have a nice day

Gomorron gomorron. Min lilla deppression igårkväll kan bero på lite aningens pms. Men med lite kärlek från Majed var det som bortblåst.
Idag är det som sagt Valborg. Det fick jag reda på igår ungefär vid 10-tiden, på kvällen. Jag trodde det var på fredag så då vart man ju lite stressad. Inte konstigt att folk frågade vad jag skulle göra idag. Jag sa att jag skulle typ gymma sen visste jag inte. Men men. Planer för ikväll tänker jag inte avslöja i bloggen för det har en tendens att gå käpprätt åt h*lvete då. Men kul ska det blir hoppas jag. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa mig lite sen blir det 2 prov i skolan och sen hem. Härligt härligt!

Ciao

should sleep

Jag kan inte sova. Jag är deppig. Varför? Vet ej. Blir bara trött för ingenting. Vill krypa ihop och komma bort en stund. Skulle behöva en semester som fan. Kanske till frankrike? Någon som vill köpa en resa till mig?

the slow one

Uppe med tuppen men ändå är jag sen. Min lektion börjar när jag sitter på bussen. Ciao

tired

hemma från praktiken. Har inget speciellt att skriva om utan jag ska hoppa i säng så snabbt som möjligt eftersom jag börjar klockan 8 imorn och Majed sitter här och väntar på att få datorn.

Ciao

the taste

Det är så skönt att ha kvällspraktik. Då slipper jag gå upp klockan 6 på morgonen. 11 är lagom. Då hinner jag duscha och fixa mig innan jag ska dra. Just nu sitter jag och äter en skitgod toast med smör, philadelphiaost, salami och färska tomater. Sen ska man bre lite tunt med smör på locket så det får en härlig yta. Den är så god att jag vill ha en till. Men det blir inte av. Jag ska hoppa in i duschen nu.

Ciao

end of the moment


Tyvärr har jag inga intressanta bilder på Majeds dator. Men jag hittade en bild på mig när jag var liten.

Nej nu fick jag nog. Kommer inte på vad jag ska skriva i min svenskauppgift och jag fastnade på några frågor till ett prov. Nu ska jag lägga mig i sängen och rita lite, kolla tv sen ska jag sova skönt. Majed kommer i natt så jag ska njuta lite av att kunna ligga hur jag vill.

Ciao

nerd for a moment

Hej hej, det vart inte mycket idag på praktiken. Folk äter inte så mycket när det är vackert väder. Jag fick gå en halvtimme tidigare idag. Kom på att det var nog rätt bra eftersom jag har en massa plugg att göra. 2 prov och en uppgift att lämna in den här veckan. Ska göra dem nu så jag har det gjort. Sen får jag inte glömma att maila mitt jobb snarast. Jag skriver det i bloggen så jag kanske kommer ihåg det! Men men. Dags att sätta igång så jag kan chilla lite framför tvn innan jag ska sova.

Ciao

big belly









Söndag då i bilder. Jag och Aza. Massa mat. Mina nya skor.

sun is shining

God morgon. Ytterligare en härlig dag. Kan det vara sommaren som har kommit för att stanna? Man får väl hoppas.

Skärgårdsresan vart inte av då sista båten dit gick när jag var på jobbet. Istället vart det hemmakväll med Majed. Igen. Igår hade jag iallafall mysigt. Jag och Aza åkte in till stan och kollade. Sen gick vi in på Ica och handlade lite bröd, räksallad, potatissallad, glass, chips, juice, öl och annat gott. Sen begav vi oss till skeppsholmen och fikade. Kunde inte ha bliviti en bättre söndag. Bilder kommer så fort jag har laddat min kamera.

Idag, praktik. Ciao

where did it go?


De svarta till höger är nu i min ägo


Jag, Cissi och Jonna tog en bit mat efter musée-vistelsen. Sen gick vi runt i stan i typ fyra timmar. Brände en massa löning. Min lön har en tendens att bara försvinna. Men idag har jag endast köpt ett par skor från h&m och en randig tröja från Gina. Jag önska jag kunde visa bilder men jag är för lat för att gå upp, leta fram kameran, plocka fram grejerna, fota, lägga in i datorn och redigera lite. Det blir för mycket jobb för en trött Elin. Nej jag ska gå och lägga mig nu. Imorn blir det ansiktsmålning på jobbet sen ska jag troligen till skärgården med Liss.

Sov sött. Ciao


feel welcomed

Åh jag blir så glad såhär på morgonkvisten. När solen utanför lyser för fullt! Jag känner värmen från solstrålarna som sträcker sig efter mig. Det är dock för varmt för att sitta i direkt solljus. Så lite sol på ben och rumpa räcker just nu.

