mama i'm coming home.

Hej läsare, vad har ni för er? Jag kollar på idol lite såhär i efterhand på tv4play. Idol är bara kul i början när dem audition. Nu när man ska börja rösta och grejer börjar mitt intresse för programmet försvinna.  

Det är svårt att uppdatera bloggen hela tiden när jag inte har tid eller plats för bloggning just nu. Men jag försöker! haha. Jag längtar tills jag får upp hela mitt rum med skrivbord och allt så jag kan, börja sätta igång med tavlor till i vinter, hitta min kamera och ha mitt egna lilla rum. Hitills har jag fått vita väggar, en säng, en tvbänk med tv, dvd och suround eller vad det heter. Nu ska jag dra hit Majed.. Ciao

here it is.



Äntligen är musikvideon klar. 2 dagars inspelning nerklippt till 3 minuter och 10 sekunder. Ni ser mig iallafall vid 1,24 minuter.

Ciao


run and hide.

OJ vad jag är dålig på att blogga! Uppdatering om helgen, lördagen var samma som söndagen förutom lite muffins och skumpa. På kvällen åkte jag hem och träffade min bror. Jag, mamma, bror, mammas kompis, hennes son och hans kompis åt middag hos oss sen sov jag. Idag shoppade jag lite nya kläder till bror och juste jag klippte hans hår igår. Sen var det 90års kalas idag. Min gammelfarmor Lilly fyllde så vi for till Västerås och träffade hela tjocka släkten. Mat, dricka och släktingar.
Nu är jag hos Majed. Snackar lite med Belly också. Vänner är viktigt här i livet. Glöm aldrig det! Ciao

it's working

Hej hej! Det gick jättebra igår. Vi var 6 modeller, 2 gitarister från bandet pasadina och 2 ansvariga från Gant. Vi körde runt i 2 porschar från 60 och 63. Riktigt snygga bilar! 4 styckna fick cykla också.
Först åkte vi till Götbacken, klev av stog och chillade, blev fotade, gitaristerna spelade musik och de 2 ansvariga från Gant delade ut lite "flyers". När vi var klara där drog vi vidare till hötorget sen vidare till NK och sista hållplatsen var tillbaka till biblioteksgatan.
Ombytta och klara så drog 4 av oss och åt sen skildes vi åt. Jag åkte hem till Majed, som vanligt, och vi kollade på film och myste.
Min bror kom ner från Kalix igår också så idag ska jag åka hem till mitt nya hus, möblera mitt rum och umgås med mor och bror. Vi kanske hörs senare!

Ciao

I wanna feel

Fan asså, allt går rätt bra för mig just nu. Jag har underbara vänner, en underbar pojkvän, jag sköter skolan mycket bättre än de senaste 10 åren, jag ska få ställa ut tavlor i vinter och tjäna lite pengar på det, jag har ett modeljobb för GANT imorn och på lördag, jag har ett annat modeljobb som väntar och jag väntar på svar från en casting, jag har en thailandresa påväg, jag har ett jobb, jag är frisk. Men ändå så kan jag inte känna mig riktigt glad. Sådär lycklig man brukar känna sig när allt går bra. Vad är det för fel på mig. Varför kan jag inte bara luta mig tillbaka och njuta av livet...


stick to it

Godmorgon! Torsdag idag och det betyder praktik. Jag tar lunchpasset idag för Cissi ska fixa sitt hår. Hon håller på att omvandla sig till en brunett! Hon kommer bli sjukt.

Well, ha en trevlig torsdag. Ciao

why do we keep on

Hellu! Haha gud vad jag ljuger hela tiden. Jag säger alltid "nu ska jag kolla film" så går jag ut istället, eller "nu ska jag läsa" så kollar jag på tv istället. Jaja man får väl göra som man vill, jag har iallafall inte läst något. Bara suttit och kollat in bloggar, snackat med lite folk och kollat in senaste idolavsnittet på tv play. Me like. Jag älskar serier men jag kan aldrig någonsin följa en. Jag tror inte jag har lyckats följa en serie i mer än 4 månader. Det var nog förhäxad som gick på tv3 och jag gick väl i 4an när jag kollade på det.

