lace clouds turns me dizzy.

Gooodmorgon! Hehe. Jag sitter och pluggar för fullt. Ska lämna in massa uppgifter den här veckan och göra alla prov som ska göras. Typ 5... Usch jag ryser av förfäran haha. Jag har skrivit en rapport på Fn iallafall.

Jag ska lämna tillbaka väskan från Gina Tricot idag sen kommer min farfar hem till mig. Ciao

love can light up your life.

Heeej! Jag är hemma nu. Vi drog ju till en sportsbar och åt men jag drog inte långt efter vi kommit. Jag kunde knappt äta och jag ville inte störa när Majed och hans kompisar kollar fotboll, jag själv är helt ointresserad av fotboll... ...om jag inte själv spelar i matchen haha. Min mun gör ont som fan. Förra lördagen när det var modevisning så bet jag mig jäkligt hårt i tungan med tänderna längst bak i munnen och det har inte läkt så bra sen har jag lyckats bita mig i läppen också precis vid hörntänderna. Jag har sjukt vassa tänder. Som en vampyr typ. Det skaver emot mina sår och jag orkar inte äta för det gör så ONT!

Maten var inte så god heller. Hehe. Men jag ska ta med mammas kladdis till Majed ikväll. Ciao

the mist is takeing over.


Sorry för röda ögon men jag orkar inte sitta och redigera.. Majed ville inte vara med haha


Tjaaa! Jag är 18 nu. Wohoo. Så jäkla skönt. Jag hade världens bästa födelsedag igår. Det vart precis som jag tänkt mig förutom att Collage sög. Vi stod på listan men var ändå tvugna att betala 180 spänn inträde! Helt sjuk. Det var knökfullt där inne också. Några killar började tjafsa med Majed och det vart bara jobbigt att vara där. Dyrt är det med dricka också. Jag trodde det skulle vara en trendig och fin klubb, men icke.

Vi började hemma hos mig. Cissi, Ida-lii, Angelica, Natalie, Majed och Jag. Vi åt Italiensk tapas och drack. Taxi till stationen sen åkte vi till stan. Aza kom till klubben också. Natalie försvann och sen ville alla gå från Collage så vi åkte hem vid 3 tiden. Det var faktiskt riktigt lyckat även om det kansne inte låter som det haha.

Nu är jag hos Majed. Trött som satan. Vi ska åka till en sportsbar. Jag ska bara med och äta sen dra hemåt.

Ciao


a memorie for life.



Heeej, mina sista gäster har gått och vi har röjt undan lite. Mina släktingar och några nära vänner var här och fikade. Jag fick massor av pengar inför min thailandresa. Jag hade inte väntat mig det så det var en riktigt glad överraskning. Det är kul att så många kunde komma. Det gjorde mig riktigt glad. 
Jag har precis testat min outfit för imorn. Det kommer bli supersnyggt och jag kommer inte kunna sova inatt. Jag känner mig lite som ett barn på julafton.

Jag måste sova tidigt idag och upp tidigt imorn för vi ska handla och dona för imorn så vi hörs! Ciao

hello angels

Gomorron! Jag har bråttom igen. Bussen går nu om 4 minuter. Undrar om jag hinner? Jag tror jag satsar på nästa istället. Jag kommer inte bli sen iallafall.
Igår låg jag och Majed och kollade film. Först Änglar och Demoner sen somnade jag. Shit vad varmtdet var inatt. Jag tror nästan jag börjar få feber eller nåt men det vill vi inte! Idag får jag lixom gäster och imorn då smäller det.

Vi höres! Ciao

shop 'til you drop!


Skor från scorett. 560kr

Halsband från glitter 179 kr, armband från Gina Tricot 199kr, ring från h&m 39 kr

Väska från Gina Tricot 249kr

Tjenare! Det var asmycket på praktiken idag. Det är härligt för allt går så mycket snabbare då. Sen är personalen på min praktik så underbart härlig. Majed mötte upp mig efter praktiken och vi drog till Kista. Dem har öppnat en massa nya affärer där och hade typ 10-25 % på allt.

Jag måste vila nu för imorn så ska kolla på lite film. Jag ska uppdatera så mycket jag hinner den här helgen! Ciao Bella


somwhere in the city.

