nu har jag en relativt modern mobil med kamera. Det kommer läggas upp fler bilder på bloggen från och med nu.
Nu ska jag måla min gammelmormors naglar. Dem blir så glada när man skämmer bort dem lite!

Ciao

[edit. jag ringde teliasupporten och jag och snubben lyckades tillslut klura ut hur jag skulle få tillgång till farmors trådlösa.]

don't like it.

Tjenare tjenare. Jag är i Uppsala nu. Farmor kom och hämtade mig vid 11 tiden. Vi handlade lite mat påvägen och nu har jag suttit i ca en timme för att försöka koppla upp min dator till hennes trådlösa men får det inte att fungera. Det är sjukt frustrerande! Men jag kan iochförsig använda hennes dator. Men men. Nu ska jag gå ut och lägga mig i den underbara solen. Vi hörs 

Ciao

dance with me

Nej fyfan för den här dagen. Men jag tänker inte sitta hemma och deppa för att allt går fel. Jag ska panta lite flaskor så jag får lite pengar så ska jag och belly fika. Jag är redan på bättre humör nu! Ciao

i've found it.

Jag ringde jobbet och sjukanmälde mig. Hade så ont i magen. Vad är det med min mage igentligen? Helskum. Men men. Sen har jag och Majed lagat mat.

Först ville jag dra till stranden med en vän. Men alla jag ringde var antingen bortresta eller sjuk eller jobbade. Jag hade tänkt gå ut att springa men jag hittade inte mina skor. Däremot hittade jag min iPod. Den har varit borta en månad. Sen tänkte jag blogga lite och fota. Men jag hittade inte mammas kamera och sen funkade inte datorn. Nyss låg jag ute i solen där det var 40 grader, sjukt varmt, sen snackade jag med Belly och vi tänkte fika. Men jag har alla mina pengar på sparkontot. Jag tror det är något som är emot mig. Jag tänker iallafall åka till farmor några dar men jag vet inte om jag vågar nu. Kommer säkert hända något som gör att det blir inställt också. Sen kan jag bara vara där tills på tisdag för då har jag bokat in en tid för vaxning. Det gör så ont men det är klart värt det.

Aja tror det är dags för mig att gå och lägga mig för det är nog en högre makt som inte vill att jag ska ha kul idag.

Ciao

how to do it



Jag ska lägga mig i sängen och läsa min cosmopolitantidning. Bjuder på en sista bild för idag. Lite ego men den vart fin. God natt och sov gott. Ciao

i like it black


Köpte ett par nya skor till värdinnejobbet och jag plockade åt mig en tidning medans jag väntade på tåget hem.



Som ni kanske vet jobbar jag på McDonalds, som värdinna. Idag jobbade jag 3 timmar som värdinna sedan 5 timmar i kassa. Jag slutade klockan 20 och åkte hem helt död. Tog med mig en massa McDonalds glas hem. Svarta! Absolut dem snyggaste. Jag ska ta några lila och några rosa. Det är dem som är kvar.
Jag träffade på min älskling Majed på tåget. Nu sitter jag här hemma i en donken t-shirt jag snodde när jag jobbade för dem på grönan. Jag frös så mycket att jag hade på mig flera lager och ju fler lager desto bättre. Känner mig lite omringad av donken..
Idag är det fredag och jag ska bara sitta här hemma och lata mig. Jag är så sjukt trött! Imorn blir det mer jobb. Men bara i 4 timmar.

Ciao


almost finished



Tavlan som jag målade i färdigt format! Lite småjusteringar väntar bara..

look back

Jag har inte haft någon kamera på länge och jag kan fortfarande inte hitta den så jag snodde mamma. Fotade saker jag skrivit om så jag lägger upp bilder nu i efterhand i gamla inlägg. Som kjolen jag sytt eller tavlan jag målade om.

Puss Ciao


people, can you here me




Bilder från min baksida.

Hej och godmorgon. Igår hann jag inte se klart filmen för Majed kom hem. Det är inte så kul för en kille att kolla på en shoppaholicfilm och dessutom när man har missat första halvan. Men nu när han är ute och springer kan jag passa på att se klart resten.
Jag tror jag har blivit sjuk. Imorse när jag vaknade hade jag en fruktansvärd huvudvärk, ont i kroppen och yr. Hoppas jag blir bättre till imorn för jag ska jobba då.