Idag är det fredag och som vanligt betyder det jobb. Men först skola. Vi ska till ett museum idag. Östasiatiska tror jag att det var minsan.

Nu ska jag skölja mitt face sen ska jag ut i den härliga vår/sommar-värmen.

Ciao

i did not know that

Nu är jag med i agenturen. Men vilken säger jag om ca en vecka. Bilderna dem har nu är så fula så jag väntar tills dem har bytt.

God natt


Back on track

Tjena tjena. NU är jag äntligen klar. Jag sitter hos Majed framför datorn med ett glas oboy och lite rostat bröd. Mumsigt. Plåtningen var helt okej. Det kunde ha varit bättre men den kunde ha varit sämre. Jag hade grymmaste sminkningen däremot. En ögonskugga som skiftade från blått till lila till rosa. Sen rosa läppstift och rosa rouge. Jag vart plåtad tillsammans med en annan modell. 180 cm långa Nina. Hon var en riktigt snäll person.

Nu ska jag kolla film och mysa tills Majed kommer hem. Han är ute och festar på studentskivor. För mig är det dock 7 månader kvar innan jag får sätta min fot på studentskivor...

Ciao

Hello you

tjena tjena. Det var ett bra tag sen jag skrev. Bloggtorka som folk kallar det. Men men jag ska inte slösa det här inlägget på en massa struntprat. Jag är hos Majed nu. Ska mysa lite sen ikväll ska jag göra en mycket rolig sak. Hoppas jag. Jag ska bli testfotograferad för en agentur jag var förbi för någon månad sen. Wii!

men vi hörs. Ciao

Was it the cure?

Min mobil är lika kaputt som jag just nu. Min mamma kom förbi med en sprillans ny istället. Den har svart och grön display och polyphona ringsignaler! Jag är hemma och har varit hemma hela dagen. Men ska hem till mitt egna hem snart. Känner att jag behöver komma hem och få något gjort. Måste börja ta tag i mitt liv känns det som. Jag har blivit en lallare. En lallare med tur. Jag tar inget ansvar alls utan jag litar på turen hela tiden, och mamma. Men det funkar nog inte i längden så måste ta mig i kragen och leva på riktigt.

What’s your name?

Efter skolan idag drog jag och Ida-lii till gymmet. Jag sprang i 20 minuter sen tränade jag rumpan igen. Jag ska ha snyggaste röven på beach 09. Hoppas jag iallafall haha. Sen har jag lyckats att tappa min mobil i toaletten. Igen. Har lyckats med det 4 gånger nu sammanlagt. Det är ju härligt med lite kiss i luren. Men jag stängde va den och tvättade hela altet i handfatet. Med tvål. Nu får den ligga på tork ett bra tag och jag ska sätta igång med franskan. Som skulle ha varit inne för 3 veckor sedan...

Ciao

[10 sida 86; 11 och 12 sida 89 ]

Your zero

Första skoldagen efter lovet. Klockan är 10 över 10. Skolan började klockan 8 och vart befinner jag mig? Hos Majed. Nyvaken. Påklädd. och sminkad. Stress stress stress säger jag bara. Ciao


What’s your name?


Flickr.com


Åh det är så underbart att vakna på morgonen av fågelkvitter. Nej, jag menar mås-skrik. Här där Majed bor finns det en massa måsar. Dem vaknar kanske klockan 7 på morgonen och dem verkar vilja att alla andra ska vakna då också. Det låter förjävligt när dem sätter igång och sjunger.
Det ser lite ruggigt ut ute. Vad hände med det fina vädret? I tidningen står det att det ska vara molnigt hela veckan.

No one’s gonna ask you


Bild från notcot.com

Jag tog ledigt från bloggen under helgen och istället har jag gjort som ganska många andra och fyllt min mage med godis, ägg, lax, potatis, sill och påskmust. Jag har ätit nonstop sen lördags morgon. Påsken var kort men mysig iår. Kude varit bättre, kunde varit sämre.
Idag däremot vaknade jag prick 11:00. Jag glömde sätta larm på mobilen men jag vaknade precis när jag behövde. Jag drog över till en vän och sen vidare till min praktik. (Somliga var inte lediga idag. Jag slutade dock tidigare.) Påvägen dit smet jag in på pressbyrån och köpte en elle som jag har skumläst under hela dagen. Men nu äntligen har jag läst igenom hela. Bra tidningar gör mig lycklig för stunden.

Man får drömma sig bort lite, bli inspirerad och få planer för framtida drömmar/inköp.

Better find out where they want you to go

Jag har alltid undrat vad folk håller på med när de har tid över. Jag dras alltid till mina intressen; måla, laga mat och så. Så nu till min fråga.