Hello hello. Godmorgon. Min buss går om exakt 9 minuter så jag får skynda mig lite med att skriva. Idag är det praktik igen fast jag har lunch den här gången. Det ska vara jättemycket gäster så jag hoppas jag är lite mer på alerten än igår. Igår var en riktigt klumpig dag. Tappade mobilen, tappade knivar o.s.v.

Det kommer säkert gå snabbt idag iallafall. Mycket att göra och sen shopping efteråt får tiden att gå snabbare..

NU måste jag gå för det är bara 8 minuter kvar nu. Ciao

Majed...

Tjena tjena, jag tänkte bjuda på en bild idag men pallar fan inte sitta och pilla med sånt just nu. Kvällen på praktiken var lugn. Imorn blir det SHOPPING! Jag måste köpa skor, väska, lösögonfransar... .. sen var det nog inget mer. I think..

Men jalla, ska chilla framför tvn hahaha. Ciao sötnosar.

boboboboring.

Hejsan hejsan. Jag har hämtat mitt leg. Usch vad fult det blev. Så ljust så man ser typ bara mina ögon. Well well. Hellre det än att visa upp ett pass med en bild på mig när jag var 14. Eller hur?

Jag har praktik ikväll. Inte så taggad för det. Men jag ska passa på att mysa med majed nu. Ciao

fashion is like a fairytale.


Alla underbara inspirerande bilder är från Fashiontale.


Right now



Jag håller på att bleka mina ögonbryn. Är på 3 omgången nu. Dem har fått en orange ton och det svider mer för varje gång så hoppas dem blir bra snart. Dock bättre med orangea än så mörkajag hade innan..
Ciao


no stress???

Shit, jag vet inte om jag kommer få ihop allt?

Onsdag. Skola 9.15-11.15. Hem till majed och hämta kläder förbi banken och hämta leg. Idrott 14.25-17.00. Praktik till 22.00. Hem till Majed. Sova.

Torsdag. Praktik 10.00-16.00. Försöka hitta skor, köpa lösögonfransar och väska tills på lördag. Affärerna stänger klockan 19.00. Hem till mig. Städa och fixa huset.

Fredag: Praktik 10.00-16.00. Hem snabbt. 18.00 kommer släktingar och vänner.

Lördag: Fixa allt inför min "födelsedagsmiddag". Den börjar 19.00 och jag måste städa, handla och fixa mig innan det.

Söndag: Jag fyller år. Jag ska vara bakis och glad.

Det är verkligen fullsmockat. Jag blir galen :(

on sale.

Jag lägger upp lite kläder som ska bort bland annat pälsjackan från Cubus. Kolla in http://elinswardrobe.blogg.se.

Ciao

the mean ones.

Shit vad sur jag är! Jag är på riktigt dåligt humör just nu. Imorse när jag vaknade så mådde jag piss. Det kändes som jag skulle svimma och spy så jag var tvungen att lägga mig ner. Jag skippade skolan idag.. Vi skulle till comonova och kolla film så det är riktigt tråkigt att man missar då vi äntligen ska göra något kul. Jag fick min lönespes från donken också och jag hade räknat med mera money, men nej det var samma vanliga lön som jag brukar få. Det känns som jag har jobbat asmycket ju. Sen så jag till dem att ändra min adress för mer än 1 månad sen, men icke. Dem hade skickat till min gamla adress så jag fick den idag. Jag ska få 2 andra den här månaden så jag undrar vart dem har tagit vägen...

Jaja, jag ska ta ut min ilska på lite städning. Ciao

take of your mask.

Nu får det vara slut på städandet. Det är bara 4 kartonger kvar i mitt rum och det är bara en av dem som är min. Dem andra ska bort bort bort. Sen har jag typ 2 svarta sopsäckar, den ena full med kläder jag ska slänga, den andra med skräp. Men det får jag ta imorn. Nu ska jag tvätta facet, på mitt lite ansiktsmask med namnet Dead Sea. Låter lagom nice. Sen ska jag slänga mig i sängen och kolla film eller nåt.
Fan vad tråkigt det är när man är själv..

Ciao bella


my back hurts.


1. Scorett
2. Din sko
3. Din sko
4. Vagabond
5. Vagabond
6. Topshop
7. Topshop
8. Topshop
9. Topshop


buy us drinks.











Lite fler bilder från i lördags.


after you.