Jag ska hoppa in i duschen nu och ja, jag ska göra det. Jag måste! Hahah. Ciao

have a moment

Hej mina läsare, vad har ni för er en sån här mörk septemberkväll? Jag ligger i Majeds säng med träningsvärk i hela kroppen efter Body Pump passet i måndags. Idag hade vi idrott B också och våran lärare är inte direkt skonsam mot oss. Nej jäklar vad hon pushar oss. Vi körde spinning och boxning idag. Mina klena armar känns helt mörbultade. Kom ihåg till mig själv: Stretcha ordentligt nästa gång!

Jag och Majed har kollat på film, Drillbit Taylor, och massa avsnitt av simspsons. Nu är det fotboll på tv så Majed sitter bänkad i vardagsrummet brevid sin far. Jag tänkte läsa vidare i min bok. Fan vad bra den är. Sjukt spännande. Man får lixom se livet ur både Stellas och Sebastians syn. Det bästa är att det utspelas här i stockholm så det är inte bara en massa okända gator som rablas upp.

Well well. Ha det så mysigt ikväll! Ciao

i had no idea!


Herregud, jag hade ingen aning! Kolla in när disney failar. Jag hittade den på http://rikauteliggare.devote.se/


a new one.

Hello, jag är allergisk.. Jag var ju på castingen för Björn Axén. Jag har ingen aning om hur det gick för det var väldigt många modeller där. Det var 2 castingar, en för plåtning och en för modevisning. Om jag får det kommer dem göra om mitt hår. Jag är lite nervös för det eftersom jag har sparat mitt hår så länge och äntligen fått långt och tjockt hår men jag litar på att dem gör ett bra jobb.
Efter castingen så mötte jag iallafall Liss eftersom hon bor typ 150 m därifrån. Hon har köpt världens sötaste kattunge. Tyvärr är jag skitallergisk mot katter så nu sitter jag och snorar..

Jag har börjat läsa en ny bok nu. Jag är helt inne och har läst nästan halva bara idag. Stella och Sebastian heter den. Den är lånad av Ida-lii.

Nu måste jag plugga för ett prov imorn. Ciao

looking good.

Hej hej, fan vad otaggad jag måste verka på att blogga. Bara korta onödiga inlägg om mina dagar och inga bilder. Men jag har ingen som helst tid just nu! Fullbokad heeela veckan lång. Nu sitter jag i skolan med söta Cissi. Vi har slutat men ingen av oss vill nog gå ut. Vilket jäkla väder. Det är typ snöblandat regn mot kungsängen hållet. Jaja. Idag blir det casting för Björn Axén. Jag hoppas det går bra !

Ciao

1 % short of halfway

På facebook finns en applikation som visar hur mycket tur man kommer ha. Jag har aldrig fått under 65% och idag fick jag 100%.

Jag kom lite sent till skolan imorse, som vanligt, men jag är duktigare iår! Sen fick jag sluta tidigare eftersom jag skulle till Gant idag. Det gick jättebra där. Jag och en annan modell, Linnéa, från samma agentur fick testa lite vad vi skulle ha för kläder och så inför fredag och lördag då dem har sitt 60års jubileum. Sammanlagt kommer vi vara 6 modeller. Om ni är inne i stan då så kanske ni kommer se oss.

Ikväll blir det bodypump. Det är riktig intensiv träning med skivstång och så. Jag älskar sån träning. Afrodansen var också kul men jag är inte så duktig på kordinationer så...

Imorn ska jag på en casting. Berättar mer sen.

Ciao

take a break.

I förrgår så var jag med Aza, hennes bror och deras vänner sen sov jag över. Jag köpte föresten ett par jeans och en kofta från Gina för min 5-hundring.
Igår jobbade jag hela dagen. Pengar pengar!

Idag blir det skola sen vid 1 måste jag vara på fittingen för Gant. Ikväll ska jag gå på BodyPump med Angelica.

Måste rusa! Ciao

btw

Jag ringde min farmor igår och pratade lite med henne. Sen envisades hon med att lägga in en 5-hundring på mitt konto. Men jag får ångest med vad jag ska göra med den.

Spara till thailand?
Köpa skor?
Köpa en kofta?
Köpa Mössa och Halsduk?
Köpa gymkort?
Köpa jacka?

Vad tycker ni?!

it's acheing.

Godmorgon godmorgon. Jag har vaknat typ 1 timme förtidigt idag och jag har inte bloggat på över en dag.