Nu blir det film. Ciao

take it like a gentleman



Digestivekakorna hjälpte faktiskt, men inte fullt ut så nu ska jag sätta igång en shoppaholics bekännelser. Jag har läst boken och den var riktigt bra så nu får vi se om filmen är lika bra. Ciao

last chance

Jag sitter hemma efter en heldag i solen. Aza, Majed och jag har legat och stekt på min baksida. Vi har ätit massa god mat och chillat. Sen skulle jag iväg på fest och försöka få med Majed men det vart inte av. Så nu sitter jag här i min ensamhet för första gången på länge. Jag har ont i huvudet och är lite ledsen i ögat. Ska trycka i min digestivekex och bubbelvatten så kanske jag blir gladare. Eller? Jag tror jag ska leta reda på min kamera också men mitt rum är kaos nu! Orkar inte ens börja leta..


Ciao


all they wanted

Godmorgon underbara läsare! Jag sitter här i min fina bikini jag köpte tidigare i våras. Den sitter bara för perfekt. Solen skiner för fullt och det är bara helt underbart. Jag blir så glad av solen. Jag och Aza ska till stranden men ska försöka få hit henne istället. Jag har söderläge på min tomt dessutom kan vi spela kubb, äta när vi vill och spela musik. Lite skönare än att vara på stranden.
Vilken är eran favoritplats att sola på?

Ciao

good chicken

Provet idag gick suveränt, jag kunde det mesta och jag känner mig säker på att jag kommer få bra resultat. Men det tog lite mer än en timme att skriva. Efteråt så åkte jag och Aza till stranden och jag kan faktiskt erkänna att jag börjar få linjer. Fast Majed vägrar erkänna det men jag har lite linjer! Snart så är jag ikapp honom. I mina drömmar..
Sen har jag hunnit grilla och myst med Aza. Jag saknade henne. Vi hade inte träffats på 3 veckor. Skitsamma.. Ska mysa lite med Majed nu. Imorn blir det stranden!

Ciao

back to school


Målade alla mina naglar i blålila skiftande nagellack. Skitsnyggt!



Hur kan jag vara så osmart? Jag satte larm tidigt så jag kunde gå upp innan och råplugga franska för man lär sig bäst på morgnonen. Men vad spelar det för roll när man inte äns har sina böcker hemma. Nej dem ligger snällt hemma hos Majed. Jag hoppas verkligen att provet inte är allt för svårt!
Istället för att plugga ska jag måla mina naglar och äta frukost och har ni sett det härliga vädret ute? Sol sol sol!

Ciao


no thank you

Angelica kom förbi med sin nya hund. En pytteliten sak. Jag personligen gillar inte sånna där småhundar. Klart dem är lite småsöta men jag föredrar Chow chows. Vi gick ut på en promenad och mötte Majed på vägen. Nu sitter vi här i soffan, alltså jag och Majed. Vi ska väl kolla film eller något, Who knows. Imorn är det iallafall slutprov i franska klockan 13:00.

Ciao

i belive in miracles


Den här skulle inte vara så dum att ha på ryggen va?

Så mycket plugg som jag hade tänk mig blev det inte! Jag satt och kollade på tatueringar. Speciellt buddor. Skulle inte det var snyggt med en stor Buddha på ryggen. I färg. Man ska vara lite lite vältränad också... Jag vill ha iallafall! Jag älskar buddhismens syfte. Det är *** i mig den bästa religionen/filosofin som finns.
Jag tog en lång dusch efter det. Nu så kollar jag på Kalle och chokladfabriken. Ska nog be Majed köpa lite lite choklad till mig. Han är så underbar min älskade Majed.

Nu tillbaka till filmen!

edit. Jag glömde skriva det som jag tänkte skriva om. Jag la till min blogg på blogglovin nu. Fick 6 prenumeranter efter en och en halvtimme! Riktigt kul att jag har lite trogna läsare :)

beach 09




Lite brun vart jag iallafall förra året!

Åh härliga sol! Äntligen har sommarvädret kommit. Vi kunde till och med spendera hela våran dag på stranden. Jag, Belly, Majed och hans killkompisar spelade kubb, wolleyboll, kort sen solade jag och Belly. Jag försöker komma ikapp men jag tror mina pigment inte äns kan komma i närheten av Bellys brunhet. Jag får nog vänja mig vid att vara blekfisen tills jag har flyttat utomlands.

Idag ska jag plugga francais för jag har slutprov i franska imorn.

