Thai dag 4

Hellooo my dear friends. Jag är i Thailand nu för er som inte har koll. Vi bor hos Majeds mammas moster och hennes man, sen är majeds föräldrar här och hans kusin. Just nu pratas det svenska, norska och persiska i det här huset. Lite thai också.
Vi bor i en villa en liten bit utanför Bangkok. Det är runt 30 grader dygnet runt så det är måste med ac i varje rum. Maten är asgod. Dem har alltfrån thaimat till köttbullar, nudlar, pizza, KFC, korv, hamburgare, sushi. Allt i matvg ni kan tänka er. Sen är allt superbilligt.
Vi var 7 personer som åt buffé och påfyllning av dricka och det gick på 1400 baht vilket är 350 svenska kronor ungefär.

Klädväg nu då: Allt snack om att allt är fejk är not true. Det som säljs på marknaderna är ungefär i samma sstil och kvalitet som Gina Tricot. I köpcentrena är det mer typ H&M-stil till Topshop-stil men så mycket billigare.
Alla thailändare går runt med topshop-skor, spets, fransar, axelvaddar o.s.v. Dem har snygg stil som fan. Du kan köpa en riktigt  snygg klänning med axelvaddar för typ 50 kronor här!

Igår köpte jag 1 par remsandaler, en lån stickad tröja med knappar, en rutig skjorta, en klänning och en blus och allt gick på ca 500kronor.

Jag vill stanna här resten av livet.

Små meddelanden

Lämna lite kärlek här:

Ge mig ditt namn:
Vill du bli ihågkommen?

Din mail: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0