Jag gick på afrodansen i torsdags kväll. Det var på Sats. Snacka om att jag vart yr i huvudet. Vilket jäkla tempo man håller. Man ska hoppa fram och tillbaka helt barfota och med huvudet svängades. Jag var så jäkla seg så jag hängde typ inte med i ett enda steg. I framtiden blir det gymkort på sats iallafall. 250 kronor i medlemsavgiften sen 450 kronor i månaden. Det kanske låter dyrt men då kan man vara med på deras klasser, gymma och man kan gå till vilken sats som helst i hela Sverige!

Jag har träningsverk. Speciellt i benen och ryggen. Det trodde jag verkligen inte att jag skulle få...

Igår var jag hemma hos Aza, vi satt och snackade skit. Idag blir det jobb och imorn blir det jobb. På måndag ska jag på fitting för Gant. Det är när man testar vilka kläder olika modeller ska ha och om man måste sy om o.s.v. På måndags kvällen ska jag och Angelica på Body Pump på Sats. Det blir spännande.

Ciao

what was i thinking?

Praktik idag, trodde jag.. Mådde dåligt som igår. Har väl fått någon magbasilusk. Jag ska försöka komma iväg och träna ikväll med Angelica. Jag tror det största problemet är att jag äter fel och inte tränar något.
Jaja. Ciao

off with the heads.




Åh vad bra Idol är. Men bara nu när det är auditions. När det är över är mitt intresse för idol likaså. Jag gömde berätta att jag shoppade i måndags.. Jag köpte en ny hatt på gina för 99 riksdaler och ett par mörkgråa leobra leggins från h&m för samma pris. Glasögonen på bilden är ej mina. De är Bellys lillebrors tror jag men jag kunde inte låta bli att testa! Imorn blir det afrodans med Angelica efter praktiken.


hey you.

Tjena. Jag vaknade typ runt kvart i 8 imorse. Jag klädde på mig och sminkade mig sen vart jag spyfärdig och mådde pyton så jag la mig ner. Jag vaknade klockan halv 11 sen. Helt seg och trött och yr. Blä.
Nu är jag hos Belly, jag hjälper henne att packa och så hämtade jag min älskade sjal. Nu behöver hon lite hjälp av fixaren Elin.
Ciao

don't go nuts.

Jag är en sån där som är allergisk mot typ.. ..allt. Drygt som fan men man vänjer sig. Iallafall, nötter är på listan över saker jag inte kan äta och solrosfrön ersätter nötter bäst. Jag gjorde lite snabbt snacks av solrosfrön och tänkte dela med mig av receptet.

Brända solisar:
Allt du behöver är solrosfrön, florsocker, stekpanna, stekspade och skål.



Sätt igång stekpannan på väldigt hög värme. Häll i solrosfröna när den är varm.

När fröna börjar låta, typ tjuta lite så tar du florsocker...



...och häller i massor. Rör runt med stekspaden så sockret smälter.



Häll upp i en skål och låt svalna lite för annars bränner ni tungan, som jag lyckades göra.

Ciao


140909

Jag sitter i skolan. Vi har haft lunch. Lasange och morotskaka. Fan vad uttråkad man blir på rasterna. Det finns inget att göra. På onsdagarna när vi har hål kan man ju åka förbi Solna Centrum men nu hinner man inte dit... Jag har inte lämnat tillbaka leggingsarna än men jag ska göra det idag efter skolan. Jag ska byta ut dem mot ett par vita med svarta prickar och lite inslag av lila. Tror jag iallafall. Jag borde väl spara mina pengar igentligen..

Ciao

don't forget me.

Heej! Jag har varit dålig på att skriva men jag har varit så trött. Jag jobbade igår med Ronald Mcdonald. Ni vet clownen. Ett tag iallafall. Det var jättemycket barn igår så jag hade en massa att göra på jobbet. Jag tror jag lyckades dela ut 40 glassar på 1,5 timme. Det är mer än vad det brukar bli på en dag. Sen så har jag börjat få dela ut kaffe igen. Ni kanske inte förstår vad det betyder för mig men jag kan berätta för er att det är jäkligt skönt. Det brukar inte bli så mycket för mig att göra och då går tiden väldigt långsamt så det betyder mycket för mig.
Jag ska jobba idag med. Men idag blir det kassa. Klockan 16 börjar jag. Jag kommer jobba stägning tror jag så jag kommer nog komma hem sent.

