I hate to wake up without you.

Tjena! Festen igår var skön som tusan. Lordsen vet hur man håller en fest. Jag försökte klä ut mig till Lady Gaga men det vart inte så likt. Hälften trodde jag var rockare/superhjälte och hälften såg att det var Lady Gaga. Det vart mycket dans, prat, sup och snacks. Jag drog dock hem vid halv 2 tiden för jag skulle hem hela vägen till Majed.

Idag har jag jobbat min sista dag som värdinna. Jag har tjatat om att få byta till kassa och nu har jag äntligen fått det. Anledningen till att jag ville byta är att värdinnor har man bara fredag-söndag och man måste ha 2 st. Passen är ca 4 timmar vilket betydde att jag bara kunde jobba 4 timmar i veckan. Värdinnor får heller inte jobba i kassan så det vart inge extrajobb heller och tyvärr så måste jag ha pengar...

Imorgon jobbar jag i kassan.. Nu ska jag kolla på film Gossip Girl och sen typ sova. Jag kan knappt hålla mina ögon öppna!

Ciao

shine on.

Hemma igen! Mötet gick snabbt som tusan. Den 20 november kommer jag få ny frisyr och färg, hur det blir får bli en överraskning. 21 november är modevisningen för redken i modecentret i Nacka strand.

Jag och Majed ska laga mat nu.

Ciao

with you.

Godmorgon! Igårkväll var jag hos Josefine. Vi lagade mat och kollade på film sen åkte jag hem till Majed. Nu ska jag in till stan på möte med frisörsalongen jag ska vara model för i november. Vi ska boka tid för min klippning och färgning.
Ikväll tror jag att jag ska på fest hos Liss. Halloweenfest. Vad jag ska klä ut mig till har jag ingen aning om än.

Ska ni fira Halloween nåt?

Ciao

moveing on up to the top.

Hellu! Det är tisdag och andra dagen på höstlovet. Jag njuter så mycket av att inte behöva tänka på att gå till skolan. Skolan stressar mig och ger mig dåligt samvete. Nej istället för att gå runt och må dåligt har jag tid för nödvändigare saker. Vara med min älskling, umgås med mina kära vänner, jobba och tjäna pengar, sköta lite modeljobb, måla och shoppa! Jag längtar tills jag har tagit studenten och inte behöver bry mig mer om närvaron i skolan och plugga till alla proven och komma till alla lektioner.

Idag åkte jag och en kompis till skärholmen centrum och shoppade, eller jag fönstershoppade medans hon köpte skor, nagelkitt och massa annat kul. Vi gick runt i 4 timmar. Vi åt italienskt och sen åt vi på ett glasscafé. Nu har jag matkoma. Helt slut i huvudet.

Vet ni varför man får "matkoma"? Man får det för att när man äter så måste kroppen prioritera att magen tar hand om all mat. För att magen ska orka ta hand om maten behövs mer blod så då åker en massa blod till magen istället för till huvudet och ben och armar och så. Därför blir mat trött, seg och bara vill sova.

Ciao

time for dreams.

Godkväll! Plåtningen tog 8 timmar och jag gjorde den tillsammans med Frida som var med på Diesel också.

Vi har ätit tårta för att fira Majed och jag är så trött jag någonsin varit så jag tror jag ska sova nu men jag vill bara säga en sak.
Vad tråkiga ni är. Inte en enda kommentar om bloggen! Jag vet att ni läser den eftersom jag kan se hur många som kollat in den. Skäms på er!

Nu ska jag sova iallafall. Ciao

Happy birthday to you!

Godmorgon! Idag är det en mycket speciell dag. Min Majed fyller 20 år idag!
Det är den 3e av dina födelsedagar jag får uppleva och jag önskar dig lika mycket lycka och glädje som dem förra, om inte mer.
Ha en bra födelsedag älskling!

Jag är uppe med tuppen idag för jag ska iväg på ett modeljobb om ca 30 minuter. Idag blir det en plåtning för en ny designer som heter Kim Hagelind. Under tiden som jag är borta kan väl ni som vågar och orkar skicka en liten kommentar om vad ni vill se mer av i bloggen eller förslag på vad jag borde ändra.

Ha en bra dag, Ciao



I am back for you.


Jag kan bara bjuda på en bild från i fredags eftersom Sandra inte vill vara med.