Ciao

Följ min blogg med bloglovin

citat

Tôi và bụng ngồi trong nhà tôi trên sofa ngay bây giờ. Chúng ta có bánh nướng, chơi tp và collation của bướm hiệu lực. Ciao
= Min mage och sitta i mitt hem i soffan nu. Vi har bakat kakor, tp spela och sammanställning av butterfly effekt. Ciao

وأنا جالس في بطن بيتي على أريكة الآن. لدينا المخبوزات الكعكة ، ولعب أ ن جمع الفراشات. تشاو
=Jag sitter i magen av mitt hus i soffan nu. Vi har bakat kakan, och spelade en samling n fjärilar. Zhao

Vatsa ja minä istun sohvalla kotikaupungissani. Olemme leivotaan kakku, soitti tp ja kokoamisen Butterfly Effect. Ciao
= Mage, och jag sitter i min hemstad i soffan. Vi har bakat i kakan, spelade TP och montering Butterfly Effect. Ciao

Ventre et je suis assis sur le canapé chez moi. Nous avons cuit la tarte, joué tp et la collation de Butterfly Effect. Ciao
=Magen och jag sitter i soffan hemma. Vi kokade kakan, spelade TP och sammanställning av Butterfly Effect. Ciao

Perut dan saya duduk di sofa di rumah saya. Kami telah dipanggang pie, tp diputar dan pemeriksaan dari Butterfly Effect. Ciao
=Magen och jag sitter i soffan i mitt hem. Vi har bakat paj, hur man spelar och översyn av Butterfly Effect. Ciao

Κοιλιά και να καθίσω στον καναπέ στο σπίτι μου. Έχουμε ψημένα πίτα, έπαιξε tp και αντιπαραβολή των Butterfly Effect. Ciao
=Magen och jag sitter i soffan i mitt hus. Vi rostade Pita, spelade TP och jämförelse av Butterfly Effect. Ciao

腹と私は私の家でソファに座っている。私たちが焼いたパイ、バタフライ効果のTPおよび照合順序を演奏した。 Ciaoの
=Och min mage sitter i soffan i mitt hus. Vi bakade den piroger, som spelade TP i butterfly effekt och sammanställning. Ciao s

Грудинка и я сижу на диване в своем доме. Мы печеный пирог, играл TP и обобщение Эффект бабочки. Ciao
=Bröst och jag sitter i en soffa i hans hus. Vi har bakat kakan, spelade TP och syntes av en fjäril effekt. Ciao

Belly i mogę usiąść na kanapie w domu. Mamy pieczone ciasto, grany tp oraz zestawienia Butterfly Effect. Ciao
=Magen och jag sitter i soffan hemma. Vi har bakat kakan, spelade TP och uttalande Butterfly Effect. Ciao

Bauch, und ich sitzen auf dem Sofa in meinem Hause. Wir haben Kuchen gebacken, gespielt tp und Zusammenstellung von Butterfly Effect. Ciao
=Magen och jag sitter i soffan i mitt hem. Vi har bakat kakor, spelade TP och sammanställning av Butterfly Effect. Ciao

Igentligen skrev jag såhär:
Jag och Belly sitter i soffan hemma hos mig. Vi har bakat paj, spelat t p och kollat på Butterfly Effect. Ciao

Nu ser ni hur bra lexikon24 är
! Vi har iallafall haft det riktigt kul. Kom ihåg: ett gott skratt förlänger livet

who wants to play


Haha jag trodde jag skulle sitta hemma och ta det lungt igår men icke. Jonna ringde mig och vi drog på fest med Cissi i Vällingby. Det var roligt, vi dansade och hade kul. Tiden gick fort som satan. Jag kom hem halv fem imorse och vräkte i mig maten från midsommar. Jag hade bara fått i mig frukost igår så ni kan tänka er hur hungrig jag var.

Idag har Majed bjudit mig på pizza och grejor. Pizza är verkligen ultimata bakismaten. Vi har solat lite också men sen kom största och mörkaste molnet.så vi drog in Det har fortfarande inte försvunnit.. Ikväll ska jag till Belly och kolla film.

Ciao

sew my own dress



Det vart sy en klänning. Först ritade jag en design och valde ett fint passande tyg i brunt och vitt afrikanskt mönster. Den blir enarmad och sommarlätt. Riktigt fint. Jag ska bara sy ihop överdelen, sy på en dragkedja och allt är klart. Men jag väntar tills mamma kommer hem för Majed vågar inte hjälpa mig att nåla den. Ikväll vet jag inte vad som händer.. Ska nog bara ta det lugnt. Majed är här med sina vänner och min mamma sover borta. Jag ska snacka lite med Belly och se.. 