Try and hit the spot



Min rumpa värker. Som fan. Jäkla träningsvärk. Men det betyder åtminstone att jag tränar rätt. Jag kanske ska försöka stretcha mer nästa gång bara. Det gör tillochmed ont när jag sitter ned. Jag glömde totalt bort vad jag hade tänk skriva. Det var något bra men nu har jag glömt! Hjärnsläpp? Vi får se om jag kommer på det sen.

Ciao

Get to know it in the dark

 


Wei, jag har gymmat idag. Ordentligt också. Tränade min rumpa som fan. Har nog sträckt den lite också haha. Ska försöka gå någon gång i veckan åtminstone. Förutom det har jag ätit godis hjälpt mamma flytta möbler och lekt lite med photoshop. Jag testar att färglägga skisser och det är faktiskt skitkul! Nej nog nu. Jag har noll inspiration till bilder och ännu mindre till bloggen....

Ciao

Get to know it whether you’re


Bild:  turkiet med mamma, sommar 08


Ansiktsmask, ansiktsmask. Så jäkla skönt. Man blir så fräsch och härlig efter en bra ansiktsmask. Min hud har blivit hemsk efter mina minipiller och vintern så jag kör på en rejäl ansiktsmask nu. Jag ska också proppa i mig en massa mat som gör hår, naglar och hud i toppform.

♥ Olivolja
♥ Nötter & frön
♥ Vatten
♥ Banan
♥ Avocado
♥ Mjölk
Jag har bytt tillbaka till mina gamla piller också.

Crying, crying, crying oh oh


En sån här kommer bli min i framtiden.

Mmm, min mage är full. Jag lagade mat idag och jag gjorde grillspett med salsa och rödvinsås. Jag lärde mig det på praktikplatsen och även om det inte vart lika bra som deras så vart det jäkligt gott. Nu så står en brulépudding på svalning och väntar på att bli uppäten av mig och mamma!
Mina minipiller gör mig sjuk. Jag ska nog sluta med dem. Jag blir aggresiv och lättretlig. Stackars Majed som jag tar ut allt på..

Can you climb, climb, climb higher

Jag heter Elin. Jag dricker alltid minst 1 glas oboy om dagen. Jag har svårt för att krama folk. Jag är beroende av bakelser, choklad och annat gott. Jag har gymkort på friskis och svettis sen i december men jag har bara gått 11 gånger. Jag är jättedålig på att äta rätt men jag vill plugga vidare som dietist och kostrådgivare, vad jag känner för nu iallafall. Jag älskar att testa saker så jag har hunnit gå på friidrott, street dance, basket, bandy, pingis, bågskytte, ridning, simning och fotboll. Jag är skytt. Jag har bytt gymnasie 2 gånger men nu ska jag stanna. Jag pluggar hotell restaurang för jag är lat och orkar inte plugga så mycket. Jag hatar orange. Jag älskar franska och Frankrike fast jag aldrig har varit där. Jag har varit i Danmark, Finland, Polen, Korsika, Turkiet och Cypern. Jag är mogen men ändå barnslig. Jag vågar inte färga mitt hår. Jag kommer alltid försent till skolan även om jag går upp 3 timmar innan jag börjar. Jag älskar att äta frukost. Jag älskar smoothie och fruktsallader. Jag spelar the Sims ibland för det är kul att bygga och inreda husen. Jag har träffat min pojkvän i snart 3 år. Jag måste sova 7 timmar annars kan jag svimma. Jag älskar att modella. Jag tycker om att läsa böcker. Jag klottrar på nästan allt och alla. Jag har lätt att bli vältränad om jag tar tag i själva träningen.  Jag kan inte leva utan musik. Jag läser horoskåp varje dag och jag tror på astrologi. Jag är logisk. Jag hade rött hår tills jag var ca 1 år. Jag snubblar ofta för jag har inte så bra kontroll på mina ben. Jag tycker om att hjälpa folk. Jag älskar klackskor. Jag har rätt bra självförtroende. Jag tycker ofta synd om dem onda i filmer för jag tänker att dem har det svårt och så. Jag tycker om mitt jobb jättemycket. Jag älskar hundar. Mina mobiler håller oftast bara 1 år. Min mamma har satt lås på sitt sminkskåp för jag tappar alltid bort hennes saker. Jag älskar att lära mig saker. Jag byter musiksmak ungefär var 3e år. Jag vill plugga vidare direkt efter gymnasiet. Jag kommer flytta från Sverige i framtiden. Jag älskar chowchows. Jag är rädd för björnar och syrsor. Mina favoritfärger är mörklila, svart och blått. Jag är envis. Jag klipper alltid sönder mina kläder tillslut. Jag kan inte hantera pengar. Hade jag fötts som pojke skulle jag heta Simon. Mina föräldrar separerade för lite mer än 1 år sen. Jag älskar att rita och måla. Jag är bra på att laga mat. Jag föredrar sommar. Jag pratar alltid om mat med folk. Jag tänker alltid massa bra saker i huvudet men jag är dålig på att uttrycka dem. Jag vill ha 2-3 barn i framtiden. Jag klär mig oftast i svart, vitt och grått med något som bryter av. Jag fick inte gå kvar i ekologisk verkstad i skolan för jag kunde mer än läraren. Jag har världens sötaste morfar. Jag är alltid mig själv och trivs bäst så. Jag är ofta för snäll mot folk. Jag skäms nästan aldrig. Jag har en bror som heter Alexander. Min pappa ville döpa mig till sol. Jag har bott i samma ort hela mitt liv.


