make it yourself.


Slipp artificiella tillsatser till frukost - gör den själv.


Hallonyoghurt:
4 msk frysta hallon
1,5 dl turkisk yoghurt
ca 1 tsk flytande honung (beror på hur söt du vill ha din yoghurt)

Snabb müsli:
3 tsk skalade solrosfrön
1 msk linfrön
1 msk vetegroddar

Gör såhär: Tina hallonen i mikron. Du kan självklart använda färska hallon också men då behövs det lite mera. Blanda med honungen och yoghurten. Klart.
Ta fram en stekpanna. Häll i alla ingridenser till müslin i stekpannan. När vetegroddarna har fått en gyllene färg är det klart.
Häll upp yoghurten i en djup tallrik och toppa med din egna müsli. Skiva banan över för lite mera smak. Klart!

Lätt som en plätt


Små meddelanden

Lämna lite kärlek här:

Ge mig ditt namn:
Vill du bli ihågkommen?

Din mail: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0