Tjena tjena! Jag sitter hemma vid mitt egna skrivbord. Mamma kom och hämtade mig och jag kände mig bokstavligen som är packåsna. 2 väskor, 3 halsdukar runt mig, en kofta över axeln och 2 stora påsar i händerna. Jag åker lixom hem och lämnar tvätt och hämtar kläder imellanåt för jag tycker att det känns helt fel att min pojkväns mamma ska tvätta mina kläder. Men nu hade jag tänkt vara hemma några dagar. Huset måste vara rätt klart tills helgen då alla gäster kommer.
Tänk att det bara är 6 dagar kvar tills jag blir 18! Wohoo, det pirrar i min mage. Och om 2 veckor exakt så åker jag och Majed till Thai!

Jag måste städa vidare nu... Ciao sötnosar

sweet girls say hi.


Så sjukt jäkla snyggt. Synd att man inte har blekta ögonbryn och ljusblont hår längre.. Haha


absolutely yes.


Bild från Malibu dit vi gick och tog en drink innan folk drog vidare.

Tjena tjena! Jag är hemma och har genomgått ytterligare en make-over. 2a gången den här helgen. Nu har jag mellanblont hår (aldrig haft såhär mörkt hår förut) och mörkbruna ögonbryn. Ögonbrynen är för mörka, jag ville ha mörkare än innan för jag tycker det är snyggt men färgen glömdes i för länge så det är nog lite för mörkt nu..

Hårfärgen är skitsnygg. Men jag ska nog utveckla den lite sen när jag har lust. Lite mörkar med ljusa slingor skulle vara najs. Jag ska lägga upp en bild snart. Ska bara sno Majeds mobil. Sony Ericsson Satio. 12 megapixlar. Lite bättre än min som är på typ 1,5 hahah

Ciao


my dreams just flies away



Godmorgon! Jag har lite bråttom nu. Ska med bussen om 9 minuter så några detaljer från igår får ni senar. Idag väntar jobb och sen ska jag gå tillbaka till Natasha Sthlm och färga mina ögonbryn. Jag tror jag ska göra dem mörkare än dem va. SKulle nog vara snyggt?

Ciao


run away.


pic. linngustafsson.se/

Min buss går om 15 minuter så jag slänger in ett till inlägg. Jag hittade ett par skor som jag vill ha Dem här kommer komma till din sko nu i vår. Dem har verkligen börjat få snygga skor!


sleepwalkning.



Hej alla ni som får ligga och sova just nu
. Jag kör en repris från igår. Varm choklad med grädde och till det rostade mackor. Jag har fortfarande inte vant mig vid mina blonda ögonbryn och jag blir lika chockad varje gång jag kollar i spegeln. Men nu har jag bestämt mig. Det är inte snyggt. Iallafall inte om jag är blek, har ljustblont hår och inga eyebrows. Ser bara albino ut. Nej det får jag ta och fixa efter modevisningen.

Men men, jag skulle behövt nagellacksborttagningsmedel. (Det var nog det längsta ordet jag skrivit i min blogg.) Tyvärr är den slut och jag har neonrosa naglar på fingrarna och tårna. Jag messade stylisten om dem har något men hon har inte svarat. Vågar man hoppas?!

Nu ska jag röra på mig. Ciao


dance in a rain of fire.



Har ni sett nya Gina Tricot reklamen. Dem har lyckats få Emanuela de Paula som är en ny viktoria's secrets model! Hon är riktigt sexig och jag kan tänka mig att många unga tjejer vill se ut som henne så hon är ett riktigt bra val av Gina Tricot. Dock tycker jag att hon inte riktigt passar för Gina Tricot. Inte den här stylingen iallafall. Att säga att hon inte är snygg är att ljuga men det är lite utvikningstidningsvarning på henne.. Tråkigt tycker jag!

Ciao


i can feel a sting of chili.

Åh idolerna som är kvar är sjukt bra! Svårt att säga vem som är bäst för alla är bra på så olika sätt och olika genrer. Men min absoluta favorit är Tove. Inget snack om saken! Vem tycker ni ska vinna Idol 2009?

Ciao

i'm a fan of yours.


Jag ska slänga mig framför tvn nu. Idol väntar! Det blir ännu en hemmakväll för jag måste upp supertidigt imorn men den här gången kommer älsklingen joina också. Ciao


blonds have more fun.