Åh ni kan inte förstå hur trött jag är! Men om jag berättar om min helg kanske ni får en uppfattning.
Fredags så hade jag kvällspraktik och efter det så böt jag om snabbt och mötte upp Sandra. Vi mötte upp hennes pojkvän och hans vänner sen festade vi hela natten. En donken-runda efter det, lite bråk och sen hem till hennes pojkvän. Vi somnade runt 6 tiden.
Lördag då: Jag vaknade vid 10 och slängde på mig kläderna, fräschade till mig och begav mig av in mot stan igen. Sen jobbade jag. 4 timmar på mcDonalds och sen jobbade jag från klockan 5 till halv 12 på min praktik.

Jag kom hem till Majed klockan 1 inatt och vaknade klockan 10 imorse.


i can hear you.

Godmorgon. Jag sitter här helt nyduschad och kollar runt på lite sidor med outfits för att få inspiration för ikväll. Jag måste lixom fixa mig nu innan praktiken eftersom jag har kvällspraktik och slutar 10.
Klockan 4 börjar jag och innan dess måste jag ha fixat mig, troligen tagit en sväng förbi jakobsbergs centrum, åka hem och hämta skumpa och sen åka till min praktik. Hoppas jag hinner!

Ciao


hello you.


Dagens outfit: nya kavajen, nya jeansskjortan, leggins från gina, väska från gina, halsduk från h&m.


without the support.

Godmorgon! Jag ligger i soffan och segar. Jag har precis ätit en brakfrukost med ägg, mackor och te. Tyvärr är jag inte riktigt van vid vattnet här och tycker det smakar riktigt äckligt så jag kunde inte dricka upp tet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig.

Ciao

i need your protection.

Tjena tjena, jag är hemma hos mig nu för en gångs skull. Jag kollar på fråga olle dokumentären. Jag blev jätteäcklad för dem visade precis bilder på olika sjukdomar. Usch! Skydda er! Hahah.

men men, jag har varit med Majed idag. Jättemysigt. Sen har jag målat lite lister här hemma och försökt ordna mitt rum. Mamma har ställt in massor av saker och kartonger i mitt rum eftersom jag inte är hemma.

Ciao

new in my wardrobe.




Halsband lindex 99. Skjorta Gina 249. Sko din sko 499.


is it me your looking for?







Bilder från carlings kickoff där vi var modeller för diesel.


the worst day in my life.

Idag hände de värsta jag varit med om. Usch jag är så jäkla klantig!
Jag försov mig idag eftersom jag inte har hunnit sova ordentligt på länge. Jag åkte in till stan och shoppade och har gått runt i flera timmar. Jag har köpt en jättefin gammelrosa kavaj, ett par svarta klackar, en jeansskjorta och ett halsband.
När jag i slutet gick in på Gina Tricot vid sergelarkaden så plockade jag på mig 2 svarta kjolar, den sista i storlek 36 och samma i storlek 32, och ett par leggings. Jag gick in i provhytten och testade kläderna så ringer Belly. Jag snackar med henne och byter om till mina vanliga kläder igen sen lämnar jag ifrån mig kläderna så går jag ut.
När jag går ut ur butiken piper det så jag går fram till kassan för att kolla igenom kassarna jag hade.
Först kollar vi igenom mina andra gina tricotkassar och testade dem vid dörren men dem pep inte. Sen tar hon min Vila kasse där min kavaj ligger och testar och den piper. Hon öppnar den och tar upp en av kjolarna som jag testade.
Jag jävla klanten hade råkat lägga ner en av kjolarna i påsen för jag vart okoncentrerad när jag pratade med Belly samtidigt. Jag har aldrig snattat eller snott något i hela mitt liv och jag säger hur det ligger till men hur många ursäkter har inte dem hört.
Tillslut säger chefen "okej, vi gör såhär. Vi vill aldrig mer se dig igen i den här butiken så får du gå".
Jag är så chockad...

you never seem to know when to stop.

Hej mina stackars kära läsare. Jag har inte kunnat logga in på blogg.se på länge. Jag vet inte om det är deras sida det är fel på eller Majeds dator.. Min helg har inte varit så händelsefull så ni slipper långa inlägg iallafall!

Fredags: Kvällspraktik sen hem till pojkvännen. Lördag: Jobb - ansikstmålning. Söndag: Jobb - barnkalas på donken.
Dessutom har jag drabbats av banarbetet som sl håller på med. Igår skulle jag bara åka hem (4 stationer) hämta kläder och sen tillbaka till Majed. Jag åkte 20:15 och kom hem till Majed 00:45. Inte okej!

Jag bjuder på 2 helgrymma låtar. Jag älskar dem som fan just nu. David feat Kid Cudi & Robyn feat Röyksopp

Juste jag har fått jobbet som hårmodel för Natasha Stockholm. 21 november blir det av.

Nu måste jag sova. Ciao

hahaha.


why should I.