Ciao

tropical heat.



Hej hej bloggen. Igår hade jag inte tid att blogga för jag hade fullt upp med att sy en kjol, handla och laga mat och ha midsommarmiddag. Jag, Darja och Mahtissa gjorde all maten och det vart sjukt gott. Ägghalvor, skagenröra, färskpotatis, sill, äggrör. Tyvärr så hade vi ingen lax men vi hade iallafall kötbullar! Hoppas ni hade en mysig midsommar.

Nu hade jag tänkt att sy en klänning, rita lite eller spela the sims. Ciao

all these feelings


Wää, jag är helt lost. Mitt huvud hänger inte med för fem öre. Jag tror det är dags för mig att sova nu. Det vart inget sims för jag fastnade i telefonen med Belly. Men nu bär det av till sängen. Undrar när Majed dyker upp..

Ciao

trim me


Kanske är lite perverst men jag gjorde iallafall en trimning a la van gogh. Ganska likt tycker jag. Håller ni inte med?

Jag sitter och kollar på unga mammor som går på 5an. Så gulligt att vara gravid men jag tänker iallafall vänta ett bra tag. Sen sitter jag och trimmar murvor på rfsu och dessutom så äter jag sockerkakssmet. Så jäkla gott. Iallafall. Jag tycker ni också ska trimma en murva. Klicka här om ni är sugna.

Ciao

way to seriously





Lite söta festbilder från Lördagen hemma hos söta Nicole!

lay down

Idag är jag lat. Jag har haft fullt upp hela veckan så jag kände för att bara ta det lungt idag. Majed och jag har ätit, disskuterat och myst. Jag har lyssnat på Kings of leon också. Jag längtar till Hultsfredfestivalen! Dem ska ju spela där. Wohoo. Jaja, Majed ska dra och träffa sina polare. Jag ska bara ta det lungt och spela lite the sims. Kanske måla också.

Ciao

last night, tonight

Jag försökte skriva imorse men det funkade tyfligen inte men men. Igår kväll lagade jag mat och spelade sims 3. Sen kom Majed från fotbollen. Vi spelade lite tillsammans. Sen satt vi oss framför tvn och åt ost och kex och drack lite vin. Mumsigt. Idag blev det knytkalas hemma hos Ida. Jag gjorde min mammas kladdkaka, Den är suverän. Gjord på riktig choklad. Det vart riktigt mysigt. Sen på slutet vart det lite kaos med pojkvänner och nycklar hit och busskort dit.

Just nu sitter jag själv hemma och kollar på Love Actually. Jag vet, jag vet, det är en julfilm men det är den jag var sugen på.

Jusste, troligen kommer jag åka med Darja och hennes klasskompisar till Hultsfredsfestivalen. Allt handlar bara om att det finns kvar bijletter när mina pengar har kommit. Hoppas!

Ciao

walking in the sun

Bion skulle ha börjat klockan 19:00 och jag är hos Majed, fast vi ska dra mot Bro. Majed hade inget busskort så vi kunde inte åka in till stan. Det var ju lyckat. Jag tror ärligt att vi aldrig kommer komma iväg på bio. Men nu ska jag gå.

Ciao


from dust to clean.

Jag har hjälpt mamma att städa en massa och igentligen skulle jag sitta på bussen till kungsängen nu men jag har fått jätteont i magen. Det kniper  och gör skitont över hela magen och jag hoppas att det inte är magkatarr på g. Jag tror jag går och lägger mig i solen en stund sen drar jag direkt till Majed istället.

Ciao


finally


bild: fashiontalemagazin

Jag tror jag har sagt till nästan alla jag känner att "det kommer bli sol på tisdag". När jag vaknade imorse (förutom det 15 första gångerna jag vaknade) så sken solen. Det är fortfarande lite kyligt men det gör ju inget. Det är ju iallafall sol istälelt för en massa tjocka, fula, gråa, tråkiga moln! Min mage skriker efter frukost nu så jag ska göra något snabbt sen ska jag hjälpa mamma att städa huset, sen förbi banken, sen bio med Majed.

Ciao

banana, chicken and curry.