Ni som är modeintresserade har säkert hört och sett om trenden med blekta ögonbryn. Den trenden sitter nu i mitt face. Mina ögonbryn är som bortblekta. Mitt hår är också blekt men det passar jag i.. Klänningen som jag sökte efter är nu i min ägo. Jag köpte den idag! Jag är så glad. Den ska jag bära när jag fyller år. Ni får sen hur jag ska matcha den. Ciao

take a sip.

Godmorgon! Jag sitter och smuttar på varm choklad med grädde och chokladsås och jag äter rostade mackor. Men jag måste skynda mig nu. Jag ska in till stan och bli klippt och förberedd inför modevisning imorn.

Ciao

save me.


Jag efterlyser den här klänningen i str 34. Jag vill ha den så gärna till min födelsedag så om ni ser den lägg undan den och meddela mig! Ciao

Den är från h&m btw.


I'm on a mission.


Missoni vs. Converse = me want!


smell the flowers.

Morsning. Ni ska se mina påsar jag har under ögonen. Har lyckats sova 2 timmar idag. Det ska bli skoj å så hur det kommer gå på praktiken! Ciao

poke me with your finger.

Jag har precis målat mina naglar i en matt neonrosa. Det vart snyggt faktiskt. LIte skavanker bara efter det mörkröda jag målade precis innan men ångrade. Hade jag haft dem är asgrymma ringarna delfina delettrez skulle jag inte behöva måla naglarna alls. Love it or hate it!

Men nu ska jag röra mig mot stationen och åka till Majed. Ciao

thinking about you.

Klänningar, klänningar, klänningar. Blir galen. Jag drog med mig Majed till stan för att hitta klänning till min födelsedag och inte hittar man ett piss. Hittade en rätt okej på topshop men det var plajetter över hela som gav mig nasty rivmärken runt halsen. Inte speciellt bekvämt eller fint... Jag tror inte det är riktigt min dag idag. Jag hittar inte min kameraladdare och jag slog nyss i mitt knä i en hård kant. *?!#*£ vad ont det gjorde. Fick ilningar genom hela kroppen och en hel laddning med svorommar flög ut ur munnen.

Men men jag har iallafall beställt nytt bankomatkort och om 2 dagar får jag klippa och färga mitt hår!

Ciao

Road of art.


Jag avgudar Rodartes kollektioner. Dem är så detaljrika och perfekta. Dem får min mun att vattnas.


Inspirritirrition


theselby.com
Jag älskar bilder, former, konst, mode, skulpturer, estet. Jag blir så glad av det. Det är som en drog för mig. Jag kommer bort en stund och får njuta av en annan värld. Nu kliar det i mina fingrar. Jag tror jag ska sätta mig och rita lite. Ciao


pics for Kim Hagelind















Här är bilderna på mig från senaste plåtningen för kimhagelind.com. Hans kläder är riktigt snygga. Det är verkligen kreativa skapelser nästan skulpturer.


take it back!



Snyggt från Sandra Backlunds kollektion.


when you look really hard.


Snyggt på Lindex just nu.


of oil and steel.

Jag och Cissi satte oss på donken sumpan för att jobba på vårat projekt. Vi kom rätt långt men vi var tvugna att flytta till en caféteria istället för det fanns bara ett eluttag på hela donken och min dator höll på att dö.
När vi tröttnade så kollade vi lite kläder istället och hamnade på lindex. Jag hittade ett skitsnyggt linne för endast 149 kronor. Kedjor och allt på. Jag har inte köpt det men ska visa det snart. Ciao


rock couture.



pics: Vmag


on a local level.

Tjena tjena, jag sitter här och försöker plugga samhäll men hur Sverige styrs och så är inte direkt min starka sida. Det är i sånna här lägen man önskar att man inte skulle vara så rebellisk och skolka när man gick i 7an-8an.

Jag har prov imorn så önska mig lycka till!

Ciao

shoulders up!


the rain is poring down.

Godmorgon godmorgon. Jag sitter här med en skål med yoghurt och flingor. Eller det var yoghurt och flingor. Den är slut nu... Jag ska iväg till jobbet snart.

När jag kommer hem tänkte jag visa lite kläder med axlar som finns i butik just nu. Ciao

the world upon your shoulders.












Pics: fashiontalemagazine, dirrtyglammagazine


bye for now.

Jag ska slänga mig i sängen nu. Imorn väntar jobb och möte efteråt. Ciao

in my vains.