Kul att man har hål nu fram till klockan halv 3.. Hur tråkigt som helst men jag drar hem till Cissi under tiden. Ciao

apsnyggt...

...från http://stockholmstreetstyle.feber.se/






like a box of chocolate

Godmorgon. Jag sitter och smaskar på toast och oboy. Mina ögon svider för jag är så trött. Skola idag...

the queen.

Jag är hos Majed. Det var svinkallt att ta sig hit. Frös som fan trots att jag hade hur mycket kläder på mig som helst. Imorn skola som vanligt såklart. Nu ska jag lägga mig i sängen och sega. God natt!

welcome

Tjena tjena. Jag drömmde en sjuk dröm inatt så när väckarklockan ringde så slog jag omedvetet av den. Jag drömde klart drömmen sen vaknade jag som vanligt försent. Det var mörkt och snöade ute men det var mer än dags att gå upp.
Jag sprang till tåget på 4 minuter och i skolan var det 2 prov idag vilka jag klara galant sen ett besök förbi stadshuset för att kolla runt lite och få veta lite om hur det fungerar under Nobelmiddagen.
Efter det vart det donken med Cissi sen hemåt. Ikväll åker jag till älsklingen.

Ciao

take your shoes off.

Mitt hår är fixat. Jag har pluggat. Jag har läst min Elletidning. Kan det blir bättre? Nej klart det inte kan. Måste sova nu för jag ska upp om 6 timmar!

Godnatt! Ciao

do you have a sec.

Jag är inte taggad för att plugga dryckeskunskap just nu. Nya elletidningen ligger framför mig på bordet och lockar. Måste plugga nu iallafall...

the rythm in the music around you.







Bilder från nya huset. Inte riktigt klart dock. Första är mitt rum. Fyllt med kartonger eftersom jag inte är hemma så mycket, sen är det vardagsrummt och sen köket.

Ciao


delicious choclate.

Tjaaa! Jag är hemma i nya huset nu för en gångs skull. Det blir plugg och fixa håret nu. Jag tänkte ta kamren och ta lite snabba bilder så kan ni få se hur huset ser ut hitills.

Ciao

no way.

Fuck, mitt hår är typ förstört! Jag försökte borsta ur det igår men jag kom ingenstans så jag tänkte att jag kan duscha och köra på en massa balsam idag men nej! Kammen fastnar i håret och jag kommer ingenstans om jag inte vill slita bort hela håret såklart...

Frisören imorn! Ciao

i have my fingers crossed.

Åh jag borde plugga igentligen. Jag har 2 prov den här veckan.
Jag borde borsta ut mitt hår från igår. Det är tuperat och jag hade inte ork att fixa det igår.

jag kan berätta mer detaljer från igår.
Själva jobbet var ett event. Carlings hade kickoff och hade hyrt ett hus eller vad man ska kalla det och de kom carlingsfolk från norden. Varje märke som har kläder hos Carlings hade en varsin lokal med en presentation. Diesel var dem ända med modeller.

Jag sov hos Angelica och gick upp klockan 6. Jag träffade på Frida (som jobbar för samma agentur och är Ida-liis klasskompis) på tåget. Vi kom fram typ kvart över 8. 3 tjejer och 3 killar skulle vara modeller. 4 mua (make up artister) fixade oss från klockan halv 9 till klockan halv 2 ungefär.
Vi delades in i 3 grupper. Stormy, rain och destroy. En kille och en tjej i varje. Jag var stormy så jag skulle ha tuperat hår med massa hår som stack ut. Alla skulle se smutsiga ut för Carlings tema var Working class heroes.

Carlingsfolket gick runt till allas lokaler i grupper där märket fick presentera sina kläder. Vi fick alltså stå en och en framför grupperna medans någon från Diesel berättade om byxorna.

Hoppas ni förstod min ytterst bra förklaring! Ciao

bought.


Köpte dem här från Belle igår. 199 spänn. Som hittat! Bilden är dock tagen från dollyblonds blogg.


you got me working day and night.






Kläder: Gant Modeller: Jag, Linnéa, Eddie, Jesper, Gabriel och Simon Fotograf: linushallsenius.com

Jag har precis kommit hem från Dieseljobbet. Jag orkar inte ta några detaljer idag, just nu men det gick asbra och var kul! Hittade bilder från Gantjobbet på fotografens hemsida. Han skulle maila fler sen. Spana in hans sida för han är grymt bra!

Ciao


who cares.

Godmorgon, jag slaggade hos Angelica. Jag är duschad och klar och ska med tåget om 40 minuter typ. Så sjukt trött. Jag hoppas allt går bra idag :)

Ciao

where are you?