Mm, jag, mamma och Ida åt pizza på pizzerian. Jag tog en panpizza med kyckling, banan, ananas och curry. Så sjukt gott och slisikgt. Sen skjutsade mamma mig och Ida hem till Ida. Vi tog det lungt sen drog jag hem. Jag har suttit och gjort ett reklamblad nu för ansiktsmålning som jag tänkte sätta upp lite här och var. Vart den bra tycker ni? Ni får ju också höra av er om ni skulle behöva en ansiktsmålare till erat barnkals. 

Nu ska jag hoppa i säng för jag är så sjukt trött. Ska försöka gå upp i tid imorn så jag hinner ut och springa och sen förbi banken. Ciao

new fav.


Via glamours toplista över modebloggare hittade jag en ny favorit. Fashiontoast.com. Jag lägger till en länk bland mina andra blogglänkar. Check it out!

take a shower.

Det vart inte mycket jag hann se av filmen. Jag tror jag såg 20 minuter sen ville Majed mysa. Nu är jag iallafall hemma igen. Dem är här och ska fota huset och jag som hade tänkt duscha och göra mig lite fräsch efter den hetsiga helgen. Men nej, jag får vänta tills dem har fotat alla rummen. Efter jag har duschat ska jag och mamma åka och äta pizza sen ska jag nog ta det lungt. Blir kanske film med Ida.

Imorn måste jag förbi banken. Jag glömde berätta det men jag vart av med mitt busskort, bankomatkort och mitt gymkort. Som tur är så hade både busskortet och gymkortet gått ut. Bankomatkortet kan man bara använda till att ta ut pengar från en bankomat så man måste ha min kod. Sen har jag bara småpengar på det! Men jag har spärrat det och imorn ska jag hämta ut ett nytt kort. På kvällen blir det bio med Majed. My bloody valentine i 3D. Jag fick presentkort av mormor för 2 personer. Den ska vara riktigt ryslig så kommer nog bli kul.

Ciao

raining again.

Mina tavlor. Den till vänster är den jag har målat om nu. Man kan skymta orginalbilden men jag har hunnit måla mer på den.

Jag tror inte ni hoppades tillräckligt mycket på att jag ska få fint väder idag! Jag har suttit ute i regnet från klockan halv tio till klockan halv fyra. Vi hade iochförsig ett tak över oss men fy satan vad kallt det var. Jag hade strupmbyxor, kjol och ballerina sen på överkroppen hade jag fyra tröjor och en jeansjacka. Dessutom så hade jag bara sovit sammanlagt elva timmar på två dygn. Usch! Men jag fick äta pannkakor och sen var det en kille som vann ett gosedjur till mig för att han tyckte jag var snäll. Det var ju lite gulligt.

Efter jobbet tog jag första bästa tåg hem till Majed. Jag hade inte träffat honom sen fredagsmorgon ungefär. Saknade honom verkligen.

Nu ska jag kolla klart på Benjamin Button. Ciao


time for sleep

godkväller. Jag är hos Cissi nu. Det vart chillfest, jättemysigt. Det var även fest med jobbpolarna men jag hann inte åka förbi dem. Får bli en annan gång. I alla fall. Massa dans, diskutioner, snacks och dricka. En prima kväll. Men nu måste jag sova för jag ska upp klockan sju - halv åtta imorn. Håll tummarna för ett fint väder för min skull!

Ciao

one more time

Jag kommer dra till Nicoles fest idag. Jag har knappt sovit och ska jobba länge imorn men jag klarar nog det. Jag ska dra dit med Cissi och Majed den tråken kommer inte för han skulle jobba tidigt imorn.. 

Wohoo party! Ciao


a long way to go.

God eftermiddag gott folk. Jag hade en sjukt rolig kväll igår. Jag ringde Liss och vips så hamnade jag på en fest i Vaxholm. Min kära vän Aza gjorde mig skitsnygg med smink och hår. Verkligen skitsnygg.
Vi festade till 3 då vi drog oss hemmåt. Jag skulle sova hos Liss men jag hamnade hos söta Nicole som btw har ett sjukt snyggt hus. Vi låg och snackade ett tag somnade omkring halv 6. Idag har jag varit förbi jobbet och hämtat kläder till imorn då jag ska ansiktsmåla i grönan. Jag hoppas det blir bra väder.