Men först ska jag förbi h&m. Jag köpte ett par svarta leggings med dragkedja längst ner. Dem var lite stora dessutom vill jag inte ha dem. Jag ska leta efter någon fin svart hängig kofta istället.

Ciao

god night

kvällspraktik igår, flm och mys, frukost och film imorse sen kvällspraktik. Nu blir det sova och sen upp och jobba imorn. Ciao

finally.

Godmorgon läsare! Idag blir det praktik. Kvällspraktik, så jag kommer sluta runt 10-11 tiden. Men jag trivs på praktiken så det är inga problem.


take me with you or leave me alone


theselby.com

Jag är kär! Det här bordet vill jag ha i mitt nya rum. Mitt rum kommer vara stort med vita väggar vita möbler och en massa konstiga konstgrejer. Me like! Nu ska jag och Majed kolla film och sova. Så sov gott. 

Ciao

Tack så mycket Linda btw.  

 


one door away

Jag är hemma och kollar på efterlyst. Sjuka grejer som händer. Och snälla tjejer, vad ni än gör. Sätt er inte i en svarttaxi, speciellt inte när ni är ensamma och har druckit. Nog med tråkigheter. Jag målade en ny bild lite snabbt såhär framför tvn, den vart lite sne vid näsan men skitsamma. Det är lite natalia vodianova inspirerad. Hon är så sjukt snygg speciellt för att vara, vad var det nu igen, 3 barnsmamma tror jag det var.. 

Ciao

ps. jag har uppdaterat mina länkar. kolla in dem. 


are you smart?








Vill du lära dig något nytt varje dag? Vill du ha något intressant att diskutera på rasten? Kolla i den här bloggen!
Me like.


i love you.


Smycken från TopShop. I want them all!

Nu är jag rätt så klar med bloggdesignen. Vad tycker ni? Ciao


i'm the greatest.

Fan hände med min bloggdesign. Allt var helt åt ..... Jaja det löser sig. Min blogg är nu under uppbyggnad.

let's take a walk

Jag var förbi min vän Aza. Vi åt mat, skrattade åt fjortisbloggare och kollade på Idol. Vi vart kära. Inte i varann utan i Idol-Jon. Vilken härlig person!
Men nu hade jag tänkt att kolla på mer simpsons.

Ciao


bless you

hej hej, igår var jag upptagen med filmer hela dagen lång, och pannkakor. Jag och Majed kollade på Ica age 3, 17 again, extreme movie och en massa avsnitt av simpsons säsong 20.
Idag är jag hemma igen. Jag pluggar lite och kollar runt lite på thailandbiljetter... Ska äta lite frukost också.

Anonym: Ja vi fundera på att vänta ändå. Dem försöker nog bara sälja biljetterna så dyrt som möjligt just nu.
Min agentur heter Kid Of Tomorrow. Det är en rätt ny agentur. Ni behöver inte kolla på mina bilder där för hälften av dem som dem har lagt upp är skitfula. haha.

rubrik

Godmorgon! Jag sitter och dricker te för jag vaknade med halsont. Blir nog ingen skola för mig idag. Host host!

Ciao

I want it so bad.

Suck, jag får ångest. Jag och Majed kollar efter thailandbiljetter och försöker att hitta bra biljetter för ett bra pris. Vi vill åka i slutet av december och vara borta i ca 3 veckor. Nästan alla direktflyg är fullbokade och jag tänker inte åka med China Airlines. Klicka här så kanske ni fattar varför. Jag kan tillägga att jag är ganska flygrädd..
Frågan är nu om man ska boka biljetterna nu som kommer gå på minst 11000 / person eller vänta och se om det kommer något billigare. Kommer det bli billigare eller blir det bara dyrare? Det är frågan...

Ciao

he's in here.

Godmorgon! Igår på jobbet gick det jättebra. I början var det segt men jag lyckades måla typ 25 barn och det är bra för oftast blir det högst 15 på våran mcDonalds. På kvällen mötte jag upp Belly och hennes pojkvän och vänner. Vi gick till samma gamla krog som vanligt. Majed kom också dit med sina vänner. Jag åkte hem med Majed sen lagade vi mat och sov. Idag ska han spela fotbollsmatch och jag ska bara chilla och kanske hjälpa mamma med huset.

