tell me a story


Här var vi på skärgårdsbåten som tog 3,5 timmar. Vi mumsade i oss mackor med parma på och snackade en massa skit. Kallt var det också i blåsten men så fort båten stannade till så dog man av värmen. Det satt en gallskrikande unge längst bak som jag tror dem flesta på båten bara ville slänga i vattnet. Jag vet jag låter brutal, jag älskar barn igentligen men den här ungen skrek som att någon försökte döda henne eller nåt.


Efter vi hade ätit lunch drog vi till några klippor. Där solade vi och vissa av oss försökte på att vindsurfa. Jag fick upp seglet på andra försöket men jag kom fan ingenstans. Här har dessutom mina bikinitrosor åkt ner lite så jag har fått en s.k. blöjrumpa... Det var perfekt väder och jag brände mig som vanligt. På öronen och lite på näsan.


Tillbaka från badet så lagade killarna mat medans vi tittade på (för en gångs skull). Maten var skitgod. Grillat fläskkotlett, en grande sallad med allting i, pasta med basilika, grillsås, grillad baguett och grillad haloumi.


Efter maten satt vi igång att supa och fåna oss. Sjukt kul. Godast var Cissis egna tuskisk peppar shots där hon hade krossat turkiskpeppar och blandat med vodka. Alla hade varit uppe sen klockan 6-7 så dem flesta var redo att sova vid halv 1. Men dagen hade varit full med aktiviteter så det spelade ingen större roll.


Dagen efter städade vi allt sen åt vi korv med bröd till frukost (jag fick i mig 6 st). Efter det lade vi oss på klipporna igen vid vattnet. Jag bombade mig med solkräm den här gången. Vi solade i typ 2 timmar sen drog vi till stugan, packade och sen åkte vi hem.

Det var skärgården i korthet. Ciao

Små meddelanden
Skrivet av: Robin

Såg mysigt ut. Ska nog själv vindsurfa imorgon, och fram tills tors :-)

2009-08-09 @ 22:23:52
Blogg: http://www.rdio.se/

Lämna lite kärlek här:

Ge mig ditt namn:
Vill du bli ihågkommen?

Din mail: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0