Sen har jag varit förbi Ida och hjälpt henne med ögoninflammationen. Det vart genast bättre. Nu ska jag städa mitt rum, ta en powernap, väcka Majed sen får jag se vad jag gör ikväll. Jag har blivit bjuden på 2 fester men jag är väldigt trött.

Ciao!

a lot of love

Jag är hos Majed nu, han ska fixa mat till mig. Hoppas jag. Jag ska övertala honom att fixa till mig.
Hade jag varit smart så hadfe jag tagit med kameran eftersom sladden finns här. Men just nu är jag inte smart så...

Ciao

what to do today


Klockan är redan 4 och jag sitter fortfarande i min pyamas.. Men jag ska sääta mig på baksidan och måla lite mer på tavlan sen ska jag typ gå ut med Ida och sen sa jag träffa Majed. Den lyckliga jäveln har precis bokat en resa till Magaluf med sina vänner! Haha jag är inte lite avundsjuk.. Men jag ska spara mina pengar och försöka åka någonstans i sommar. Smile!

Ciao

Sommarlov dag 2.


Tänk om det kunde se ut så här nu. Jag vill ha sommar!

Godmorgon! Jag var uppe till klockan 3 igår och målade och snackade lite med Majed. Just nu sitter jag och smuttar på en smoothie.
Föresten jag har lite good news! Jag hittade kameran. Men även bad news! Jag gav överföringssladden till Majed eftersom det var hans och min ligger kvar hemma hos honom... Jag som har fotat min tavla och min nystädade garderob. Jaja, jag får lägga upp en gammal bild från i sommar istället.

Ciao

no more cleaning

Jag hatar att städa. Jag hatar inte just städandet. Nej, jag hatar att jag alltid tappar bort min saker när jag städar. Vart fan är min kamera lixom? Jag lever i ordnat kaos och så ska jag ha det.


paint your feelings!


Nu har jag spelat nog för idag. Man måste ju kunna sätta egna gränser! Majed ska ut och festa ikväll men jag tänker bara ta det lungt. Jag har varken lust eller pengar för att göra något så nu ska jag kolla på sex and the city och måla om en misslyckad tavla. Hihi. Jag har målat över med vitt så nu ska jag bara få fram ett bra motiv. Jag tror jag vet vad jag ska måla. Nåt jag hatar är att ha perfekta motivet i huvudet sen blir det inte riktigt som man hade tänkt men om man har tur eller är tillräckligt skicklig så blir det bättre.

En sida värd att kolla in just nu: Glamour.se

Ciao

sommarlov dag 1


Jag tror jag är den enda som lyckas med att försova sig och missa skolavslutningen! Jag satt larmet på 7.30 men jag vaknade halv 11. Jag duschade och fixade mig på 15 minuter men förgäves. När jag satt på bussen, klockan 11, sa Cissi att avslutningen var slut. Men jag åkte till skolan ändå för att hämta mina betyg som faktiskt var riktigt bra!

4 G
7 VG
3 MVG

Jag har hjälpt mamma att köra en massa saker till tippen i det här hemska vädret men nu ska jag spela lite the Sims 3. Mamma köpte det till mig för 2 dagar sen och jag är helt fast! Sjukt kul och mycket bättre än Sims 2.

Ciao

chill tonight

Lite mer detaljer om flytten. Jag ska flytta till Bålsta och vi kommer flytta i slutet av sommaren eller så fort vi får vårat hus sålt. Det är blandade känslor om vad jag tycker. Det är både bra och dåligt på flera sätt. Jag kommer iallafall få ett mycket större rum än vad jag har nu. Det var lite mer info..

Idag ska jag nog åka med Liss till hennes vän på chillkväll. Men jag kommer hem tidigt för imorn är det avslutning i skolan. Mitt sommarlov börjar imorn! Woho.

På söndag vart jag erbjuden att via mcdonalds jobba på grönan. Jag ska ansiktsmåla barn hela dagen och jag kommer utöver lönen få mat och åkband.

Nu måste jag springa över till min mormor och duscha för vi håller på att fixa vårat duschrum.

Ciao

my legs are like spaghetti.




Mina snygga klackar från topshop


Uh, jag har gjort något jag inte brukar göra. Jag har festat 2 dagar irad. Jag är helt mör och mitt face har tagit stryk efter att ha sovit för lite och med smink på! Inte bra Elin. I förrgår var det fest i Bromma. En massa brats det var väl helt okej, jag och Cissi dansade en massa. Igår var det hemma hos mig. Tyvärr så skulle de flesta av mina närmsta vänner umgås med sina pojkvänner. Men det vart kul med en massa skratt, dricka, bastu och fifa. Vid 3 drog dem sista hem.