Snyggt från stockholmstreetstyle.com


crack them ribs.

Kolla vad som låg i min brevlåda! Den ska jag läsa snarast. Jag har väntat länge på nya Ellenumret. Det tar väl ca 3-4 dagar tills man har läst igenom allt i hela tidningen sen väntar man bara på nästa nummer. Jag gillar verkligen deras unika omslag för prenumeranterna som den här gången pryds av svenska Agnes.

Nytt utseende på bloggen, igen. Jag tyckte det här vart mer stilrent. Finare. Me like iallafall.

Ciao

sceletons in the closet.

Hej hej. Jag är hemma och hjälper mamma med att packa upp kartonger och grejer. Jag har bara kvar typ 6 kartonger av 20 men det ser fortfarande lika stökigt ut. Man blir ju galen på det här. Huset vi bodde i innan var så mycket större än nu så typ 70% av allt är bara skitsaker...

Ska städa vidare nu. Ciao

some really funny shit.

Jag har bara sett 2 filmer och båda var skitbra men det känns som dem rullar på i slowmotion. Det är inte lika kul att kolla på film utan Majed eller tjejkompisarna.. Jag vill bara att dem här 2 sista veckorna ska gå snabbt så jag kan få följa med ut och festa. Hallå, jag börjar bli lite uttråkad, och deppig. Majeds pappa har nog rätt, när jag är ledig ligger jag bara och kollar på film. Men vad ska man göra om man har skola 3 dagar, praktik 2 dagar och sen försöker pressa in jobb där imellan?

Men om en vecka den 20 får jag ny frisyr, den 21 är det modevisning, den 28e ska jag ha födelsedagsmiddag och gå ut för första gången, den 29 fyller jag år och den 7 kommer jag och Majed sätta oss på ett plan och lämna Sverige ett bra tag. Jag längtar! Pirrar i hela kroppen när jag tänker på det.

Sista filmen nu, och jag ska försöka somna till den. Ciao

sittin' on a chair.

Hej hej, jag sitter hemma hos Majed. Han är ute med sina vänner ikväll och jag vill bara vara själv och ta det lungt. Filmkväll idag. Perfekt. Nyss såg jag klart på my sister keeper. Sjukt bra film men det var nog den sorgligaste filmen jag har sett. Det kanske inte var bästa valet idag. Jag bölade mig igenom hela filmen.

Jag ska kolla på funny people nu. Ciao

finally free.

Min gammelmormor Linnéa har gått bort. För ca 3 timmar sen. Min pappa ringde och berätta. Det var alltså min pappas mormor.

Jag är jätteledsen för hon betydde mycket för mig. Varje gång jag var hos farmor gick jag över till Linnéa. Jag brukade plocka blommor till henne ibland, gå ut och promenera med henne, spela bingolotto tillsammans med henne när det gick på fredagar, jag lekte med alla hennes prydnadssaker, vi fikade tillsammans och ja jag har jättemånga minnen av henne. Det känns så konstigt att hon bara är borta nu. Iochförsig fick hon en stroke och var i koma sen helgen och hon hade inte så mycket att leva för längre men det spelar ingen roll hur mycket man vet om att någon kanske kommer gå bort snart. Man kan aldrig riktigt förbereda sig för sånt.

Men nu ska jag tänka posetivt. Jag vet att du nu äntligen är lycklig och återförenad med gammelmorfar.

let's go.

Praktik idag. Sorry hinner inte säga så mycket. Måste springa till bussen nu haha. Ciao


i love you.

Tjena tjena. Praktik som sagt. Skit segt. Det var knappt något folk idag så det fanns typ inget att göra. Man går mest och äter eller chillar framför facebook då.. Då kan man nästan lika gärna ligga hemma i sängen och sova. Fan vad skönt att bara ha ledigt 1 månad och göra precis vad man vill. Juste jag kommer ju snart ha det! haha

Ska chilla nu. Ciao

then the sun came out.

Godmorgon. Sitter och äter yoghurt med flingor som vanligt. Jag ska till praktiken om 3 timmar. Det blir kväll idag.

Ciao

get the picture.



Jag fick tråkigt framför tvn så jag bjuder på en illustration. Det var ett tag sen jag la upp någon bild på bloggen så njut riktigt ordentligt nu!

Ciao

chocolate is not healthy for you.