Was it the cure? Shellshock!



Jag kunde inte låta bli att testa makeoversajten www.taaz.com. Jag tog fram dem frisyrerna som ser bäst ut på mig. Vilken tycker ni är snyggast?

Was it the cure? Hope not!



Jag har suttit och trixat med våran jäkla skanner. Den funkar ju inte! Blir galen. Det sluta med att jag fotade min skiss med digitalkamera och la in på photoshop. Jag har fixat en ny header. Den vart väl helt okej. Men jag kommer nog bara ha den ett tag. Känns som det är en sån man tröttnar på ganska snabbt. Iallafall jag!

Nu ska jag laga mat och chilla lite. Ciao

Was it the cure? Shellshock!

Oh shit. Ingen bra dag. Jag vart tvungen att sjukanmäla mig på jobbet. Jag har spytt hela morgonen och sen på det så har det kommit en massa pollen med den här underbara vårvärmen. Jag nyser hela tiden och mina ögon och min näsa bara rinner. Men det är lungt nu. Jag har tagit en mirakeltablett! Nu ska jag leka lite med photoshop eftersom min mor har köpt nytt grafikkort till våran dator. Wohoooo!

Ciao

Was it the cure? Hope not!

Lite för sent lite för ofta. Det är jag det i ett nötskal. Jag sitter och stoppar i mig lite frukost ifrom av cheerios och youghurt. Mitt hår är fortfarande blött och jag har inte klätt på mig än. Jag börjar 10:35... Men jag måste fixa en massa så jag får ihop allt idag. Jag måste hinna sola, hämta mitt vin, jobba och byta om mellan 12:00 och 19:00 Tänk på att jag måste åka pendeltåg lite fram och tillbaka...

Nu ska jag skynda mig lite på. Ciao!


What’s your name?



Blä vilken dag, har varit hemma från skolan igen. Sen mötte jag upp Cissi så fick vi köpa present till Jonna. Vi sprang runt och letade men det är så jäkla svårt att köpa present till folk. Jag hatar att göra det. Senare tåg jag tåget mot Bro där mamma hämtade upp mig. Jag skulle måla henne och hennes väninna till tigrar så dem kunde fota sig till några påskbilder eller något sånt. Vet inte riktigt vad... Efter det bjöd mamma mig på middag på en grekisk restaurang. Jag åt mig mätt, åkte hem och stresspackade kläder till imorgon då Jonna ska ha 18års "get together". Förutom allt det här har jag suttit och skissat lite medans Majed spelat cs. Vilket var länge.. Resultatet är bilden här uppe. Det små bilderna är bara lite bilder jag tog för att fördriva tiden... Well ska sova nu. Ciao

---------------------

Jag stannade hemma hela dagen idag. Hade magvärk idag med. Jag vaknade av att Majed kom hem igen. Han hade hunnit vara i skolan innan jag vaknade. Det kändes lite skumt... Sen har jag "shoppat" lite med Majed efter det gick vi och solade. Men det är inte kul för han ser redan ut som han bor i brazilien.

Just nu sitter jag i köket här hos Majed. Jag har kollat på 2 gossip girl avsnitt. För varje avsnitt blir det värre och värre. Så fort något löst sig så kommer dte upp något nytt problem. Man blir helt fast ju! Det är inte bra.Jag blir bara irriterad på dem. Dem är otrogna, byter partners, sårar varann, förstör för sig själva o.s.v. Och min mammas kompis som sa att det är bra att kolla på det eftersom man lär sig om hur ungdommar är. Jag hoppas att folk inte ser mig på det sättet för då lär jag vara ganska blind!

Nu ska jag kolla film och skissa lite.. Ciao