Tja tja, jag sitter hos Angelica. Vi chillar, kollar tv och jag äter, som vanligt.. Chillkväll!

doset daram min älskade!

friday.

Fredag igen, Usch dem suger. Iallafall i 7 veckor och 2 dagar till. Tills jag blir 18 alltså. Idag kommer jag nog inte göra något alls. Jag har jobbet för diesels event imorn och börjar klockan 8.30..

pancakes in the morning.

Jag började för 3 minuter sen! Vad trött jag blir på mig själv. Jag kommer inte i tid en enda dag nu. Skit!

Svar till Sara: Jag kommer åka med min pojkvän och först kommer vi åka till Bangkok sen kommer vi åka runt lite! Har du varit i Thailand eller? :)

cut your heart


Jag fick äntligen bilderna från OKEJ plåtningen i orginalsize.

Tja! Fittingen gick bra. Men det är ingen plåtning. Det är ett event för att visa upp diesels nya jeans. Lika kul!
I skolan fick jag min första ig varning. Redan nu också. Jag har lite dåligt samvete för att jag har missat så mycket. Men det är inte så svårt för mig att ta igen men nu är det skärpning. Det gick ju så bra i början.

Nu blir det kanal 5 hela kvällen eller åtminstone 2 timmar. Ciao


someday maybe.

Godmorgon. Jag sitter och äter lite yoghurt och funderar på vad jag ska ha på mig. Såg precis att det är frost ute. Jag tror det blir skinnjackan och den nya pälsen men jag undrar om det blir för kallt..
Jag måste ändå duscha först så fundera på det.

Biljetterna till Thailand är beställda nu. Jag kommer åka den 10e till 31a december. Nice va? Jag längtar som fan. Jag gjorde nästan ingenting i sommar så ska bli skönt att få åka iväg. Dessutom ligger mina sparade pengar och frestar som fan. Tänk att bara ta mina 8000 och shoppa upp dem. Men jag tror man skulle fått ångest efteråt. Kanske iallafall..

Nu väntar duschen. Ciao!

hey young thing


Bilden är tagen från annihoneys blogg.


Tjena tjena, kom lite sent imorse, men bättre sent än aldrig! Efter skolan iallafall så träffade jag på Ida på tåget så vi åkte tillsammans och shoppade lite. Jag köpte 2 halsdukar. En päls (fejk såklart) från mq och en stor, stickad och svart på h&m. 199 respektive 116 kronor. Dem är super fina!
Jag har börjat måla på en ny tavla. Fan att jag inte har någon kamera så jag kan visa mina nya köp och min blivande tavla. Jag får väl göra som jag gjorde förut och ta bild på allt och lägga in i efterhand.
Btw så har jag ett nytt modeljobb på g. På lördag blir det plåtning för Diesel! Imorn är det fitting.

Nu ska jag och Majed spela lite xbox. Kommer ej ihåg vad spelet hette men men. Ciao

 


tell me what you want from me

Godmorgon! Jag ska till skolan idag. jag är igentligen sjuk men jag har varit borta från skolan så mycket så jag måste gå nu. Undrar hur mycket rester jag har fått... Skit..

Ciao

only god knows.

Heeej! Jag är hos Majed. Han skulle ge mig en billys pizza men jag är kräsen som fan och kan inte äta pizza med paprika, lök eller sånt på. Jag sa det till honom och han ba "nej nej det är inget sånt på". Jag sa till han att läsa upp innehållet för jag hörde på honom att han ljög. Det ända som fanns på när han läste upp var pepperoni. Blä! Men det går väl an. Sen åt jag pizzan och jag kände löksmak/konsistensen och jag kände paprikasmaken. Den elaka saken hade ljugit för mig och hoppat över det när han läste upp innehållet.

Ciao

the dark world

Tjaaa! Ni måste älska min blogg som uppdateras minst 10 ggr per dag! Haha. Jag har varit hemma (vi har inget internet där än), jag har blivit sjuk, host host! Igår tog jag mig ut eftersom jag hade ett möte bokat klockan 18 och en middag bokad klockan 21. "Mötet" som igentligen var en vanlig casting, vilket jag inte hade någon aning om gick bra. Fullt med tjejer som sökte som hårmodell till salongen Natasha Stockholm men det tog väl 15 minuter. efter det gick jag in på donken där jag jobbar för att chilla lite innan Majed, Belly och hennes pojkvän skulle möta upp mig.
Jag fick hoppa in någon timme i kassan för det var superlång kö sen mötte jag upp gänget. Parmiddag på Italiano. Mums! Sen blev klockan blev mycket och vi åkte hem.

Idag jobbade jag också. Trots att mitt huvud värker som fan och jag hostar och snorar.

Ciao