Ja, nu ska jag utnyttja tiden vid datorn till att göra något vettigt. Jag ska sätta igång och plugga lite.
Jag har 3 och ett halvt prov nästa vecka och jag måste börja med idrottsuppgiften. Det är bara så svårt att komma igång. Jag är så trött och man hittar alltid något annat som är roligare.

Hur gör ni för att komma igång med pluggandet?

Ciaob


try to get thrue the wall.

Smart att åka hem under rasten och somna och missa hela idrotten. Jaja, jag har iallafall fått min ledighetsansökan till skolan beviljad. En sak mindra att göra och nu återstår bara 99 till. Känns bra faktiskt. Riktigt bra.

Jag tänkte sitta här ett tag för att irritera Majed men skillnaden är att han tycker det är roligt att sitta vid datorn och jag tycker inte om det. Jag ska försöka att sitta lite till iallfall..

Ciao

stand up and shout.

Jag har precis slutat mattelektionen och väntar på tåget nu. 4 timmars hål sen har vi spinning på idrotten. Pallar man? haha.

Ciao

we're rich baby.

Godkväll! Jag sitter framför tvn och kollar på Little Man. Jag har kollat runt lite efter klänningar också. Det är 19 dagar kvar tills jag blir 18 och jag vill vara uberfin då. Är det någon som vet fler sidor än Asos, Topshop och Bik Bok som ar snygga klänningar?

Ska kolla klart filmen nu sen slagga.. Ciao

there got to be a heaven somewhere.

Hemma från skolan, eller hos Majed då igentligen. Vi hade föreläsning om högskolan o.s.v. sen estetlektion. Helt onödig dag känns det som. Mamma kommer iallafall och hämtar upp mig snart så ska jag hem och måla lister och väggar.

Ciao

no stress.

Tjaa, jag sitter och slänger i mig frukost nu. Min buss går om 4 minuter. Tror ni jag hinner? Jag satsar nog på att gå till stationen. Då har jag 3 minuter till på mig.. Jag ska ha min nya jacka idag. Men nu måste jag rusa. Mitt hår är fortfarande uppsat i en handduksturban så kanske ska fixa det.

Ciao

so mad.

Jag är på skitdåligt humör. Ända som skulle göra mig glad just nu är dem här från Vagabond. Tyvärr kostar dem 1100 riksdaler men ack så perfekt dem sitter..

Ciao

chickens don't fly.

Åh vilken effektiv dag! Jag kom prick i tid till skolan. Varken en minut försent eller förtidigt. Första lektionen ägnade vi oss åt att beställa studentmössor. Jag tog en briljantmodel med vit kant där uppe, mönster på sammetsbandet, en krona på toppen, en blå kokard och på framsidan står det Elin Harryson. Aa ni som inte har beställt mössor än kanske inte fattar så mycket.. Men iallafall..

Jag hämtade ut biljetterna till Thailand idag och sen drog jag förbi agenturens kontor för att hämta betalningen från Diesel. Ingen var där. Jag satt på en libanesisk restaurang en stund men ingen av dem på kontoret svarade så jag åkte hem. Min mamma har köpt en jacka till mig också..

Jag ska vila framför tvn nu. Ciao

I feel like a zombie.

Tjena tjena. Jag kom nyss hem från ett 11-timmars pass på donken. Jag är lagom sliten nu. Trött i huvudet är jag också. Men jag ska slänga mig i sängen och kolla en film med Majed. Imorn blir det skola och jag ska upp vid 7 tiden.

Ciao

goodmorning my love.

Hej hej godmorgon! Det vart inte mycket bloggande igår inte. Det var direkt från jobbet hem till Ida. Byte av kläder och lägga lite smink sen mot Angelica. Vi hade tjejmiddag igår. Hela gamla tjejgänget var samlat. Ida, Nina, Denize, Angelica och jag. Vi åt mat, drack vin, snackade skit och jag hade riktigt kul.

Tack för alla snälla kommentarer btw, jag blev jätteglad nu när jag loggade in. Ha en trevlig söndag för jag ska nu till jobbet och jag kommer jobba 10-20 idag. Ciao

the feelings are slipping thrue my fingers.

Vad tycker ni om bloggens nya utseende? Jag byter rätt ofta men det är sån jag är som person. Tröttnar lätt på saker och ting.
Jag och Majed kollade på doomsday igår. Fan vad värdlös den var. Som tur var så var det inte den riktiga men vi trodde det från början för det var samma story men riktigt b var den!