Idag ska jag ta det lungt och njuta. Igentligen så har min farbror födelsedagsfirande idag men han bor i uppsala och min mamma är inte hemma så jag kan inte ta mig dit.

Ciao


the secret..

Haha eller hemligt, hemligt. Men det är ganska stort. Jag ska flytta. Min mamma har länge pratat om att flytta och igår ringde hon och sa att hon hade köpt ett hus. Jag kommer inte på i Stockholm längre.

regarder de film

Jag har sovit lite, klottrat lite på en skiss. Nu är det dags för film. The curious life of Benjamin Button. Hoppas den är bra!

Ciao


Devrais-je dire?

Jag har en nyhet. En ganska stor nyhet. Den är lite hemlig men ni får veta den ändå. Eller ska jag vänta med att berätta? Aa jag måste smälta den lite själv så jag berättar imorgon.

Ciao

dagens craving



Klick klick klick

i'm in love

Då var sista praktikdagen över! Det var en kul praktik men det är jobbigt att praktisera i längden. Jag fick lite skit för att jag hade dålig närvaro men annars hade jag varit duktig. Imorgon jobbar jag så jag kan inte praktisera. Sen tar min älskling studenten imorn. Grattis! Och Grattis till alla mina vänner som tar studenten!

Ciao

so hot.

Godmorgon. Igår fick jag sluta 2 timmar tidigare så jag drog till min kusin i Nacka som fyllde år. Det bjöds på fika och jag åt så mycket kladdkaka att jag nästan rullade därifrån. Sen skjutsade mamma hem mig till Majed. Vi kollade lite på Alien vs predator som visas flitigt på canal+ just nu. Jag drömde en massa mardrömmar inatt. Jag vart jagad av monster hit och monster dit. Sen låg jag Josefine och Emma gömda på ett rum så kom det in dinosaurier så vi sprang och sprang sen skulle jag, Angelica och Belly gräva ner ett 20 meter saliv slem monster. Aja sjuka drömmar var det iallafall. Nu måste jag springa igen. Till bussen.

Ciao

today I have to go













Bilder från stranden..

Godmorgon godmorgon, vädret är förjävligt. Det bara regnar och regnar. Det är lite jobbigt med tanke på att jag nästan bara har tagit med sommarkläder till Majed. Som tur är har jag iallafall ett par Jeans. Jag ska gå till praktiken idag och det är bara 2 dagar kvar nu. Jag känner mig ganska säker på Franskan så jag behöver inte ta mer ledigt.

rita rita rita


jag har ritat en bild idag

Indianpärlor är fina


Igårkväll: Avklippta chinos från Åhléns, bälte från min gammelfarmor, indianpärlor som jag fick när jag var liten, ribbat linne från TopShop och mammas gamla väska. Till det hade jag mina kilklackar från H&M.

Igår pluggade jag hela dagen nästan. Sen ringde Angelica och Belly och drog med mig till stranden. Belly har MVG i franska så hon förhörde mig och så. Vi solade och dem badade. Jag badar bara utomlands eller på mitt landställe. Jag är en riktig badkruka. Sen fotade jag en massa med Angelicas kamera. Det är svårt att inte bli avis på hennes systemkamera. Det blir så mycket finare bilder än när man fotar med en vanlig sketen digitalkamera. Idag har jag också pluggat. Måste skicka in ett arbete i svenska tills imorn så det är mycket att göra just nu. Däremot så ringde dem från jobbet nu. Dem har skärt ner på värdinnetiderna nu så jag jobbar bara fredagar klockan 12-15 f.o.m. fredag nästa vecka.

Nu ska jag plugga vidare. Ciao

my blue monki


Såhär matchar jag min blåa magtröja. Ett par kostymbyxor, också från Monki, som jag pimpade till ett par shorts. En hög hästsvans och mina fejk rayban från kodak.

Åh härliga sommarväder. Åh härliga Juni. Äntligen här. Jag sitter och pluggar franska. Jag ska ha prov, inlämningsuppgift och samtal den här veckan så jag har en massa att göra. Ska sätta mig på balkongen så jag får lite färg! Jag har fått linjer efter solningen igår så jag kanske lyckas få lite färg den här sommaren.

Ciao