Ciao

getting ready for work.

Godmorgon! Jobb idag som sagt. Det var ett tag sen jag jobbade på donken.
Jag tänkte avslöja mina trix på att hålla mig så smal.

Börja dagen med pannkakor och något gott på som t.ex chokladsås. Eller så äter ni bara toast med en massa ost på. Har ni kakor så ät en innan du drar iväg.

Till lunch så ska du välja mest kolhydrater som pasta och bröd. Bröd är supergott och gör så din mage sväller upp på ett roligt sätt. Nu kan du lura folk att du är gravid. Till lunchen ska du dricka ca 2-3 glas vatten. Juice helst om det finns.

Mellanmål så kör du antingen på mer kakor eller om du orkar och har ingridienserna så gör en hallonsmoothie annars väntar du tills kvällsmaten.

Till kvällsmat ska du helst äta hemlagat men ibland slinker lite max-mat ner eller lite pizza.

Framför tvn så är det bästa att äta frön. Frön med skal. Dem är nyttiga och man underhåller sig lite med att skala dem.

Ha en bra dag. Ciao


one more thing.

Sista tåget var det jag kom hem med så det blir nattbuss för min del men den går om 30 minuter. Aja iallafall. Ni som har blogg på blogg.se vad tycker ni om deras nya funktioner och så? Jag tycker att hitills är dem helt värdelösa. "nytillkomna objekt" t.ex. där alla nya saker som hänt stod med men det fanns en gräns på typ 20 objekt så det försvann en när det kom in ny, om ni fattar vad jag menar. Nu är det bara det som hänt senaste dygnet så jag ser inte alla kommentarer om jag inte går in på arkiv och sen kommentarer. Nej det var bättre förr, men det känns lite som jag surrar en massa skit nu haha. Hoppas ni förstår vad jag menar!

Ciao


up and down



Vilken sjuk dag. Det känns som jag har åkt värsta bergochdalbanan känslomässigt. En av topparna berodde på att jag har fått mitt första betalda modeljobb! Jag ska vara model för Gant på deras 60års jubileum. Jag längtar, måste bara trimma kroppen lite haha.  Praktiken gick superbra också. Som tur var var Cissi också där. Jag vart lite ledesn i ögat idag för ingenting men Cissi muntra upp mig på ett kick.
Jag kom hem nu från praktiken. Det vart lite övertid, frivilligt. Nu ska jag åka hem till Majed och sova för jag är ensam hemma och imorn blir det ansiktsmålning på donken. Kom förbi och bli en tiger vettja!

Ciao

i'm thinking..


En behind the scenes från Mama Kin videon.

Jag funderar på att sluta blogga. Känns som att jag varken har tid eller lust. Det blir så långtradigt att skriva om vad jag har gjort under dagen och så.


when I was young.

Tjena tjena, jag har varit busy busy dem här dagarna. Skola, läxor och flytta sen få in lite egen tid där. Svårt svårt. Mamma målar om huset för fullt och jag hjälper såklart till, lite grand. Vi ska måla om väggarna i alla rummen och taken i sovrummen och köket sen ska vi lägga nytt golv i köket sen kan vi börja möblera. Jag längtar!
Imorn börjar jag på praktiken klockan 4 så jag har en hel dag för mig men jag måste verkligen hitta ett till jobb så det kommer väl ta all tiden. Speciellt efter att jag och Majed har börjat kolla efter biljetter till Thailand. Billigaste är för ca 9500 och om man ska vara där i 3 veckor så lär man behöva lite fickpengar. Men men det löser sig!

Jag kan berätta något kul. Mamma skulle blondera sig idag, alltså slinga lite som hon brukar och eftersom hon har så pass kort hår så blir det en massa blondering över. Jag som har varit blond hela mitt liv börjar få lite mörkare nu. Alla säger att det inte syns men jag ser det och tycker det ser ut som jag har skitit hår så jag tänkta ta lite av min mama. Jag satt och kolla på tv sen ba "shit!" Nu har jag kritvitt hår vid hårbottnen! Ni kan få se bild sen haha.
Ciao