Nu måste jag hoppa in i duschen och rusa iväg till jobbet. Ciao

what did you do last friday.

Tjena tjena. Jag är inte kvar hemma längre. Jag tog mina väskor och åkte till Majed och köpte en påse godis och några flaskor ramlösa på vägen. Det vankas filmkväll ikväll. Igentligen hade jag tänkt att vi skulle bowla eller nåt med en vän till mig men tyvärr så är det t.o.m. 18 årsgräns på bowling.

Imorn ska jag jobba. Ha en riktigt rolig fredag! Ciao

tell me about my future.


Jag målade en väggmålning i mammas rum.


Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att förbereda dig för någonting. Det kan vara en resa, en presentation eller kanske en finare fest. Du har en hel del beslutsångest idag så varje detalj tar lång tid att bestämma.

 
Såhär såg mitt horoskåp ut för imorn. Tyckte det stämde riktigt bra. Jag fyller ju 18 om 23 dagar och bara en vecka efter så kommer jag resa iväg. Det är mycket att planera och fixa just nu. Prioriteringarna är nog att sköta skolan, hjälpa till med huset och jobba så mycket som möjligt. Jag och mamma har så mycket kvar på huset så det inte är klokt. Majed var snäll och hjälpte mig igår med att göra mitt rum mer beboeligt. Man kan faktiskt sitta här framför datorn just nu. Helt otroligt!

Ciao


white cover.

Godmorgon. Det vart inte mycket av det jag skulle göra igår som vart av. Jag kunde varken fixa leg eller nytt kontokort eftersom jag inte är 18 så det blir en tripp förbi banken idag efter praktiken.
Det har snöat här i ett dygn nu. Snön blir ju inte direkt långvarig eftersom det är plusgrader men man får lite vinterlängtan när man ser de vita flingorna flyga runt i luften. Jag kanske ska ta och köpa en vinterjacka snart istället för att springa runt i min tunna skinnjacka.

Ciao

smells like roses.

Godmorgon! Jag hade skitsvårt att somna igår. Jag var inte trött överhuvudtaget. Jag har hört att fullmånen kan påverka oss och det var ju det igår så tror det var därför jag inte kunde somna.
Nu ska jag iväg till skolan. Jag har matte-A lektion tillsammans med dem som går i 1an. Kul va?.. På rasten ska jag iväg till banken och fixa leg, nytt kontokort och csn-pengarna. Det är 25 dagar kvar tills jag blir 18! Jag är så pirrig. Haha. Men måste gå nu.

Ciao

update.

Förutom ätit choklad har jag dragit mig upp till skolan, åkt hem på rasten och sovit och tillbaks till skolan. Efter skolan fick jag skjuts hem av mamma sen handlade vi lite mat som jag fick med mig till Majed. Jag var så sugen på grillad kyckling med potatissallad. Det är nog den godaste snabbmaten som finns.
Jag fick mamma att köpa en maskara till mig också men oturligt nog så märkte jag, på tåget mot Majed, att jag hade tagit en blå maskara.
Jag kan inte tänka mig själv i en blå maskara så om det är någon där ute som är sugen på lite blåa flirtiga fransar så kan ni säga till!

Nu blir det Gossip Girl, tv och mys. Ciao

sucker for chocolate.


Mmmm.. Marabou. Har ni smakat deras nya smak Vinter Limited Edition? Inte? Det har jag och fan vad god den är. Min vän Josefine nämnde den för mig för en vecka sen och några i klassen åt den idag så när mamma hämtade upp mig från skolan så frågade jag om vi inte kunde köpa en sån. Hon sa till mig att öppna handsfacket och tada, där låg en Marabou Vinter Limited Edition. Helt klart en favorit nu till höstrusket och vintermörkret.

Ciao

i feel pretty old.

Tjena tjena. Jag kommer inte in på blogg.se längre och det är skitirriterande speciellt eftersom jag får klagomål om att jag uppdaterar för lite. Nu är jag i skolan iallafall och har precis haft bild. Våra bildlektioner påminner mer om dagis.

Igår och i förrgår jobbade jag så jag är helt slut. Vill bara hem och sova.. Ska försöka uppdatera mera!

Ciao